Dečiji biseri

Miji prijatelji, fini i kulturni ljudi, imaju sina od 3 godine koga sasvim lepo i kulturno vaspitavaju. Slavio se rodjendan. Za stolom puno gostiju, sve ozbiljan svet. Deca su u sobi i igraju se. U jednom trenutku klinac prilazi ocu i sav u panici pita:
- Tata, tata, zašto sva deca imaju k...., a ja pišu?

Slična situacija. Fini i ugladjeni gosti, kod još finijih i poznatih domaćina u poseti.Sve na note. U toku večeri, devojčica pridje mami i pita kada će da se kupaju.mama je brzo otprati, da ne smeta gostima.Tako jednom , drugi put....Kad mala udje sledeći put iznervirana, glasno već sa vrata reče,
-Pa dobro kad misliš više da peremo p...ke?
Padanje u nesvest.:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Kakvih bisera ovde ima.Slatko čovek da se nasmeje. Sećam se da kad smo bili klinci, odveli nas roditelji na Vlasinsko jezero, eto i to da vidimo.Moji mladji brat, imao je oko 2,5 god, čim izadje iz vode mama mu presvlači kupače gaćice u suve. Izadje tata iz vode i legne potrbuške da se sunča. Bata pritrči i počne da mu skida kupaće.On svlači, tata navlači.Borba samo takva. Tata viče mami da mu pomaže, mi ostali valjamo se od smeha, a bata viče
-ma skini tata, moke su ti gace. Nemoj da se ništa stidiš.

Poslednja izmena:
Pre neki dan, bili nam gosti, Lori se vec spava ali ceka mene da joj ispricam pricu za laku noc... Sva nervozna ulazi u dnevnoj sobi i kaze glasno:
"Mama, zasto su jos tu ovi dosadni gosti? Ccccc, kako ih nije sramota. Pa jel znaju oni da ja moram da spavam... " :roll: :rumenko:

A evo jos jedan taze biser, od pre pola sata... :lol:

Kazem joj ja da skine bluzu jer joj se malo uprljala a ona kaze da nece...
Ja je ubedjujem, govorim joj da ima jos milion bluza i da tu bluzu nosi vec 2 dana, a ona ce stidljivo (pokriva lice rukicama):
"Pa mama meni je Nikola rekao da mi ova bluza dobro stoji i ja hocu da je nosim..."
Ja se smejem i pitam je zasto ona slusa Nikolu a ona ce:
"Pa znas mama, mi smo ljubavnici..." :eek: :lol:

bili nama kumovi sa sinom od skoro 3 godine da vide naseg bebana od 6 meseci i lepo se druzili sve super proslo ..otisli oni kuci i pitaju malisu njegovi baba i deda pa kakav je kumic,a andrija kaze pa lep je mnogo je lep samo ima nesto a oni ga pitaju pa sta sad a on kaze pa bas je lep bako al ima mnogo vode u ustima to mi se ne dopada...hahah on decko prica tj hteo da kaze kako nas sin balavi i kako mu curi vida hahah

Kakvih bisera ovde ima.Slatko čovek da se nasmeje. Sećam se da kad smo bili klinci, odveli nas roditelji na Vlasinsko jezero, eto i to da vidimo.Moji mladji brat, imao je oko 2,5 god, čim izadje iz vode mama mu presvlači kupače gaćice u suve. Izadje tata iz vode i legne potrbuške da se sunča. Bata pritrči i počne da mu skida kupaće.On svlači, tata navlači.Borba samo takva. Tata viče mami da mu pomaže, mi ostali valjamo se od smeha, a bata viče
-ma skini tata, moke su ti gace. Nemoj da se ništa stidiš.
:rotf::rotf::rotf:

A evo jos jedan taze biser, od pre pola sata... :lol:

