Dečiji biseri

SP_A0007_007.jpg

SP_A0113.jpg

a ovo su moji pilici
:heart: :heart:

ovo je slika 15 min.po porodu jos smo u porodjajnoj sali,

Prvi kontrolni iz Poznavanja prirode i društva u prvom razredu,i učiteljica čita bisere na roditeljskom sastanku...Smeškam se ja i mislim moje Joce nema...Kad đavola...Pitanje je bilo,šta se izleže iz jajeta?Moja ti je devojčica napisal...Kokoška,pile i vo?! Kako bre Joco vo?pitam je ja...Pa jaje je malo...A ona će,pa mali vo mama...

Poslednja izmena:
Elleonora,dečica su ti preslatka...i naš favorit je Tea,mada smo se već rezervisali za Kockinu Martu...

Hvalaaaaaaaaa puno,
Nacicemo nekoga i za moga Vanjusku,svima favorit Tea !Sreca pa nezna jos da cita bacio bi mi kompjuter kroz prozor!!!!!!
Salim se
Bebe su uvijek sladje kad malo porastu nisu vise zanimljivi,pogotovo kad pocnu da gube zube e onda su djeca bas ruzna!

I tvoj bebac je bombonica!:cmok:

Hvalaaaaaaaaa puno,
Nacicemo nekoga i za moga Vanjusku,svima favorit Tea !Sreca pa nezna jos da cita bacio bi mi kompjuter kroz prozor!!!!!!
Salim se
Bebe su uvijek sladje kad malo porastu nisu vise zanimljivi,pogotovo kad pocnu da gube zube e onda su djeca bas ruzna!

I tvoj bebac je bombonica!:cmok:

hvala ti...evo svečano obećavam,ako mi sledeća bebica bude devojčica,Vanjuška će biti prvi u redu...i on je prelep,ali vidiš koliko dečačića ima,a devojčica tek tek,treba da se snađemo na vreme...:heart:

Back