- Poruka
- 20.599
a sto sada krv pije i dzigericu jede (moju) to nema veze![]()
Pa dobro mora i to malo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto sada krv pije i dzigericu jede (moju) to nema veze![]()

E ovi biseri iz prodavnice me podsetili na komšinicu.
Imala je oko 5 godina i pošalje je otac da mu kupi vinston. Naravno para joj da taman koliko treba.
Ode ona vraća se sa partnerom. Jedan, drugi, treći dan i bogami nekoliko dana za redom.
Sretne čovek vlasnicu prodavnice i pita:
-Jel Milina, što ne nabaviš vinston?
Kaže žena:
- Imam ja vinston.
-A što onda meni Jeca kupuje partner svaki dan?
Pita on malu, ona se nećkala, pa prizna:
-Ako kupim vinston onda nemam pare za sladoled, a kad kupim partner onda mi ostane taman za čoko-moko.
nije malecko nego malecka...
a evo i slike koja pokazuje njen pravi karakter...
(ovo je takodje slika od ranije, sada ima pune 4)
![]()

Hvala! Ja sam plakala od srece kad sam vidjela tu sliku. Zamisli,5mj. trudna a vec mozes vidjeti svoju bebu! Osjecaj je fantastican i neopisiv!
ja cu to isto uraditi ali mozda tek u 6tom mesecu, videcu!

Zia Gabrijel je dosta porastao od kad sam zadnji put bila na forumu. Svaka cast!![]()
tati je do skoro bilo gradilište (radno mesto) vrlo blizu naše kuće i Stefan je obožavao da idemo tamo. Međutim, to je završeno i sad je otvorio novo, naravno ne više tako blizu.
A Stefan, kao i svaki dan - mama, mama, idemo kod tate na gradilište. Ja kažem ne možemo više, nije tata više ovde, tata sad ima novo gradilište.
On me sluša i sav tužan pita - jel' ima novo gadiliste zato sto se ovo pokavilo? (pokvarilo)

Majo_r bebac je kao med! Joj kad vidim tako slatku djecu kazem sama sebi da cu ih imati bar petoro!