Dečiji biseri

Meni je moj sin najlepši!
24_tongue.gif

Mali bledoliki dečačić. :heart:

Ovo nije biser nego crnjak.
Pošaljem Jelenu (5,5 god) u prodavnicu oko 150m dalje od naše kuće. Kako tamo nije bilo banana upute je ljubazno u jednu drugu prodavnicu koja je dalje od prve manje od 100m. Sve je to blizu, njoj poznat kraj, lepo prelazi ulicu, ima trotoara, ali nije smela da samoinicijativno ide do te druge prodavnice.
Vidim ja nema je duže no što treba pa kad se vratila počnem da je ispitujem i ona mi sve priča. Sve sam mogla da progutam i objasnim gde je pogrešola ali kada mi je rekla da je usput stopirala taxi da dođe kući ..... htela sam da šiznem.
Kako si stopirala taxi?
Pa lepo skakutala sam i mahala rukama ...... i pokazuje mi živopisno kako je to radila.
Ja :mrgreen: A taksisti šta su radili?
Mahali i oni meni ali nisu hteli da stanu.
A kako si mislila da platiš taxi kad nemaš dovoljno novca. :eek:
Pa platila bi ti kada me dovezu. :besna: :per:

Da li da je bijem ili da se ubijem.

Pita me juce moja devojcica:
"Mama, a sta si radila ti dok si bila na putu?"
"Pa radila sam da zaradim puno para".
"A jesi zaradila puuuno para?"
"Pa jesam".
"A jel sad mozes da mi kupis avion posto imas puuuno para?"
"Pa dobro, nisam zaradila bas toliko puno..."
"Pa zasto si se onda vratila?" :eek: :roll:
:mrgreen: :mrgreen:

Posle sam se ja kao naljutila i rastuzila a ona me zagrlila i kaze:
"Ako mamice, nemoj da ides, ne treba mi avion..." :heart: :heart:
:cmok:za princezicu, baš je pravi političar:cmok2:
Ovo nije biser nego crnjak.
Pošaljem Jelenu (5,5 god) u prodavnicu oko 150m dalje od naše kuće. Kako tamo nije bilo banana upute je ljubazno u jednu drugu prodavnicu koja je dalje od prve manje od 100m. Sve je to blizu, njoj poznat kraj, lepo prelazi ulicu, ima trotoara, ali nije smela da samoinicijativno ide do te druge prodavnice.
Vidim ja nema je duže no što treba pa kad se vratila počnem da je ispitujem i ona mi sve priča. Sve sam mogla da progutam i objasnim gde je pogrešola ali kada mi je rekla da je usput stopirala taxi da dođe kući ..... htela sam da šiznem.
Kako si stopirala taxi?
Pa lepo skakutala sam i mahala rukama ...... i pokazuje mi živopisno kako je to radila.
Ja :mrgreen: A taksisti šta su radili?
Mahali i oni meni ali nisu hteli da stanu.
A kako si mislila da platiš taxi kad nemaš dovoljno novca. :eek:
Pa platila bi ti kada me dovezu. :besna: :per:

Da li da je bijem ili da se ubijem.

jooooj, neznam šta bi rekla na ovo, ja bi šiznula definitivno, pokušaj joj objasnit da nesmije nigdje ići samoinicijativno-bez obzira ako su joj neke tete, babe, djeca itd, rekle, bez tvog znanja,da se mora prvo tebi da javi u bilo kojem slučaju:eek:

- Danas smo u školici išli napolje, i igLali smo se sa loptom, i ja sam bio nemoguć!
- Kako si bio nemoguć :eek:
- Pa niko nije mogao da se igLa noLmaLno od mene loptom.
- Pa zašto?
- Pa bio sam NEMOGUĆ!
- Pa kako nemoguć, šta si radio?
- Otimao sam se sa Novakom za loptu?
- pa jesu i Novaku rekli da je nemoguć?
- Nisu.
- Samo tebi su rekle vaspitačice da si nemoguć?
- Nisu ni meni LekLe.
- Pa ko ti je rekao da si nemoguć?
- PA NIJE NIKO, VALJDA JA ZNAM KAD SAM NEMOGUĆ!!!

Kakva samokritika, a ? :lol:

Super je tema!!!
Danima se već smejem raznoraznim biserima.
Evo i mog doprinosa...

Moj stariji sin Aleksa (imam i mladjeg Mateju) reče mi jednog dana:
"Mama, ajde molim te rodi nam još jednog brata pa da budemo tri praseta"...

Pozdrav za sve biserke!!!
p.s. Biće još...

Evo još jednog...

Kad je Aleksa bio mali (sad ima 12 god.) hteo je da jede samo čokoladu. Ja sam mu govorila da to nije dobro, jer će od čokolade biti debeo i neće ga ni jedna devojčica voleti...a Aleksa mi na to kaže...
"E pa baš me briga...ja ću baš sad da jedem puno čokolade i porašće mi stomak i rodiću sam sebi bebu...žena mi i ne treba!!!

