Dečiji biseri

IMG_0544_resize.JPG

Ovo se moj dasa sprema za neku žurku. :D

Uh dasa ti onda izgleda baš napredno.
Vanja je u martu napunio 2, za godinu, dve dana neće se ni videti razlika.

Aleksa i Toma su bili kod bake i napravili glupost. Sledećeg dana ujutro mama zove da pita kako su, baka joj, naravno, ispriča. Mama ih "po hitnom postupku" vrati kući, ali baka je prethodno posavetuje kako "ne vredi sad da ih tuče", već treba sa njima da razgovara i objasni im kako to ne smeju da rade.
Kad su stigli kući, mama se držala hladno (nije ih dočekala, nije ih izljubila kako to obično radi), klinci otišli u svoju sobu, ali posle kratkog vremena evo Tome kod mame: "Mama, jesi li ti pričala sa bakom?"
"Jesam!"
"Pa rekla ti je baka da ne treba da nas tučeš... već treba sa nama da razgovaraš!" :lol:

Moj sin ima jedan skorasnji biser...inace ne govori uopste al sve objasnja mimikom...uvece praktikujemo pre spavanja da mu ispricam neku pesmicu, pricu...e sad ispricam ja pricu, recitaticiju i tu mi ponestane repertoara te pocnem da pevam neku deciju pesmicu na sta moj sin ustane sa jastuka i energicno odmahne glavom sto u mom slobodnom prevodu znaci "mama super su price i recitacije samo nemoj da pevas":rumenko:...i vratim se na recitacije, sta da radim dete ju u pravu stvarno ne znam da pevam:hahaha:

Pa razlika je skoro godinu dana. To je slika kad se bata tek rodio, ali nisu to obe moje bebe. Mali Marko je od sin mog devera. Sad Markic ima 8 meseci, a Stefa 19. Uskoro cu okaciti neke njihove novije slicice a do tada evo mog Stefe, na prvoj predstavi, bio je gusce!:heart:

A evo i jednog poljupca sa batom!

Pa razlika je skoro godinu dana. To je slika kad se bata tek rodio, ali nisu to obe moje bebe. Mali Marko je od sin mog devera. Sad Markic ima 8 meseci, a Stefa 19. Uskoro cu okaciti neke njihove novije slicice a do tada evo mog Stefe, na prvoj predstavi, bio je gusce!:heart:

A evo i jednog poljupca sa batom!

presladak ti je Stefe gušče...obožavam dok su ovako mali i medeni,da se ljube i maze i paze...

Back