Dečiji biseri

Hehe,a zanimljiva stvar sa tom korpom je da je tata bio u marketu,i tamo ga spopala neka nasa komsinica baba i on je jadan da bi brze bolje pobegao iz prodavnice,kad je kupovao robu,sve vracao ponovo u korpu i zaboravio da je ostavi.:hahaha:Nije ni primetio,dok ga ja nisam pitala otkud mu korpa.

Juče smo išli u grad, pa u Dunavski park, i tamo ima jezerce sa labudovima :)
I stali da gledamo labudove, pa se Stefan oduševljavao, pa kako se zagnjure, pa kako piju vodu, pa jedu lišće.... I samo odjednom me pogleda i pita - da im bacim moju kiselu vodu?
:eek: u flašici, mislim odakle mu ideja :lol:
Ja kažem nee, pa ne znaju pni da pijuiz flašice, a vidiš koliko vode imaju.
A on kaže - pa daaa, ali pivava (prljava) im je voda, a i ne sme da se pije voda u kojoj se kupa :idea:

A to ja istrošila glasne žice kad se on kupa da ne sme da pije tu vodu iz kade, ili onu iz bazena; jer se ne pija ista voda u kojoj se kupa :think:

Juče smo išli u grad, pa u Dunavski park, i tamo ima jezerce sa labudovima :)
I stali da gledamo labudove, pa se Stefan oduševljavao, pa kako se zagnjure, pa kako piju vodu, pa jedu lišće.... I samo odjednom me pogleda i pita - da im bacim moju kiselu vodu?
:eek: u flašici, mislim odakle mu ideja :lol:
Ja kažem nee, pa ne znaju pni da pijuiz flašice, a vidiš koliko vode imaju.
A on kaže - pa daaa, ali pivava (prljava) im je voda, a i ne sme da se pije voda u kojoj se kupa :idea:

A to ja istrošila glasne žice kad se on kupa da ne sme da pije tu vodu iz kade, ili onu iz bazena; jer se ne pija ista voda u kojoj se kupa :think:

Pametnica mala..Nisi dzabe pricala.. :)

Kupio sam nosač za TV sa Stefanovu sobu, i prošlo neko vreme, ali ja ga ne montiram. Da bi me pitao posle par dana: tata, kada ćeš da namestiš stojaljku? Šta? - Stojaljku. - A šta je to? - Pa ono na čemu stoji televizor ....

Juce mi je bebac maznuo cuclu sa stola, koju sam spremio da ponesem napolje, a pri tom je bio vezan u kolicima i daleko od stola.
10 minuta smo zena i ja trazili cuclu, a ona bila kod njega u kolicima.

Pitajte svoje dete ili decu kako su znali da cete im vi biti mama ili tata.Ja sam majka troje dece sin mi je odgovorio da me je sam izabrao,vidio je moju sliku na zidu gde je bilo mnogo slika i rekao ti ces biti moja mama,jedna cerka je rekla pa ja sam oduvek znala da ces biti ti ali neznam kako a treca je rekla da joj je moju sliku pokazala jedna teta i dok je bila jos u stomaku ona je znala da sam ja njena mama.Interesantno zar ne!

U prvom razredu osnovne moj mlađi brat dobio zadatak da nacrta ilustraciju bajke "Tri praseta". Došao kući uzeo bojice i nacrtao kuću i šumu. Pitam ga ja "Pa gde su ti prasići?", "U kućici"." kaže on. "A vuk?", "Pa iza drveta, pobogu."

Pitajte svoje dete ili decu kako su znali da cete im vi biti mama ili tata.Ja sam majka troje dece sin mi je odgovorio da me je sam izabrao,vidio je moju sliku na zidu gde je bilo mnogo slika i rekao ti ces biti moja mama,jedna cerka je rekla pa ja sam oduvek znala da ces biti ti ali neznam kako a treca je rekla da joj je moju sliku pokazala jedna teta i dok je bila jos u stomaku ona je znala da sam ja njena mama.Interesantno zar ne!

Stvarno fenomenalno!:ok:
Moj sin jos ne govori, al cim progovori, pitacu ga!

Porodicna kupovina u Rodi sa kcerkom (12 god). Vidim da je muz ubacio u korpu i neko suvo voce- pakovanje susenih banana i pakovanje papaje. Kcerka uzima pakovanje sa papajom i razvuce usta u osmeh: Aaaa, znam zasto ste ovo kupili...!
Mi se pogledamo zbunjeno- Zasto?:confused:
Pa, seretski ce ona, to je ono sto ste vi jeli kada ste pravili mene i .... (brata), citala sam ja da je to dobro za, znas...!
Mislis na seks?, pitam ja.
- E, za to, mama....!:klap:

Ptam Nikolu (6 god.) da li će mu biti hladno u tankoj jaknici.
Nidža:"Neće, ona je mnogo dobro šivena. Vidiš, nije kao ovaj duks što ima samo 2 konca (pokazuje ukrasni štep), jakna ima 10 koncova, tu nikakva zima ne prolazi!":klap:
Dakle, kad kupujete jaknu obratite pažnju na broj ukrasnih štepića, oni najbolje štite od hladnoće...:hahaha:

Ptam Nikolu (6 god.) da li će mu biti hladno u tankoj jaknici.
Nidža:"Neće, ona je mnogo dobro šivena. Vidiš, nije kao ovaj duks što ima samo 2 konca (pokazuje ukrasni štep), jakna ima 10 koncova, tu nikakva zima ne prolazi!":klap:
Dakle, kad kupujete jaknu obratite pažnju na broj ukrasnih štepića, oni najbolje štite od hladnoće...:hahaha:

’bem ti! :lol:

Pa odrastaj posle 6. godine, ako imaš pameti :)

od Mirke dobile oklagijom da postavljamo sličice gde su deca slatka a ne smešna....a ja koliko god pokušavam i koliko god slikam,ne uspevam da ga slikam u nekoj baš smešnoj situaciji...jednostavno nije takvo dete..

Back