Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pise hm, predji kursorom preko toga... ovaj... hm![]()
Aaaaa draga, "Ne sme se sovati"! Tako moj sin opominje mm kad ovaj lane nešto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pise hm, predji kursorom preko toga... ovaj... hm![]()
Aaaaa draga, "Ne sme se sovati"! Tako moj sin opominje mm kad ovaj lane nešto![]()
Ovo me podsjeti na moje male učenike...
.. nesto joj treba danas 
...

"Kako znas?"

...ovo je jedan od primjera njenog "advokatskog izlaganja"Ovo me podsjeti na moje male učenike...
ne sjećam se tačno šta je Mito opsovao, ali je od Vlade dobio opomenu:
"Ne 'suj Dimitrije, grom te ubio."
Joj, kako mi nedostaju.![]()

Jutros cerka....kao po obicaju....obecava kako ce danas sloziti lijepo igracke,kako ce ici na vrijeme u krevet....naravno to je uvod.. nesto joj treba danas
Kazem da necu vise vjerovati dok to ne vidim...
ona - "Kako sam te slusala u onom stanu"
-"Pa i nisi bas"
-"A kako mi Deda Mraz donosio poklone,ako nisam slusala?"
-"Ja bi mu rekla da si ti dobra....i da ces biti jos bolja"
-(prvo se nasmejala)"Mama ti jos ne shvatas da Deda Mraz ne postoji"
ja"Kako znas?"
-(hvalisavo odgovara)"Pa znam....to je neki ciko koji se prerusi.....znam ja da mi Vi kupujete poklone....."(pobednicki stav)
Znaci niko joj nije rekao...ovo je jedan od primjera njenog "advokatskog izlaganja"
znaci, cera ti je hvala Bogu prepametna....

Питам ћеру која има три године,"Оћеш кад порастеш да будеш моја лепотица?"
и добијем одговор "Нећу оћу да будем паметница."

Питам ћеру која има три године,"Оћеш кад порастеш да будеш моја лепотица?"

Имала ћера две године , представа за Деда Мраза и прича брадати Дека како Баба Мраз спрема најбољу сарму,тишина у сали а моја ћера ће "Баба Каја(моја мама) спрема најбоље сарме ,немаш ти појма"
Питам ћеру "Јел имаш момка у вртићу ? она одговара "Немам." а моја ће сестричина(три године)
"Ја имам момка,а кад порастем имаћу и мужа и момка!"
Bila mi svastika u gostima,moj mali imao oko četiri godine i pita je "A što ti nemaš bebeu?
Ona će "Pa eto nemam, nije mi bila roda" a on će "Ma ne treba ti roda, to ti je lako,kaži čika Zokiju(momu)da ti da semence i eto ti beba!"

medenjak..Питам ћеру која има три године,"Оћеш кад порастеш да будеш моја лепотица?"

Moj bratanac 3 godine, igra se u dvorishtu i ugleda otvorenu kapiju, shto nije redovan sluchaj, koliko on znatrchi do kapije, zatvara je i kaze "zatvorio sam, da sluchajno ne istrchim na ulicu"
![]()