tamara1
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
Ma odavno sam to primetila. Uvek kad vidim Gabrijelove slike prepoznam u njemu Tinu.
Pa da porasli smo veliki, napunili godinu.
Pa da porasli smo veliki, napunili godinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lift. Moja tada četvorogodišnja ćerka i ja u liftu. Sa nam ažena koja je mnogo voli, komšinica koja inače ima četvoro dece. Kaže komšinica: Zdravo dušo (obraća se mojoj ćerki), kako si. Moje dete ćuti, saglo glavu, ne znam šta joj je toga dana. Žena opet: Jesi me zboravila, anđele. Pa kako se ja zovem. (Bližimo se sedmom spratu i ja šapnem ćerki: teta Mira), a ona, ne podižući glavu: KOZA!
KAD U NESVEST NISAM PALA! (Važna napomena: u to vreme smo se uspavljivale uz "Koza i 7 jarića"... uglavnom, bila je to jedna od onih situacija, lifte padni, padni lifte, pojede me blam!).
Još jedna istinita priča. Čitam sa ćerkom (tada ima oko 5 do 6 godina) neku knjigu za decu i tu je priča koja objašnjava šta je drugarstvo. Na kraju, pitam ja moju šmizlu, jesi sad shvatila, hajde ti sad kaži, kako bi ti objasnila, šta je to drugarstvo, najbolja drugarica, prijateljica...
Ona: Najbolje drugarstvo je kad ja Tari dam moju novu Bratz da se i ona malo igra sa mnom, a ona kaže, hvala ne treba.
eno moja smizla opet stavila sike............i kaze "danas sam ja glavna i ima da me slusate"![]()
Пуси ме је подстакла да напишем Минђушицину опаску од синоћ
Вежбале смо за данашњи контролни из математике, и опет сам лупала главом - Аман, дете, ти све знаш, али брзаш, брзаш.... Обећај ми да ћеш проверити све и прегледати бар 1 пут пре него што предаш.... јер знаш потребно је и једно и друго - и да знаш начин, поступак, али и да не грешиш у брзини, да умеш да провериш.... отембесио ми се језик од приче.... а она ме пита - А јел може да се реши? (ја јој задавала), па рекох - Наравно да може да се реши, јер сам ја прво израчунала па теби задала....
а мислим се п....а ти м......а ти ћеш мене да провераваш!
Ja bih je samo ljubila...
![]()
![]()
A sta mislis zasto sam ja neispavana?!ona spava, ja je ljubim, ona siki, ja je ljubim, ona se smeje ja je cmacem!
![]()
Blago tebi, onaj moj mali matorac mi već ne da da ga ljubim. Samo se otima i viče po kući: "Ja sam mali kitonja!"
To ga baba naučila... ali baš mi fali jedno ovako malo slatko bebče da ga ljubiiiiimmmm...![]()