Idem na posao..ponedeljak... oko 7, sva smorena.. ispred mene dva klinca sa torbama (mislim da su ~drugi osnovne) i jedan >moja baba ne zna ni da cita ni da pise i sta joj fali... nista! Ulepso mi dan!
Klinka od moje drugarice u vrticu> Deco, ajdemo sad reci na slovo E! Ana> Engleska konstrukcija! (Isla ona reklama za automobile ...Italijanski dizajn, engleska konstrukcija...)
Moj sestric stalno dira nesto sto ne treba, sad se ne secam sta (a mislim da ga mnogo vicu inace) Zet ga vice>Filipe ne diraj to.. pa opet i opet> Pa pitanje>Koji deo recenice nemoj to da diras nisi razumeo. Filip>NEMOJ!
(likovala sam u sebi)
Klinjo od mojih prijatelja(~3 god) imao proliv, i kad jadnicak oseti da ce krece .. pocne panicno da trci i drzi se za guzu i vice>opet,opet kaki, opet kaki....
Klinka od moje drugarice u vrticu> Deco, ajdemo sad reci na slovo E! Ana> Engleska konstrukcija! (Isla ona reklama za automobile ...Italijanski dizajn, engleska konstrukcija...)
Moj sestric stalno dira nesto sto ne treba, sad se ne secam sta (a mislim da ga mnogo vicu inace) Zet ga vice>Filipe ne diraj to.. pa opet i opet> Pa pitanje>Koji deo recenice nemoj to da diras nisi razumeo. Filip>NEMOJ!
(likovala sam u sebi)Klinjo od mojih prijatelja(~3 god) imao proliv, i kad jadnicak oseti da ce krece .. pocne panicno da trci i drzi se za guzu i vice>opet,opet kaki, opet kaki....

), kad dolazi sin i pokusava da se uvuce izmedju nas i vice: hej, ja unten (dole).....