Dečiji biseri

Evo nas opet...

Prilozi

• Dorucak u krevet_resize.jpg
    Dorucak u krevet_resize.jpg
    49,2 KB · Pregleda: 12
  • Mali reper_resize.jpg
    Mali reper_resize.jpg
    57,6 KB · Pregleda: 9
Ne znam da li je ovo "biser", ali svakako zaslužuje da ga pročitate.
U školi se skuplja novac za obolelog mališana i mama objašnjava starijem Aleksi kako treba da pomogne u takvim situacijama, kako je to njegov drug i sl. Aleksa pripremi "paketić" sa porukom, i Toma (I razred) poželi da se uključi pa dopiše i on nešto.
Sledećeg jutra dečaci polaze u školu i mama im daje novac za užinu.
Toma: "Mama, neću ja biti gladan, jel' mogu ja i to da stavim tamo za onog dečaka?":heart:

Dusa mala

"Mama ocu li i ja kad porastem da rodim bebu kao sto ti Nikolu,al da ne bude tako dosadan kao Nikola? I mislim da bi bilo fer prema meni da mi rodis devojcicu i da se zove Marijana jer mi je dosadilo da ja svako jutro budim Nikolu za vrtic pa bih malo da promenim i zovem Marijanu? A u stvari mama,je l bi mi mogli da menjamo negde Nikolu za Marijanu? Mozda mi Marijana ne bi uzimala stikere celo dan!!" -monolog moje cerke jutros okolo pola osam ujutru,oblaci se i gundja :)

Sinoć Stefan bio gore kod babe i ona mu dala viršlu za večeru. I još ga je nahvalila kako je lepo jeo. Ja ga posle okupala, stavljam ga u krevet, kad on seda i kaže - mama, a šta ću ja da večeram :eek:
Ja kažem, pa koliko ja znam, ti si večarao.
Nisam, kaže pošto je malo razmislio :think: A šta sam večerao ?
- Pa jesi pojeo viršlu gore kod babe?
- Pa da, to sam pojeo, a ti mi sad daj da večeram :lol:
Gladno dete moje :heart:

Inače, glavno mu je da pita posle pola sata - a šta si me ono pitala hoću jesti :think:

Vraćaju se moja Tamara (tada 4 godine) i baba iz vrtića, i baba je zabavlja tako što marširaju i pevaju "1-2, 1-2, mi smo vojska Titova"....... stara garda - socijalistička škola, šta ćes :roll:

Uglavnom, pita Taja u jednom momentu:
"A ko je taj Tit?"

:lol:

Back