Dečiji biseri

Мени је ово било занимљиво...
Питали децу шта се ради на састанку са момком или девојком???

Јасна 8 година..
Изласци су ту да би се забављали и људи би требали да искористе прилику да се боље упознају. Чак и дечаци имају да кажу нешто занимљиво ако их довољно дуго слушаш :rotf: :rotf:

Милан 8 година...
Код првог изласка се причају интересантне лажи, тако да су онда заинтерсовани и за други излазак :D :D

Јасна 8 година..
Изласци су ту да би се забављали и људи би требали да искористе прилику да се боље упознају. Чак и дечаци имају да кажу нешто занимљиво ако их довољно дуго слушаш :rotf: :rotf:

Милан 8 година...
Код првог изласка се причају интересантне лажи, тако да су онда заинтерсовани и за други излазак :D :D

:hahaha:

Ranjeni orao.. :hahaha:

Moja cerka je postala opterecena sisama(velikim grudima)................znate ona Winx jaja.....e pa uzme 2 iste polovine i namjesti sike.....i kaze ona meni..."tebi mama nikad nisu trebale ovakve sise....ti imas velike...................a tetki moramo da kupimo ......."

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Genijalno.

Moja kcerka, kada je bila mala, je ishla sa tatom u kupovinu. I ona je silno zeljela da ima sise i vishe puta ga je pitala da joj ih kupi. Kada su prolazili pored jedne prodavnice donjeg vesha vidjela je plasticnu maketu za grudnjake u izlogu. Djete se razvikalo na sav glas: Tata evo ih, kupi mi sise. Naravno, guzva je bila nevidjena.

Јасна 8 година..

Милан 8 година...
Код првог изласка се причају интересантне лажи, тако да су онда заинтерсовани и за други излазак
:D :D

Milan nabode sirovu istinu

Дала ја ђацима (5. разред) да напишу измишљени интервју са неком познатом личношћу. И једна од њих је написала интервју са познатом глумицом Џениферло Пез. :cool:

Kad sam zatrudnela sa drugim deteto, moja cera sa nekih 3 godina dok smo rucali mrtva ozbiljna, kao da mi je trazila vode ili jos hleba, me je pitala ``mama, a kako se otvori stomak da izadje beba``! U momentu sam ostala bez teksta i kada sam joj lepo objasnila u kratkim crtama sta se desava mislim bez nekog detaljisanja zabrinuto me je pogledala i rekla ``ali mama ne smes da budes gola ljutice se tata``. sta je ona izvukla od svega sto sam joj rekla nije mi ni dan dans jasno, ali znam da sam se toliko smejala da sam mislila da cu se poroditi pre vremena. :heart:

2604mtf.jpg

m98zfa.jpg

Back