1. septembar...polazak u prvi razred mog sina Alekse...Od silnog uzbudjenja zbog tako velikog dogadjaja prethodno veče smo svi u kući ostali do kasno budni...i normalno svi se ujutru uspavali...
Mladji sin Mateja je pao sa kreveta i koliko ga grlo nosi počeo je da se dere...U tom trenutku svi smo poskakali iz kreveta...a Aleksa mu je rekao...." E hvala ti brate što si pao sa kreveta i što nisam zakasnio u školu". "Molim te da i sutra padneš"...

- Danas smo u školici išli napolje, i igLali smo se sa loptom, i ja sam bio nemoguć!
- Pa zašto?
- Pa bio sam NEMOGUĆ!
- Nisu.
- Nisu ni meni LekLe.

Синчић ти је геније!:heart:

Evo još jedan Aleksin biser...

Imao je nepune 3 godine kada je tražio da ide sam u prodavnicu da kupi sladoled...Dala sam mu pare i počela da mu dajem instrukcije ..."Nemoj da ideš po sred ulice, pazi da ti ne ispadnu pare, nemoj da se zaustavljaš i da pričaš sa nepoznatima..." A on mi na to kaže..."Pa dobro mama nisam ja Crvenkapa"!!!

Jednog dana sa velikim grčevima u stomaku završila sam na WC šolji. Da vam ne opisujem moje muke...Aleksa stoji ispred vrata od WC i pita me: "Mama, jel ti imaš bebu u stomaku?...ja kažem:"Nemam"...on- "Pa što se onda naprežeš kao da ćeš da se porodiš"!

Mada je Aleksa pravi vrag...evo jedan biser i od Mateje:
Na televiziji se svakodnevno prikazivala jedna reklama o kravici Simki (znate sigurno...čokolada Simka, Simče kućno ljubimče)...Posle nekoliko dana uzastopnog gledanja iste reklame, moj Mateja iznervirano: "Ma šta se ova Simka pravi važna, kao da ona jedina daje mleko".

Mateja...2,5 godine...

Ja: "Mateja, idi uzmi majicu i obuci se"
Mateja: "Mama, a gde stanuju majice"???

Od trenutne zbunjenosti od njegovog pitanja do padanja u nesvest od smeha prošlo je malo vremena...

- Pa zašto?
- Pa bio sam NEMOGUĆ!
- Nisu.
- Nisu ni meni LekLe.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Dosadilo mi da stalno ponavljam! Ali ovo dete je fenomenalno! :super::rotf::rotf::rotf:

Juče sedimo u sobi, i kroz prozor dopire plač nekog deteta.
Stefan brzo na prozor, da vidi ko plače; kad vidi svoju drugaricu, ali daleko, na pola ulice; ide prema svojoj kući, drži mamu za ruku i plače.
Okrene se Stefa prema meni i kaže -
- Mama, Lana plače. SiguLno zato što hoće da ja izađem napolje!

ne bih da pomislite da am opterecena ili nesto, ali sam u 3-4 razredu imala ulogu pripovedaca u predstavi pipi-duga-carapa.... e sada, kako pripovedac treba da opisuje sta se dogadje na sceni, ja sam u trenutku umesto: ,,pipi umoci drugi keks u sok,, rekla: ,,pipi umoci drugi.....seks u sok

U trznom centru Lora ugledala ogromnu i uzgred, preskupu lutku i kaze mi:
"Mama, ja mislim da moras da mi kupis ovu lutku..."
"Jeli, a zasto moram?"
"Pa... vidis, slaze mi se sa haljinicom..." :rumenko: (I lutka i Lora su imale crvene haljinice) :heart:
I da, kupila sam joj... :ljutko:

Juce bila svekrva kod nas i ja nista nisam spremala za rucak, boleo me stomak, planirala sam da narucim gotov rucak... Lora ulazi u kucu i pita me:
"Mama, sta si danas kuvala?"
"Nista, narucicemo nesto..."
Kad ce Lora onako zacudjeno:
"OPET nista nisi kuvala?" :rtfm: :roll:
A zaista svakog dana spremam, kuvam, ne znam sta joj je bilo, i to bas pred svekrvom... :evil:
A moja draga sveki ce onako umiljato:
"Dodji ti kod bake u goste, baka ce svaki dan da ti kuva i da ti sprema kolace..."

:besna::dash:

"Mama, ja mislim da me Stefan voli..."
"Pa bas lepo, a kako si primetila?"
"Pa stalno sedi pored mene...A mislim da me i Nikola voli..." :aha: "I Mario me isto voli..."
"A kako ti znas da te svi oni vole?"
"Pa valjda JA treba da znam kad me neko voli...:roll: A jel vidis kako sam lepa...?" :manikir:
:lol:

Back