tamara1
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
Ej bre, šta je ovo, ja sam mislila da sam jedina devojka na ovom forumu i svi momci su moji!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Alooo breeee mame kakvo je to provodadzisanje ovde...ne mozeeee.. Gabrijel je moooj!!! Mislim bice mojoj cerkici muzic i to dobar, pravi mali lepotan i dzentlmen... eee tek (ali tek!) ako ne cekam devojcicu onda je slobodan za dalje veze i vezice sa ostalim princezama foruma i ove teme...
![]()
![]()
![]()
e ima da rodim princezu za ovog lepotana , javljam ti kad bude da uhvatimo ruku![]()
![]()

Vidim ja da je velika guzva oko Valentine, sad je kockica na potezu, mozda nam "ukrade" Gabrijela pa ce nama da ostane Vaki. Dogovoricemo se...![]()

naravno Kockice dogovor je već odavno pao,ali ti toliko insistiraš da ćeš roditi dečaka,da ja moram malo da pogledam ove lutkice i osvojim za Gabriela nekoliko srculenceta za svaki slučaj![]()

Hehehehe za valjda mesec dana cemo saznati dal je Kockica decko ili devojcica?! Hmmm zene u kom mesecu ste vi to saznale?! Kad se to vec moze videti?! Ja jedvaaaaaa cekaaaam!!!![]()
![]()
![]()
Hehehehe za valjda mesec dana cemo saznati dal je Kockica decko ili devojcica?! Hmmm zene u kom mesecu ste vi to saznale?! Kad se to vec moze videti?! Ja jedvaaaaaa cekaaaam!!!![]()
![]()
![]()
ja sam već početkom 4.meseca znala,piša mu je tako uspravno stajala,da je moj ginekolog rekla tu nema zabune mama,ovo je piša,sin sigurno...čak se i na UZ snimku baš jako vidi...totalno smešno...pokazala sam mužu,i oboje smo popadali od smeha...
ja sam već početkom 4.meseca znala,piša mu je tako uspravno stajala,da je moj ginekolog rekla tu nema zabune mama,ovo je piša,sin sigurno...čak se i na UZ snimku baš jako vidi...totalno smešno...pokazala sam mužu,i oboje smo popadali od smeha...

Meni su rekli tek negde u 6. mesecu ali sam ja znala da je devojčica već negde od 2. meseca. Da su mi na UZ rekli drugačije rekla bih im da greše.
Postoji neki kalendar gde po godina koliko imaš kada si ostala u drugom stanju i mesecu može da se vidi šta ćeš roditi. Ja i drugarica proveravale za mnogo slučajeva i uvek je ispadalo tačno kao i meni.

Kockice ja sam saznala cim sam usla u peti mesec ali sam bila na onom 3d ultrazvuku pa se odmah videlo. Kad je tebi termin?
meni je termin valjda u Februaru... ovi ovde u Kini ne znaju ni pravi datum da mi kazu...

ćao drugari!
evo baš sam postavila temu na zdravlju o prehladi beba..sad se već danima muči,i na obrazima mu je izašlo neko crvenilo,strašno gori,veovatno kako taj sekret,slinu on trlja rukama,pa tako iritira kožu..užas kako izgleda...a njegov pedijatar na godišnjem,a ta koja trenutno radi nema šanse da još jednom pregleda mog sina...jednom naša doktorka bila bolesna pa je ova zamenjivala u savetovalištu,i počela da mi baca dete tada 2 meseca staro,podigla vući ga za ručice,i onda iz sedećeg položaja samo pustila ruke i on pao celom težinom nazad na leđa...i tada sam rekla kod ove nikad više,oterala sam je u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...e i tako,sad sam dobila adekvatno objašnjenje na zdravlju,pa ću da mažem kao što su mi ti doktori savetovali i videćemo...inače je on super,dobro se oseća,veoma je aktivan i sve,samo što je nosić stalno zapušen....veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav za drugara Nikolu i mamu Maju...
daj mu jedan ULTRA MEGA GIGA poljubac od mene i Kockice!!!

tkacio:

E, sve se kanim da vam ovo ispricam ali me mrzelo da kuckam...
Moj najmladji, kome je sad 7 godina, onomad bio uzasno ljut nekih 10-ak dana!tkacio:
Ali, nije to ono privremeno, nego vidim, jede ga nešto, a neće da mi kaže šta je?:???:
On je, inace, velika maza (najmladji je od njih 4.) a sad ni da pridje, ni da se pomazi, breca se na mene, duri se, svaki cas se rasplace - ma ni nalik na sebe...
Konacno, jedan dan, nešto se igramo i salimo i on pocne da se zali kako nisam dobra mama a ja mu u sali kažem „Pa šta ću ti, kad nemas bolju?”
Kad, odjednom, rasplaka se dete: „Imao sam ja drugu, bolju, ali ti si me uzela od nje!”
Ja u soku! Od kud takva prica (koja, usput, nema veze sa zivotom)?
Kaže, rekla mu starija sestra. (njoj je 11 godina). Ja se okrenem ka njoj, a ona sva uplasena, kaže: „Ma ja sam mu objašnjavala onu re... re... ma znaš ono kad se opet rodis!”
Covece!
Trebalo mi je prvo 10 minuta da se povratim od smeha, onda pola sata da razjasnim pricu o reinkarnaciji i narednih pola da objasnim gospodjici zašto joj je, do daljnjeg, zabranjeno da se bavi filozofijom religija...
Eto, morala sam da vam ispricam... Nije ni prvi ni poslednji put da malci stvari naopako povezu, ali tog puta su me dotukli!
I odakle im samo doslo da pricaju o tome?
![]()

Ja bas volim da igram kosarku

Tvoja cera je bas sportski tip, svaka cast. Pozdrav od drugara Nikole![]()
za drugara!
uffffffffffffffffff,ja ne mogu ni da komentarišem...misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
nego bolje odmah lepo pariraj jednom slatkom fotkicom naseg andjela