Dečiji biseri

dovela mama malu maju iz vrtica , pa zeleci da se pohvali ukucanima sta je naucila , kaze joj : majo, kako se kaze?
maja kaze : dobaj dan !
mama : odlicno.....a majo koga ti volis?
maja : volim mamu, tatu, djuku (brata) i triSuna (umesto triFuna)
kaze mama : pa nije trisuna, majo, kako se kaze ?
maja : dobaj dan ! :lol: :lol:

Sad sam umrla od smeha.
ja nesto ceprkam po kompjuteru a u pozadini cujem moju decu kako se igraju zmurke . Imaju sest i jos malo godina ( blizanci ) i broje ali jedva nekako uz moju pomoc do sto.
Cerka zmuri i sa brojanjem je stigla negde do sedam, kad se cuje sin koji se sakrio: Pa dobro ne moras bas do osamsto!
Koji biseri, dogovorili se da broje do osamsto...

Aaaaaa, kakva provala danas:lol:

Ja na pijaci, i ispred mene za tezgom devojčica od otpr. 3 godinica sa mamom. Devojčica se nešto razmahala, a mama kaže - pazi da ne udariš tetu iza, ona nosi bebu u stomaku. Mala me čudno pogleda, a mama ponovo - vidiš kako ona ima bebicu malu u stomaku. Mala sumnjičavo meni: Daj da je vidim! Mama joj govori - ne možeš da je vidiš, ona je još u stomaku; kad utom mala u dreku:shock: Aaaaaaa, POJELA SI BEEEBUUUU:shock: :evil: :cry:

Garant će imati noćne more:?

e moje luce puno bisera ovih dana...:)

naucio je da broji odavno..i to vise nije interesantno..pre neki dan se igra i sam za sebe kaze-cetiri i cetiri je osam:shock: :shock: :shock:
ja u soku, jer dete nema ni cetiri god...kazem ja njemu bravo, kad si to naucio:D a koliko je dva i dva? a on misli, misli..i kaze...puuunooooo:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa pre dva dana..kaze-mama, kazi mi izvoli..ja kazem-izvoli dusane..a on kaze-hvala mama:D ja sam sad veliki decak, ja znam da kazem hvala i izvoli..filozof, ljubi ga majka, na koga li je:wink:

SINDI:
e, dosala sam da vidim kad si pre stigla do decjih bisera:lol: :lol: :lol: :lol:

ljub mamice-prozdrljivice;-)
jel sitno?
Ljub, ljub:smile:
Sindi, tvoje dete je uvek puno bisera, ne verujem SAMO ovih dana:lol:

A moje dete je juče spavalo kad smo treba li da radimo CTG; pa sam onda morala da idem da se šetam da se probudi; onda kad su ponovili on je počeo da se šutira i zbacio je tu pločicu sa stomaka pa se opet nije ništa čulo:lol:
Jel' može to da prođe kao biser:razz: Jedva čekam da pišem ovde, vi'š kako se guram:-D

Idem sad ponovo na CTG, 'aj' Ć:-)

Toma bio kod baba tete na selu gde oni imaju svoje carstvo i tačno se zna šta smeju i žele da rade.
Uveče skupljali jaja po dvorištu (moja tetka se izgleda ne boji ptičijeg gripa ;) ) i Toma je insistirao na tome da on nosi jaja u svojim kolicima. Kad je stigao do kuće više od pola ih je (naravno) bilo polupano i baka mu kaže: "Hteo si ti da nosiuš, a jel' vidiš da si polupao jaja!"
Toma je pogleda malo začuđeno i sav bitan kaže: "Nisam ih ja razbio. Jaja su se sama sudarila!"

mackica ns:
Ljub, ljub:smile:
Sindi, tvoje dete je uvek puno bisera, ne verujem SAMO ovih dana:lol:

A moje dete je juče spavalo kad smo treba li da radimo CTG; pa sam onda morala da idem da se šetam da se probudi; onda kad su ponovili on je počeo da se šutira i zbacio je tu pločicu sa stomaka pa se opet nije ništa čulo:lol:
Jel' može to da prođe kao biser:razz: Jedva čekam da pišem ovde, vi'š kako se guram:-D

Idem sad ponovo na CTG, 'aj' Ć:-)

За мене је бисер! ;)
Баш сам се слатко насмејала, :p одушевљавају ме такве бебице! 8)
Тако им и треба када су га будили, а њему се слатко спавало! ;-)
А и ја сам морала пар пута да седим по пар сати, да жваћем и да будим успавану бебу!

Moj komsija je zaspao sa svojom cerkom ( tada je imala mozda pet godinica ) u dnevnoj sobi sa upaljenim televizorom. U pola noci ga je probudila da mu kaze kako nesto nije u redu, cika bi trebao da bude na teti, a teta je na ciki. Deca su cudo!

Back