Dečiji biseri

Pokazala sam muzu Djoleta...kaze da sam zrela za bebu..nije mi to bio cilj , a sad ispade tako .
A istina je da kad vidim Djoleta stvarno pozelim opet bebu samo da na tren ponovo udahnem one divne mirise .

Гошчице, због твоје бебе ћу да надрљам!
a050.gif

Толико је меден да ћу пожелети и треће дете (а рекла сам да је доста ово двоје!) Боље да бегам одавде, као и Дивља, иначе јао мени. И мом супругу!
a048.gif

Ма какви нова бебица (мада бих ја волела, искрено, чезнем за једном цурицом), али јооооој, и ово двоје ми задају довољно главобоље.
Опет ја сврнула овде ... Баш сам некарактерна!

@mackica
Jos u sali, onako osamucenoj su mi rekli da sam dobila sina - isti ja.Posle toga kako koja sestra dodje isto to kaze! :) Ima moj nos i usta, a tatine oci, celo, bas se podelio na pola! :P
@Berta
Super su i tata i sin! ;)

Stefan je obrnuto; ima moje oke, a tatine obaze, nos, podvaljak... Usta imamo ista i tata i ja, tako da nije mogao da promaši, a svi kažu baš to da je najlepše na njemu:)
Najbolji je bio moj brat koji je rekao, u svom prepucavanju na koga Stefan liči, da moj muž i ja baš ličimo, pa tako i Stefan liči na oboje:D Trebalo je da bude političar :mrgreen:

Nikako da kažem, a odmah sam primetila - Mirkina ćera je PRELEPA:-D

Evo još nas:razz: :

- Ja plačem, a ti za fotoaparat; srce da ti se pocepa:lol:
05e16da06ca7d517ff05e2a46950a196.jpg

- Napale me devojke već sada, šta će biti kasnije8-)
cd5706ca62e8a3a017230aa09e3c78b4.jpg

Goscica:
Veruj mi da cesto sednem onako crknuta pored kreveca i gledam ga.Tati sam rekla da cu da ga poruckam, krenucu od uvceta, pa prstice, nogice itd.:P
[/QUOTE=Goscica]
Ja sam Stefana tako još od porodilišta gledala i još nisam prestala... Pogotovo sad kad vidim kojom brzinom raste i kad znam da više nikada neće biti takav i toliki. Zato nemoj žaliti za snom, za neobrisanom prašinom ili neskuvanim ručkom... Već sledeći put kad bude spavao biće veći.

Back