Dečiji biseri

Igram se ja danas sa mojom bebom Klarom, pricam joj nesto, smejem se, a Lora mi kaze:
"Mama, stvarno si ti blesava. Ponasaj se kao normalna deca!" :roll:
:zcepanje:

Pita mama N....:"Šta radiš?"
Kaže on:"Lut sam."( ne zna ispravno reći slovo LJ):mrgreen:
Mama:"Šta si?"
On:"Lut sam!"
Mama:"Reci LJ U T."
On:"Mama, ja sam besan!"

Mi smo plakali od smeha... mali je odvala...:zcepanje:

Jooooj preslatki suuu!!! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Kupio je Vanja (4 god) teleskop i jedva cekao da dodje kuci da ga raspakuje....
Raspakovao ga i pravac na terasu da gleda zvevde...mucio se neko vreme i onda poceo da vice- Saro, Saro brzo dodji, nasao sam zvezde.:D....cujem Saru (8 god) kako odgovara-pa bleso jedna gledas u banderu:)

преузето са фејсбука:
- Alimentacija je plata za djecu kada im se tata odseli. :))
- Mami i tati je danas godišnjica braka. To svi znamo osim tate! :)))
- Krug je okrugao kvadrat. :)))
- Kad se moj mlađi brat rodio morali su ga staviti u akumulator. :))))
- Brat i ja smo danas pojeli celu teglu marmelade. Večeras ćemo dobiti ili proliv ili batine ! :)))))
- Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar. :))
- Muškarac ne može da se venča sa muškarcem, jer onda niko ne bi mogao da obuče venčanicu. :))
- Zemlja se okreće 365 dana svake godine. Zato treba svake godine jedan dan više, pa se to obračunava u februaru. Zašto je to tako, ne znam. Možda zato, jer je u februaru uvek jako hladno i to ide malo tvrđe. :)))
- Leptir je insekat iz porodice helikoptera. :)
- Moja sestra je jako bolesna. Svakog dana pojede po jednu pilulu. To krije od roditelja, da se oni ne bi uplašili...:)))))
- Sta je odgovornost?- Odgovornost je kad odgovaraš prijatelja da ne uči i nagovaraš ga da se igra.:)))))
- ŠTA JE JUGOSLAVIJA? To je sestra od nekog Jugoslava, al je ja ne poznajem :))))
- KO JE PATRIJARH? - On je predsednik muškim i ženskim popovima :)))
- ŠTA JE HOROSKOP?- Horoskop je ono kad su djeca isto obucena i pjevaju istu pjesmu u više glasova. :))))

Da li su ovo decji biseri ili ne pomozite?!:think:Salje mi poruku drugarica moje cerke(11god) i kaze mi kako se jedan decko(12god) zaljubio u nju punoooooooo:think: pa da li cu da im dozvolim da budu u vezi?:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

преузето са фејсбука:
- Alimentacija je plata za djecu kada im se tata odseli. :))
- Mami i tati je danas godišnjica braka. To svi znamo osim tate! :)))
- Krug je okrugao kvadrat. :)))
- Kad se moj mlađi brat rodio morali su ga staviti u akumulator. :))))
- Brat i ja smo danas pojeli celu teglu marmelade. Večeras ćemo dobiti ili proliv ili batine ! :)))))
- Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar. :))
- Muškarac ne može da se venča sa muškarcem, jer onda niko ne bi mogao da obuče venčanicu. :))
- Zemlja se okreće 365 dana svake godine. Zato treba svake godine jedan dan više, pa se to obračunava u februaru. Zašto je to tako, ne znam. Možda zato, jer je u februaru uvek jako hladno i to ide malo tvrđe. :)))
- Leptir je insekat iz porodice helikoptera. :)
- Moja sestra je jako bolesna. Svakog dana pojede po jednu pilulu. To krije od roditelja, da se oni ne bi uplašili...:)))))
- Sta je odgovornost?- Odgovornost je kad odgovaraš prijatelja da ne uči i nagovaraš ga da se igra.:)))))
- ŠTA JE JUGOSLAVIJA? To je sestra od nekog Jugoslava, al je ja ne poznajem :))))
- KO JE PATRIJARH? - On je predsednik muškim i ženskim popovima :)))
- ŠTA JE HOROSKOP?- Horoskop je ono kad su djeca isto obucena i pjevaju istu pjesmu u više glasova. :))))

:hahaha::hahaha::hahaha:

Kako je samo zvaničan - kao da ju je zaprosio! :hahaha:
Ako je to "pitanje" njegova ideja, znači da je dečko vrlo fin, ali pre će biti da izabranica nije znala kako da ga otkači pa napričala kako je mama vrlo stroga :metla: da bi se na fin način izvukla...

pre neki dan Ivan pita mamu gde je bio pre nego sto se rodio,i objasnjava mu ona kolicni je bio i kaze mama jel sam ja izasao na usta,ona potvrdjuje,i sutra dan joj kaze zato su tebi velika usta,zato sto sam ja tu izasao :).

Back