Dečiji biseri

Teodora se juče rodila pa nije imala vremena da smisli neki geg. Ali ima vremena.
picture.php

moj burazer kad je bio mali (oko 3 god), nije mogao da kaze vanzemaljci, pa je govorio - vrajcimrajci :lol:

a jednom priliko smo stajali na prozoru i gledali okolo, i pita on mene:
- E, vidis to Sunce?
- Vidim - kazem ja
- A, jel to Sunce ili Mesec?

:lol:

Jedne prilike dosli moji da pokupe malisu da ga vode na more,
trebala im sica pa me moj otac pitao da li imam da mu usitnim drzeci novcanicu u ruci,ja nisam imala sitno i tu se zavrsi prica...
Otisli oni na more bili cijeli dan i navece vracaju se umorni, gladni i moji posteno nadrdani(a inace se tako lako posvadjaju da je to jedna milina)
Vidim ja nije dobro medju njima pa pitam sta je u pitanju,mama onako sva ljuta;
-ma sta da ti pricam,tvoj otac ce jednog dana i glavu da izgubi .....blablabla...
tata izgubio one pare sto je htijeo da usitni!
Malo ja tu probam da izgladim siuaciju al neuspijesno...
Posle par dana nadjem ja pare u u mojoj ladici,prvo se obradovala pa se kasnije sijetila sta je to moglo biti;
Nas decak je vidjeo pare na stolu,pa pomislio cekaj da ja to spremim na neko sigurno mijesto,i naravno u maminu ladicu...i cijelo vrijeme gledao kako moj otac trazi po autu i depovima i slusao kako prepiru al je cutao....

Jedne prilike dosli moji da pokupe malisu da ga vode na more,
trebala im sica pa me moj otac pitao da li imam da mu usitnim drzeci novcanicu u ruci,ja nisam imala sitno i tu se zavrsi prica...
Otisli oni na more bili cijeli dan i navece vracaju se umorni, gladni i moji posteno nadrdani(a inace se tako lako posvadjaju da je to jedna milina)
Vidim ja nije dobro medju njima pa pitam sta je u pitanju,mama onako sva ljuta;
-ma sta da ti pricam,tvoj otac ce jednog dana i glavu da izgubi .....blablabla...
tata izgubio one pare sto je htijeo da usitni!
Malo ja tu probam da izgladim siuaciju al neuspijesno...
Posle par dana nadjem ja pare u u mojoj ladici,prvo se obradovala pa se kasnije sijetila sta je to moglo biti;
Nas decak je vidjeo pare na stolu,pa pomislio cekaj da ja to spremim na neko sigurno mijesto,i naravno u maminu ladicu...i cijelo vrijeme gledao kako moj otac trazi po autu i depovima i slusao kako prepiru al je cutao....

Hehehehehe e nekaaa da se deda nauci da ne treba sve i svasta ostavljati na stolu!!! :hahaha: :heart:

Back