esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Jel su gorke? Kako li cu ja da dajem bebi od 9 meseci te tabletice?Taj nece da guta nista sto nije ispasirano.Mnogo se razmazio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel su gorke? Kako li cu ja da dajem bebi od 9 meseci te tabletice?Taj nece da guta nista sto nije ispasirano.Mnogo se razmazio![]()
Ako ne dojis vise onda 0.25 mg 1 dnevno rastvoris tj. izdrobis u kasicicu vode.
Ako dojis onda ti uzimas 1 mg dnevno a beba dobija fluor od tebe.
Na nekim temama si napisao kako si se prebacio sa državne stomatologije sa položenih 20 ispita, a na nekim kako si još na državnom?NisamJesi ti na tom faxu?
Ali cu da gledam da 5 godinu predjem tamo ako je moguce zbog prakse.
Ja jos uvek imam traume od konca i vadjenja u kucnoj varijanti.

Gledj se sljuštila, pocrneli, gornja dvojka se polomila, očekujem uskoro i druga da se polomi.
više me je strah i da joj perem, jer je boli i smeta joj, vredja je. Kod zubara išle, vodila sam je. Mala je ona, kako da joj radim, ima tu puno posla, to sad ne vredi... a vodila sam je pre par meseci, zimus, kada je situacija bila 75% bolja. Šta bi sada rekla? Išli kod drugog, on grub, počeo da viče na nju, istraumirao je načisto. Tu sam prekinula pregled i rekla zdravo. Pa treba ona i sutra da ide kod zubara, a ne da joj pritisak skoči na 250 kad samo pomisli, pa da i ne ode.