Dečiji biseri

Ovo je deo broj 2

Juce kad je spazila u sobi gde lezim Cosmopolitan i Sensu i slusalice moja cera je opet u svom stilu rekla:

Vidim tebi bas nije dobro!:lol:

A sad jos kaze - Sad cu ja da nadjem jedan sajt i da vicem Evo moja mama je kao bolesna, a nista joj ne fali!:hahaha:
Eto kako ljudi izmisljaju:hahaha:

Evo kratke priče iz našeg zivota.
Moj sin( tada je imao oko 4 god) ulazi u sobu sav zajapuren i pita: Mama, kada ćeš ti da umreš?
JA - zabezeknuto: Nadam se sine ne još dugo,duugo!? A zašto me to pitaš?:eek:
ON : A ko će meni dati da jedem?
JA- već počinjem da se smejem: Valjda ćeš naučiti sam da spremiš sebi hranu!
ON: A šta ako ne naučim?
JA: Možda nadješ neku finu devojku da brine o tebi i koja ume da kuva!
ON: AAA, pa dobro! Okrene se i mirno ode.

Krenuli jutros, dete i ja, u vrtić i na pola puta sretnemo komšinicu. Počne ona da ga nešto zapitkuje, on se okrenuo i kao ne čuje je. Nastavimo nas dve da pričamo, a on se u jednom momentu okrene i kaže: "Mama, nemamo vremena...idemo." Dete od 2 godine i 7 meseci kao zna šta je to nemati vremena...

Kad napravi nešto što ne treba i ja počnem da ga grdim, on kaže: "Neću mama više...jedan put"

Pre neki dan je slucajno slomila jedan jako skupi ukras i kaze mi onako neznim glasicem:
"Mama, molim te nemoj da vices na mene, sedi da koncuiramo (komuniciramo) kao veliki" :D:D
I kako posle da se ljutim na nju? ;)

E vala nikako... preslatka je! :heart:

Krenuli jutros, dete i ja, u vrtić i na pola puta sretnemo komšinicu. Počne ona da ga nešto zapitkuje, on se okrenuo i kao ne čuje je. Nastavimo nas dve da pričamo, a on se u jednom momentu okrene i kaže: "Mama, nemamo vremena...idemo." Dete od 2 godine i 7 meseci kao zna šta je to nemati vremena...

Kad napravi nešto što ne treba i ja počnem da ga grdim, on kaže: "Neću mama više...jedan put"

Hahhahahahahahaha e ludak mali secerni mamin! :D :zag:

DSCN1343.jpg

Jooooj slatkicaaa pa ko to nama uci da svira klaviiiir!!! :D :klap: :heart:

Bolji je u udaraljkama...šerpe, čaše, poklopci, u kombinaciji sa kašikama i viljuškama, proizvode neverovatne zvuke :aha:, ljubi ga majka
Kad ga pitaš šta radi...kaže: "Pravim svoju muziku." Pa uz to kao igra i peva! Nema slike koja to može verno da prenese, veruj mi!

Teta Nerviram... i ti si mi nešto postala zaboravna. Pazi ovamo, bend čine: Andrija (klavir) , Gabriel (bubnjevi), Marta (vokal) i ton majstor (po potrebi i na nekom instrumentu) Nikola.
Sve si bre zaboravila!

Poslednja izmena:
Evo kratke priče iz našeg zivota.
Moj sin( tada je imao oko 4 god) ulazi u sobu sav zajapuren i pita: Mama, kada ćeš ti da umreš?
JA - zabezeknuto: Nadam se sine ne još dugo,duugo!? A zašto me to pitaš?:eek:
ON : A ko će meni dati da jedem?
JA- već počinjem da se smejem: Valjda ćeš naučiti sam da spremiš sebi hranu!
ON: A šta ako ne naučim?
JA: Možda nadješ neku finu devojku da brine o tebi i koja ume da kuva!
ON: AAA, pa dobro! Okrene se i mirno ode.

:hahaha: Sad je decko spokojan... :hahaha:

Paaa, moj Luka svira gitaru i bubnjeve, jer je te instrumente dobio...
Harmoniku mu ni u ludilu neću kupiti :D
I naravno odlično peva...kad mu iskoči žila na vratu, mi pridržavamo čaše da ne popadaju sa stola...
Ali sva ova mesta su već zauzeta, tako da...nemam ideje...

Mada, ako bude imao organizatorske sposobnosti na tatu, može da bude menadžer :mrgreen:

Back