Dečiji biseri

Kada sam se porodila sa drugim detetom moja cerka je imala 2 godine. Rekla sam joj da ne treba batu da ljubimo u ruke, jer je mnogo mali. Jednog dana me je videla kako ga ljubim u rucice, prisla je, udarila me po ruci rekla "mama, nemam ja ljubim, nemas ti ljubis..." To joj je bila prva cela recenica!

Ovo je moj bratanac... :heart:
HPIM3545-1.jpg

HPIM3556-1.jpg

HPIM3553-1.jpg

HPIM3583-1.jpg

HPIM3546-1.jpg

Ово је наш синоћни разговор с Минђушициним коментаром на крају упућеном тати, који прездравља грип али није још скроз ок.
ММ: Јел‘ знате (обраћајући се обема) одакле је овај урлик којим почиње Survivor? Аууууииииллиииуууууииии....
Ја: Не знам, одакле је?
ММ: Погађај, аллеаууууиииииллиииууууууииииииии.....
Минђушица: Не знамо, ‘aјде реци!
ММ: Алеауууууиииииллииииууууууииииииииии.....иииииии
Минђушица: Ти си видим баш оздравио!z:hm:

:rotf:много ми је било смешно.....:hahaha:

Igramo se mi juče - Stefan kao ide na posao, a mene ostavlja u vrtiću; i tako ide kao traktorom, u prikolicu stavi alat; kad došao na 'pola puta', jel' do posla, koji je u drugom ćošku sobe :lol: i kaže - jao mama, pa ja sam zaboLavio alat. MoLam da se vLatim... Okreće traktor, vraća se po alat, ja kažem - pa sine, ko mena u glavi, ima u nogama. I onda počinje :arrow::
-A jel' ja imam u nogama?
-A jel' ti imaš u glavi?
-A, i tata ima u nogama jel' da?
-A gde ima baba J?
-A baba LJ, jel' isto u glavi ili u nogama.......................................
:think::think::think:

Mama, a ŠTA se to ima u glavi ili u nogama :dontunderstand:

Jedno veliko hvala sto ste mi mnogo puta ulepsale dan.Imam i ja par bisera.Kad sam bila mala,isla sam sa roditeljima na slavu kod prijatelja.Oni su takodje imali devojcicu mojih godina(imala sam tad oko 5 godina).Pre nego sto smo krenuli na slavu,mama mi je rekla da se ne priblizavam toj devojcici jer ima vaske.Medjutim,ona mi se priblizavala kad smo se igrale,a ja u panici uletela u sali gde je bio rucak(soba puna ljudi)i cim sam otvorila vrata iz sveg glasa sam pocela da vristim:mama,kazi Maji da mi se ne priblizava da ne predju njene bube kod mene!!!

Back