Dečiji biseri

Hvala :)
Evo sva cvetam :kiss:

Dogovor - kako ćemo uveče pobeći :mrgreen:
dogovorkakopobeciuvecejl6.jpg

Mackice Stefan ti je dasa , srce malo , a slike su nam mogu reci identicne , slikala sam ga sa konjima na zlatiboru, na plazi sa devojkom takodje samo oni jednu krofne , u kuhinji u stanu u Crnoj gori ali nemogu sve da nadjem evo nekoliko njih ......bogatstvo je to

Prilazi mojoj bebi u kolicima petogodišnji sin prijatelja:
-Je li on musko ili zensko? -Musko.
-A zasto je musko? -Pa, tako ispalo. Mogao je biti i djevojcica.
- A kako mu se zove ime? -Ognjen.
- A koliko ima godina? -Nema jos godine, ima samo 6 mjeseci.
- Koliko je to? Jel to ovoliko? (Pokazuje pet prstiju). -Jos jedan prst.
-Pa toliko ima i moj stariji brat.
:mrgreen:

Teodora(4 god) u sobi gleda njen omiljen kanal sa crtacima,a ja u kupatilu chekam je da dodje,i neprestano zovem:''Teodoraaaaaa...Teodoraaaa....'' ona se tek posle nekoliko minuta dolazi i pita me ''Mene zovesh?'' a ja onako u shali kazem ''Ne,zovem jednu drugu Teodoru iz komshiluka'',a ona kaze''Dobro,onda ja idem'',okrene se i ode... :) :)

Teodora(4 god) u sobi gleda njen omiljen kanal sa crtacima,a ja u kupatilu chekam je da dodje,i neprestano zovem:''Teodoraaaaaa...Teodoraaaa....'' ona se tek posle nekoliko minuta dolazi i pita me ''Mene zovesh?'' a ja onako u shali kazem ''Ne,zovem jednu drugu Teodoru iz komshiluka'',a ona kaze''Dobro,onda ja idem'',okrene se i ode... :) :)

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Trogodisnji sin od prijateljice otvara cokoladu (sa celim lesnicima) i razocarano se okrene
ka mami i kaze kako cokolada ima KOSKE :rotf::rotf::super:

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Genijalci!!!

Pita Sara vaspitacicu: "Snezo jel mozemo da gledamo video?".
Sneza: "Mozete, sutra malo".
Sara: "A pa ja ne mogu sutra, sutra mi je slava".
(sa prakse)

Moja ćera, tek napunila 5 god, zeza se nešto na računaru a jednim uvom luša TV:
''plaćanje TV pretplate je zakonska obaveza u većini evropskih zemalja..............''
Njen odgovor na to:
Šta nas briga za politiku u Evropi, mi živimo u Srbiji.
Sve to ne prestajući da igra igricu.

Malu Anu cuvala komsinica dok su joj roditelji na poslu. I jedan dan otisla komsinica na pijacu sa njom i u povratku joj bilo tesko da nosi sve kese da i da drzi Anu za ruku, pa se zaustavila na autobuskom stajalistu da saceka autobus koji je dosao za pola minuta. I tako ulaze u autobus, a Ana se razdere: ZASTO SI ZVALA AUTOBUS DA DODJE PO NAS??!! MAMA UVIJEK ZOVE TAKSI!!

Back