Dečiji biseri

Ostali mm i klinac sami kući! :sad2:
Kad, klinac odjednom: Tata, kaki mi se! :roll:
Stavi ga mm na adapter i sedi mali na wc šolji i samo odjejdnom pita tatu: A ko će da me oblise?
A mm sav ponosan: Pa, JA, sine!
- A jev umes? :think::think:

Zabrinulo se dete! :sad2:

Pa da Espi obe smo konstatovale da su Nikole zivahna deca.Moj voli dubak i njemu nije nista on odmogao. Dize se sam, puzi, jece je prvi put od jednog kraja kreveta dosao na drugi...Inace tvoj Nikola je stvarno meden ima bas onu tipicnu baby face. Jel ono tata sa njim na slici? A gde je mama na slici?

posto jurimo u susret decijoj nedelji
kacim ovu sliku...
btw i sada imamo zadatu temu :)
my.php
[/URL][/IMG]

Juče se muž konačno nakanio da popravi neku bravu koja nam se stalno kvarila, a Stefan sve skakuće oko njega, pa ga zapitkuje, a jel ti tleba slafcigev, a kvesta, a pa sta ti tleba? Evo ja cu, ja cu ti dodavati... I muči se tata, muči, na kraju uzeo cekic i lupa nešto da izbije, a Stefan (znajući kako on prođe :lol:) kaže - nemoj tata lupati, mama će se ljutiti, ti to tleba da POPLAVIS, a ne da slomijes!!! :idea:

I dolazi posle kod mene i govori mi tiho - mama, uzmi lepak, molaces posle da zalepis :lol:

uh njicata,vidim da imamo budućeg šampiona u skakanju u vodu...već sada to radi sa stilom i letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....nadam se da tata uhvatio...jeza me uhvatila od ovoliko hrabrosti...wow...

Moja ćera je progovorila sa otpr. dve godine i to prilično čisto...
Nekako u to vreme smo šetale ulicom i naišle na zgaženo mače. Ana me je upitala: "Mama, zasto maca lezi?". Naravno, videla sam priliku da delujem edukativno na dete, pa sam joj odgovorila: "Zato što nije slušala mamu, nije mami dala ruku kad prelazi ulicu i zgazio je auto!". Na to mi je dete začuđeno odgovorilo: "Ali mama, pa maca nema ruku!?". Neosporiva dečija logika, zar ne?

Drugom prilikom smo ušle u lift sa komšijom koji boluje od neke bolesti i kreće se teško i sa kolicima koja se guraju. Naravno, upitalo me je dete naglas zašto čika ne može da hoda. Možete misliti, htela sam u zemlju da propadnem. Nasmešila sam se i rekla joj, ispod glasa, da ću joj objasniti kad izađemo iz lifta. Naravno objasnila sam joj za bolest i sve to i dogovorile smo se da će ubuduće takva pitanja postavljati tiho ili kad smo same. Tako smo, razgovarajući, stigle do busa, smestile se, i dete je, u momentu zaboravljajuću dogovor od pre nekoliko minuta, pružilo ruku i naglas uzviknulo: "Mama, a zašto onaj čika nema kosu???!". Toliko o dečijoj diskreciji.

I evo još jednog bisera: ovoga puta u pitanju je moj sestrić od dve godine i tri meseca. Nedavno je u naš kraj stigao cirkus i on je ugledao kamilu ispred prikolice. Bio je oduševljen i isto toliko uporan da je jaše. Posle iscrpljujućih pregovora, dogovorili smo se da idemo da jašemo kamile u... "JEBIGAT"! Pogađate da je u pitanju EGIPAT!

uh njicata,vidim da imamo budućeg šampiona u skakanju u vodu...već sada to radi sa stilom i letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....nadam se da tata uhvatio...jeza me uhvatila od ovoliko hrabrosti...wow...

Naravno da ga je tata uhvatio:) Dimitrije je samo trazio da ga baca. Inace je jako slobodan u vodi, a bilo je prilicno plitko. Bas sam uzivala da ga gledam dok trckara po vodi i bez problema uranja glavu.
A valjda bi i mami trebalo odati priznanje sto je uhvatila sliku u pravom momentu;):)

Naravno da ga je tata uhvatio:) Dimitrije je samo trazio da ga baca. Inace je jako slobodan u vodi, a bilo je prilicno plitko. Bas sam uzivala da ga gledam dok trckara po vodi i bez problema uranja glavu.
A valjda bi i mami trebalo odati priznanje sto je uhvatila sliku u pravom momentu;):)

Mama svaka cast za fotku, ali Dimitrije je pravi jumper...kad pogledam sliku meni se zavrti u glavi..a kako li je njemu bilo...

Back