Milica,moja desna ruka u svemu sto radim
![]()
......oooooooo...kakva je lepotica...Mici ona je kao bombona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milica,moja desna ruka u svemu sto radim
![]()

Kad je imao pet godina, moj je brat pitao mamu šta je to sex.Mama se zbunila i uzvratila pitanjem: A šta ti misliš šta je to sex?
On je odgovorio: Ne znam ali Jaroslav (njegov drugar koji je godinu dana stariji od njega) zna ali neće da mi kaže...

Imam i jos jedno skriveno mesto na Krstarici al necu da kazem 

divan je lazy.

....
i moj sin je rekao tatiu poverenju kako mu se zove devojka, i neće da kažu meniДође моја ћера јутрос
Тата јел знаш ко је мој момак?
Не знам
И она ми приђе и шапне
Пита Њубавмоја
Па ко је?
А ћера ће
То је татина и моја тајна
Није бисер ал ја велик ко Русија

E ovde dodjem da odmorim mozak i da se ismejemImam i jos jedno skriveno mesto na Krstarici al necu da kazem
Vozim decu iz vrtica a Mimi (5) prica
- Mama ja imam decka
Ja- kocim u mestu i smirujem se usput - Kako to imas decka?
Mimi - Lepo Marko je moj decko!
Ja - A sta ti radis sa deckom ?
Mimi - Nista, ni on nece da se igra sa devojcicama (ja odahnem do pola, decak ko decak)
Ja -A jel on tebi najlepsi?
Mimi - Ne
Ja - Jel ti on najbolji drug?
Mimi - Ne
Ja - Pa kako znas da ti je on decko
Mimi - Pa lepo, igrale se Andjela i ja i Marko dosao i rekao ja sam sad vas decko....
Uhvatio me napad smeha i olaksanja
![]()
Sprema se Jana (3) da ide sa tatom na pecanje i glasno objasnjava sebi dok obuva gumene cizme:
Tata ce da peca malu libu stapom a Jance ce da hvata veliku libu lukama.
Pitam ja - kako ces to rukama da hvatas ribu?
Jana: pa za lep, tako mi leko deka!

divne su.Пре неки дан, кад сам отишла да перем косу Ана ме тражила по стану, слегнула раменцима и рекла "Ма-МА" (у преводу - Нема маме)
А после тога, кад јој је таја рекао да стави играчке у кутију, она их је ставила, пљеснула рукицама и рекла "А-НА" (у преводу - Браво Ана)

Srce malo, pocela je i ona sa svojim bisercicima...
Ljubi je puuuuunooooo![]()
![]()
![]()