Dečiji biseri

Ovo je vec Mindjusicina fora iz tinajdzerskog perioda
poce moj muz da dribla nju aha niceg se laca ko da se ne valja i nemo da ti skinem te slusalice itd
a ona kaze
sad cu ti dovedem Gasijevog sina pa nek ti on bude dete, ja odoh (Gasijev sin zaradjuje na kladionici, pao je u hemijskoj i ulazi u okrsaje sa Zvezdinim navijacima)

- - - - - - - - - -

mislim ako neko moze Geniju da stavi so na rep, e to je onda cerka :hahaha:

igram sa malim bratićem tabliće, naravno nameštam mu da uči da sabira , da pobedi, šalim se sve vreme sa njim ...

i tako i bi, ali na kraju partije, kad me je pobedio sa maltene maksimalnim rezultatom, moj mališan od nepunih 6 godina, kaže mi:

e moj tečo, tabliće ne znaš da igraš ali si bar zabavan :hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

sutradan idem po njega u vrtić i on u dvorištu vrtića nabrao par maslačka za tetku, a kad smo izašli na ulicu, naišli smo na friško posadjeno gradsko cveće

on se odmah sagnuo da i to ubere za tetku :hahaha:

Peja (7 godina) radi matematiku.

"Tata, ovaj zadatak što si mi postavio ne valja. Rezultat je JEDANDESET DVA! Mislim da taj broj i ne postoji."

(ispravno je rešila, ali je rešenje bilo 102, što nisu učili) :lol:

Kaže meni moje dete: Mama deda ima babu,baba njega nervira,onda ja idem nerviram babu pa onda deda ne viče na babu nego grdi mene i mislim da se to zove trojka :eek:
Nisam mogla ni komentar da joj dam na to ostala sam bez teksta :D

Sinoć dođem sa posla i moja ćerkica me dočeka kao i uvek kad radim drugu smenu i sad nas dve pričamo šta je koja radila i na to ona meni:
"Mamice,ja sam se penjala na stolicu znaš"...reko ajde penjala se šta se sad,pitam jel pala možda sa iste stolice a ona ko iz topa
"Jesam"...onda moje pitanje dal se udarila dal je boli i ostalo a već me premor hvata...i dobijam najslađi odgovor
"Pa udarila sam nogu i boli me al ne smem da ti kažem jer si mi rekla da se ne penjem jer ću pasti" :lol:
Uopšte mi nije rekla :D

Ovo me podseti, kad je moja supruga bila mala, siromašnih devedesetih, pitala je mamu kako to da jedna babatetka ima novca da kupi toliko skupocenog nakita, a mama joj objasni da to nije pravo zlato i biseri, već obična bižuterija.... kad je babatetka došla u sledeću posetu, ona će njoj značajno "mama mi je rekla da ti nosiš samo bižuteriju, al' ne smem da kažem kako znam."

Sigurno ste do sada nekoliko puta odgledali emisiju „Kefalica“ ili pročitali knjigu „Olovka piše srcem“.

Ako jeste, onda znate da vas u nastavku očekuju urnebesna razmišljanja malih pametnih dečjih glavica.

Jako sam se uplašio kad se mama razbolela. Pomislio sam da će tata da nam kuva.

Tata je odrastao na selu. On je kravu video uživo.

Životno osiguranje je novac koji dobije onaj ko preživi smrtni slučaj.

Razlika između sela i grada je ta što je trava na selu iz jednog dela, a u gradu je isprekidana.

Alimentacija je plata za decu kada im se tata odseli.

Kod nas muškarci mogu da se ožene samo sa jednom ženom. To se zove monotonija.

Ne razumem zašto se mama toliko ljuti što smo razbili vazu. Ionako je bila stara i kineska, a ne naša!

Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljube, odmah se obore i neće da ustaju najmanje sat vremena, a i više.

Nisam krštena, ali sam zato vakcinisana.

Moja sestra je opet položila razred sa odličnim uspehom, sve same petice. Ona to meni namerno radi!

Leptir je insekat iz porodice helikoptera.

Stanovnici Sardinije zovu se Sardine.

Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar

Dobra medicinska sestra mora biti potpuno sterilna.

Kada se prdne, onda guza zeva.

Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je tetka, a moja mi nije ništa!

Zoološki vrt je super. Tamo možemo da vidimo životinje koje i ne postoje.

Baka nam je otišla na onaj svet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu!

Kada se mama i tata zaključaju u spavaću sobu, ja narednih sat vremena mogu da radim šta hoću. Što ja volim taj seks!

Ne znam koliko imam godina. To se stalno menja.

Brat i ja smo danas pojeli celu teglu marmelade. Večeras ćemo dobiti ili proliv ili batine!

Najkorisnija životinja je svinja. Od nje možemo da upotrebimo sve, meso od spreda i pozadi, kožu za cipele, čekinje za četke i ime za psovanje!

Poluostrvo je ostrvo koje još nije do kraja napravljeno.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/zabava/zena/urn...rstena-al-sam-zato-vakcinisana-clanak-2222527

12985461_1720613994859741_4215431420558085626_n.jpg

Moja ćerkica jede kolač za prvi maj što sam pravila i usput joj i pramen kose nekako završi u ustima...i ona lepo pred komšinicom: Mama lep ti ovaj kolač al si trebala malo manje dlaka staviti u njega :lol:
Posle sam uklavirila šta je uradila :D

Back