Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Gabriel je dasa ipo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је ово било занимљиво...
Питали децу шта се ради на састанку са момком или девојком???
Јасна 8 година..
Изласци су ту да би се забављали и људи би требали да искористе прилику да се боље упознају. Чак и дечаци имају да кажу нешто занимљиво ако их довољно дуго слушаш![]()
Милан 8 година...
Код првог изласка се причају интересантне лажи, тако да су онда заинтерсовани и за други излазак![]()
![]()
Moja cerka je postala opterecena sisama(velikim grudima)................znate ona Winx jaja.....e pa uzme 2 iste polovine i namjesti sike.....i kaze ona meni..."tebi mama nikad nisu trebale ovakve sise....ti imas velike...................a tetki moramo da kupimo ......."
![]()
Мени је ово било занимљиво...
Питали децу шта се ради на састанку са момком или девојком???
Јасна 8 година..
Изласци су ту да би се забављали и људи би требали да искористе прилику да се боље упознају. Чак и дечаци имају да кажу нешто занимљиво ако их довољно дуго слушаш![]()
Милан 8 година...
Код првог изласка се причају интересантне лажи, тако да су онда заинтерсовани и за други излазак![]()
![]()
Tek da javim lepu vest..Porodila se Kockica..Stigla nam je Marta! 4.500 i 56 dugačka..
Mackica Ns tvoj Stefan sad ima 3 godine jel tako beše?
Tek da javim lepu vest..Porodila se Kockica..Stigla nam je Marta! 4.500 i 56 dugačka..
Дала ја ђацима (5. разред) да напишу измишљени интервју са неком познатом личношћу. И једна од њих је написала интервју са познатом глумицом Џениферло Пез.![]()
Velika nam MartaTek da javim lepu vest..Porodila se Kockica..Stigla nam je Marta! 4.500 i 56 dugačka..
Дала ја ђацима (5. разред) да напишу измишљени интервју са неком познатом личношћу. И једна од њих је написала интервју са познатом глумицом Џениферло Пез.![]()
Džontra Volta...![]()