Dečiji biseri

nije malecko nego malecka...:D
a evo i slike koja pokazuje njen pravi karakter...:lol:
(ovo je takodje slika od ranije, sada ima pune 4)
dscn0031ss5.jpg

E ovi biseri iz prodavnice me podsetili na komšinicu.
Imala je oko 5 godina i pošalje je otac da mu kupi vinston. Naravno para joj da taman koliko treba.
Ode ona vraća se sa partnerom. Jedan, drugi, treći dan i bogami nekoliko dana za redom.
Sretne čovek vlasnicu prodavnice i pita:
-Jel Milina, što ne nabaviš vinston?
Kaže žena:
- Imam ja vinston.
-A što onda meni Jeca kupuje partner svaki dan?
Pita on malu, ona se nećkala, pa prizna:
-Ako kupim vinston onda nemam pare za sladoled, a kad kupim partner onda mi ostane taman za čoko-moko.

Mala je zakon hahahhahaaa!!!

otisla cerkica i ja u diskont, a tamo guzva. dok smo stajali ispred kase i zena kuca, moja mala prdne ali tako zvucno da su se ljudi okretali i cudno nas gledali. ja je pitam sta radis to ana a ona meni mama prda. ljudi su samo poceli da se sklanjaju i prave grimase a ja u zemlju da propadnem

Zia Gabrijel je dosta porastao od kad sam zadnji put bila na forumu. Svaka cast!:super::klap:

pa da,18.-og puni 9 meseci,taman koliko je proveo u mom stomaku:D
kada se vratimo iz Kaira naći ću slike baš kada je imao nekoliko dana na stolu za previjanje,i sličnu sliku ovako velikog,da se vidi razlika....neko je još davno dao ovu ideju,da ponekad kačimo takve slike da se vidi razlika,i koliko se menjaju...

tati je do skoro bilo gradilište (radno mesto) vrlo blizu naše kuće i Stefan je obožavao da idemo tamo. Međutim, to je završeno i sad je otvorio novo, naravno ne više tako blizu.
A Stefan, kao i svaki dan - mama, mama, idemo kod tate na gradilište. Ja kažem ne možemo više, nije tata više ovde, tata sad ima novo gradilište.
On me sluša i sav tužan pita - jel' ima novo gadiliste zato sto se ovo pokavilo? (pokvarilo ;) )

tati je do skoro bilo gradilište (radno mesto) vrlo blizu naše kuće i Stefan je obožavao da idemo tamo. Međutim, to je završeno i sad je otvorio novo, naravno ne više tako blizu.
A Stefan, kao i svaki dan - mama, mama, idemo kod tate na gradilište. Ja kažem ne možemo više, nije tata više ovde, tata sad ima novo gradilište.
On me sluša i sav tužan pita - jel' ima novo gadiliste zato sto se ovo pokavilo? (pokvarilo ;) )

Kao da slušam svog klinca!
Koliko Stefan ima godinica?

Podseti me na jedan slican.
Dimitrije prosle godine zakacio neki virus sa visokom temperaturom i 3 dana gotovo nista nije jeo. I ovako nije bogznakako popunjen, al tada je bas smrsao. Kad je poceo normalno da jede, sve se sredilo.
Gledam ga i kazem njegovom tati: "Popravilo nam se dete."
Dimitrije uzvraca: "Bilo je pokvareno, pa se popravilo.":)

vidi naš drugar Nikola kako se brćka u pečurci...mi imamo sličan bazenčić sa palmom..i moj sin obožava da pliva u njemu...majo super ti je novi avatar sa Nikolinom fotkom..budite dobri drugar
a sunny ti razmišljaš kao ja,mi smo se dogovorili sa mužem,da do 4 sigurno ne stajemo...evo baš sad radimo na novoj bebi...

Back