kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
hahaha super su odakle im samo takve lude ideje haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
)
))
Malo sam prelistavala predhodne postove.Mnogo su vam slatka dečica. Kad stignem ovih dana, okačiću koju sličicu i mojih naslednika. A sada puno poljubaca svima.![]()

Grdim Saru pre nekog vremena sto je u nasoj zgradi prosla pored dede sa sprata i nije mu se javila. Kad sam zavrsila kaze ona- aaaa, sad shvatam, nije fora da se ja javim, nego da on misli kako ste me vi lepo vaspitali![]()
Grdim Saru pre nekog vremena sto je u nasoj zgradi prosla pored dede sa sprata i nije mu se javila. Kad sam zavrsila kaze ona- aaaa, sad shvatam, nije fora da se ja javim, nego da on misli kako ste me vi lepo vaspitali![]()
Pravo u centar, čini mi se...Vozim ćerku i komentarišem bahate pešake. Nije bilo psovanja, ali ni moja ćerka nije navikla da za nekoga kažem da je krava i 'ladno mi kaže
- Mama, zadrži živce u sebi.
Svako malo moja starija curica prokomentarise:Meni muka sto beba nema rep.(jednom smo videli zenu u parku kako presvlaci batu,pa je ona zapazila da ta beba ima "rep",e sad je muci sto nasa nema.)
Pravo u centar, čini mi se...
...prvi put je to rekla