Ne znam da li sam ovo spominjala, ali evo ga
Kćerka piše na dlan poruku sebi da se sjeti čestitati mi rođendan. Sin je pita šta radi. Ona kaže pišem za mamin rođendan. On uzme crni flomaster, išara kompletne noge, dođe u sobu sa dignutim nogavicama i kaže mi: Mama sretan ti rođendan.
Ko je ikad dobio ljepši poklon.
Govorio je: Volim te, puno na svijetu. Poljubi me zukavo (da zvoni). Imala sam običaj da ga uštinem za dupe, jednom je on uštinuo mene.
Jednom je otišao u WC kod prijatelja, prevarilo ga je pa je pustio na gaće, a onda je sve razmazao po pločicama. Napravila sam im generalku.
Za samo jedan dan je prosuo kilogram soli, pokvario usisivač i loptom porušio luster.
Rasplakao se kadasam mu rekla da će jednog dana i njemu rasti brada. Kroz suze je rekao da ne želi biti ružan kao Jugo (kućni prijatelj koji se ređe brije).
Dobio je pištolj u paketiću i rekao: "Sad ću da ubijem Djeda Mraza".
Nije volio da se presvlači, pogotovo ako su stvari nove. Kad krene da spava prvo bi sakrio svoju odjeću da je ne bih oprala. Pošto sam je svako veče pronalazila, optužio me je: "Kakva si ti majka, stalno pereš moju odjeću". U duhu istog, kada smo kupili novi tepih nije htjeo da hoda po sobi.
Sada je već veliki. Ima deset godina. Prije neki dan je nazvao tatu da mu saopšti da ga boli srce i stomak. Pošto je tata bio u gužvi, rekao mi je da ga nazovem. Razgovor ide ovako:
Ja: Miko, šta te boli
On: Ništa
Ja: Ali tata mi je nešto spomenuo
On: Pa boljelo me je srce i stomak, ali mi je pomogao moj medo, stavio sam ga na vrat i sve me je prošlo.
Ja: Dobro srećo, hoćeš li sada reći mami šta je tebe danas nasikiralo.
On: Pa ništa, zapravo samo malo to što sam dobio 2 iz Srpskog.
Ja (kroz smijeh): Pa nije to ništa strašno, riješićeš ti to.
On ostaje prezadovoljan jer me je prešao, a ja te sitne podvale tolerišem