Dečiji biseri

vidi naš drugar Nikola kako se brćka u pečurci...mi imamo sličan bazenčić sa palmom..i moj sin obožava da pliva u njemu...majo super ti je novi avatar sa Nikolinom fotkom..budite dobri drugar
a sunny ti razmišljaš kao ja,mi smo se dogovorili sa mužem,da do 4 sigurno ne stajemo...evo baš sad radimo na novoj bebi...

Pa videli smo mi vase slike u bazencicu pa rekoh hajde da i mi stavimo nase. A za rad na bebi cestitam, uskoro cu i ja samo da sacekam da prodje godina ( savet ginekologa zbog carskog reza)..

vidi naš drugar Nikola kako se brćka u pečurci...mi imamo sličan bazenčić sa palmom..i moj sin obožava da pliva u njemu...majo super ti je novi avatar sa Nikolinom fotkom..budite dobri drugar
a sunny ti razmišljaš kao ja,mi smo se dogovorili sa mužem,da do 4 sigurno ne stajemo...evo baš sad radimo na novoj bebi...

Super!!! I mi radimo na drugoj bebi,ali sam imala 3 lazne uzbune u zadnjih pola godine.Ipak ne odustajemo! Zelim ti puno uspjeha po tom pitanju!!!:super::super::super:

Kada sam imala 3.5 godine izujedali me komarci, pojavili se neki plikovi pa je mama odlucila da me odvede kod dermatologa. Ulazim ja tamo i jos sa vrata pocinjem da se zalim:
“ Teto, teto sve su me pojeli muskarci “
Ona: “ Tek ce da te pojedu kad porastes ”

my.php
[/URL][/IMG]

:DHvala! Svi se cude kad im kazem da ce tek u oktobru napuniti 2 godine jer misle da je stariji.:think:

pa jeste zreo dečkić,ali uopšte meni ne izgleda starije od svog uzrasta...možda zbog toga što je malo krupniji od proseka,ali opet takva mu je konstitucija...presladak je,a šta drugi kažu,ma batali...imaš predivnog sinčića,samo da on uvek tako uživa kao na ovom toboganu...:heart:

pa jeste zreo dečkić,ali uopšte meni ne izgleda starije od svog uzrasta...možda zbog toga što je malo krupniji od proseka,ali opet takva mu je konstitucija...presladak je,a šta drugi kažu,ma batali...imaš predivnog sinčića,samo da on uvek tako uživa kao na ovom toboganu...:heart:

:D Hvala!:D Odavno sam ja prestala da slusam druge i ,iskreno receno,nervira me sto mnogi svrstavaju svu djecu pod jedan "sablon" a svi znamo da ni jedno djete nije isto. Veliki kiss od nas:kiss::kiss::kiss::cmok:

:D Hvala!:D Odavno sam ja prestala da slusam druge i ,iskreno receno,nervira me sto mnogi svrstavaju svu djecu pod jedan "sablon" a svi znamo da ni jedno djete nije isto. Veliki kiss od nas:kiss::kiss::kiss::cmok:

upravo tako...vidim da se na savetima za bebe pisala da ima 15kg,iskreno sa 22 meseca to je sve po knjizi,pa kako bi mogao biti buca...nikako...opet kažem presladak je i jak,odnosno mišićav,a verujem da je strašno nemiran i aktivan,to je zbog toga...samo nek on tako lepo napreduje i ubuduće...:heart:

Bile u samoposluzi moja ćerka (5) i ja. Ja razgledam baš polako, a ona trči između rafova. Tek sam bila kod kućne hemije kada me ona pita '' Mama mogu li da uzmem kremče?''. Odobrim ja i ona otrča po krem. Gledam ja dalje i ne obraćam pažnju na to šta ona nosi, tek nešto mi cimnu ruku u kojoj sam držala korpu. Pogledam šta se događa i u korpi vidim veliku kanticu od 2kg eurkrema. Ona se samo smeška i nevino me gleda.:whistling:
Kremče od 2kg????:eek:

Back