Kazem joj ja da skine bluzu jer joj se malo uprljala a ona kaze da nece...
Ja je ubedjujem, govorim joj da ima jos milion bluza i da tu bluzu nosi vec 2 dana, a ona ce stidljivo (pokriva lice rukicama):
"Pa mama meni je Nikola rekao da mi ova bluza dobro stoji i ja hocu da je nosim..."
Ja se smejem i pitam je zasto ona slusa Nikolu a ona ce:
"Pa znas mama, mi smo ljubavnici..." :eek: :lol:

Lorini biseri su medju najboljim :zcepanje:
:heart:

Evo me danas na poslu i zovem kući muža i decu, da vidim da li su se vratili sa plivanja, a trebali su pre sat vremena. Nema ih. Zovem muža na mobilni, javlja se ćerka (skoro 9g.) i kaže da su videli mrtvog čoveka ispred zgrade i da ga je neko upucao. Kažem da mi da tatu, čujem ga da sa nekim priča, a on kaže da će mi se javiti za minut. Ukočila sam se. Zovem opet ne javlja se. Već planiram da se raspitam kod komšiluka šta se dešava, ali ipak zovem muža još jednom i on se javi. Svratili su kod njegovog prijatelja i upravo idu kući. Ja mu kažem šta mi je ćerka rekla i on počne da je grdi, a čujem decu da vrište od smeha pozadi. Šta li me tek čeka za koju godinu. Bensedini, eve me.

biser mog brata od sinoc..
bio mu rodjendan i znate kako ko dodje daje mu poklon i pare,i sad dosla jedna njegova tetka i daje mu pare a on joj reko pa tetka ovde imas dve(misle cu na novcanice) :zcepanje: misleci da je pogresila.

Evo me danas na poslu i zovem kući muža i decu, da vidim da li su se vratili sa plivanja, a trebali su pre sat vremena. Nema ih. Zovem muža na mobilni, javlja se ćerka (skoro 9g.) i kaže da su videli mrtvog čoveka ispred zgrade i da ga je neko upucao. Kažem da mi da tatu, čujem ga da sa nekim priča, a on kaže da će mi se javiti za minut. Ukočila sam se. Zovem opet ne javlja se. Već planiram da se raspitam kod komšiluka šta se dešava, ali ipak zovem muža još jednom i on se javi. Svratili su kod njegovog prijatelja i upravo idu kući. Ja mu kažem šta mi je ćerka rekla i on počne da je grdi, a čujem decu da vrište od smeha pozadi. Šta li me tek čeka za koju godinu. Bensedini, eve me.

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: jadna ti za par godina jos, ako im vec sad ovakve fore padaju na pamet :aha:

biser mog brata od sinoc..
bio mu rodjendan i znate kako ko dodje daje mu poklon i pare,i sad dosla jedna njegova tetka i daje mu pare a on joj reko pa tetka ovde imas dve(misle cu na novcanice) :zcepanje: misleci da je pogresila.

Jao srce moje kako je sladak :heart:

"Tata, ponesi kameru, da se slikamo kao predsednik Čobanić" - Mila, 3g
Ne znam odakle joj ovo "Čobanić", ali inače voli da izmišlja prezimena ...

:super: :super: :super:

Cerkica mi ima 3 i po godine, i po prvi put smo odisle zajedno na more. Kako smo dosle na plazu tako je uletela u vodu i prskala, a onda pocela da kuka i pljuje. Sta je Lana_ pitala sam je: sta ti je,? sva isprepadana dotrcah do nje !!!
Pu Bljak :besna:, Mamaaaa ko je posolio vodu ??? Pa Bog Lana!

Spremam ruča i dolazi Stefan, sav nervozan kad ću završiti da se igramo; i pita - pa jel' imaš nekog posla onda i za mene?
ja mu dala da meša neku testeninu; i vidim pola mu ispada iz činije, teško mu, leti sve po kuhinji; dajem mu kašiku, kažem - evo, biće ti lakše sa kašikom a on
- neka, bolje mi je sa ovom VETRENJAČOM!
:think:
Varjačom ;)
Al' stvarno leti ko da je vetrenjača :roll:

4146447511_e2b1785144.jpg

:klap:

Back