Dečiji biseri

moja cerkica(4,5god.)bila kod kume na rucku,i za ruckom izjavljuje kako "ne voli taj krastavac iz prirode,vec onaj zimski",(ne voli svez,nego kiseli)
igramo se igre pogadjanja zivotinja,dajem opis zivotinje(gde zivi,cime se hrani,kako izgleda),i opisujem svica,kao jako je mala,zivi u travi,nocu svetli,a moj bratanac kaze:Znam ja!Znam ja...SVETAOC...!"

A sa svecama redovno imamo problema jer cim ih vidi moj dragi sin se udrveni pocne da peva danas nam je divan dan i duva ih.A posto je mali znate koje svece su mu blizu.A svi gledaju u majku sa pogledom pobogu zeno...

када сам осталау другом стању са 3 - им дететом ја и супруг смо одлучили да при свакој већој количини новца купимо неко квалитетније пиће (виски ,ликери и,т,д.....) И тако смо једном приликом били у супер маркету са близанцима и накуповали нека пића где смо им рекли да то купујемо да има када се роди беба . када смо севратили назвао је мој отаци и моја дора је узела да прича са њим *
'''деда знаш шта смо данас купили '?''
'' Шта?''
'''' купили смо пуно ракеје да и има беба шта да једе када се роди''

нама је требало доста времена да јој објаснимо да бебе не пију ракију већ млеко а да су та пића требала за славље .

још један њен бисер

морала сам њима (близанцима) да спремим доручак и најмлађа је за то време плакала у креветићу . Тек ја чујем она се ућутала Шта је сад . Отишла сам у собу и видела Дору поред кревеца где јој је гурнула врх од малог прстића уста .
'' мама види ја имам у прсту млеко ''

сада сам се сетила још једног , мој син је сваки пут када би обавио велику нужду викао 'мама та ат ја сам се серао.''

baby84:
....sto, kako to odrasli peru zube? ja cu njemu: pa moja mama ih izvadi iz usta i drzi ih u rukama i pere ih:
on je umro od smjeha.

E, da. Radim ja depilaciju,na kriticnim mestima, na licu pincetom i naravno krijem to i od supruga.Moja mladja cerka jednom, sva vazna, ogledalce, pincetu pa sve chup, chup.
On: shta to radis, pobogu?
Ona: mama se tako sminka.
E, tada je saznao :oops:

Била сам у болници са кцерком од 20 месеци и терам је да једе :
'' Нина једи''
''Нећу''
'' Нина мораш да једеш''
''Нећу једем,постим''

Evo najsvezijeg bisera moje cerke koja ima 4,5 godine. Kao i svaka devojcica u tom uzrastu, opcinjena je sminkom, parfemima, sljokicama...sinoc sam je zatekla kako sminka i stavlja sljokice svom dvomesecnom ljubimcu, kuci Jani. Na moju zabezeknutu facu odreagovala je pitanjem: pa zar nije zensko?

Ubedjujem ja cerku da pojede makar nekoliko girica za rucak, pa krece licitiranje:
- Mama, jel mogu da pojedem samo jednu?
- Sta ti je jedna, hajde bar nekoliko...Eto, koliko imas prstiju na ruci?
- TRI ! :???: :

Back