Dečiji biseri

hehehe,pa vi ste totalno pošandrcale ženice...hvala na komplimentima,Gabrielu prijaju sve ove pohvale,sve se zacrveneo mukica...ma suzo ubiće me Kockica,ne smem da se izjašnjavam....senjorita Martita je ljubav Gabrielova još kada je bila u stomaku...tako da,isključivo ako Makica odluči da bude neverna i baci pogled na drugu momčinu,onda smem da kažem ništa,a dotle drugarica slatka Sanjica je prelepa drugarica,ali drugarica...i prelepa...i slatka...

Stala juce moja Milica pored mene i kaze -tita kade aaaa :eek:
Gledam ja nju i molim da mi jos koji put ponovi...kad ono -ptica kaze aaaa.Setila se kako smo pre mesec dana gledali dva sokola kako lete nebom i vicu -aaaaa :eek:
Tako isto je bila situacija kada mi je rekla -on netoto :eek: U prevodu to je -avion,nestao...posto je gledala kako avion leti nebom :lol:

Lora danas pola sata nesto crtala, i na kraju mi pokazuje svoje umetnicko delo...
Ja je pitam sta je to nacrtala, a ona kaze:
"Mama, zar se ne prepoznajes?" :rtfm:
:lol: :lol:

Cekaj,cekaj kada Lora krene u skolicu pa kada za priredbu za 8.mart budu crtali mame ;)
Meni se to desilo :eek: Crtala je cela grupa svoje mame,a mi smo imale za zadatak da se prepoznamo...:eek:...mozes zamisliti taj haos.A nemozes da pogresis jer ce to jako povrediti dete :lol:

Back