Ardoris
Domaćin
- Poruka
- 3.194
Ocu da mi kupish ove kolace.....ma bezi bre vidish da nisu svezi....
Pa shta ...kad ih kupimo oni ce da ih Svezu ..jel da...
Moja Tale...
Moja Tale...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocu da mi kupish ove kolace.....ma bezi bre vidish da nisu svezi....
Moja Tale...

, i kad prodje neki decko ja cu da ga pitam "Jel si ti dobar i lep i pametan za tetu Jelenu" i ako on kaze "Nisam, ja sam ruzan i glup", onda ja idem dalje. I tako kad neki decko kaze da je lep i pametan ja cu da ti ga donesem. Jel moze?"

Joooj Tijana biseri nase male oskarovke Lore su mi mnogoooo nedostajali!!!ljubi je od mene!!!
![]()

Hvala Kockice...
I ti i Martica ste nama jako nedostajale... A kako je samo Marta porasla, lepotica mala...
Jedva cekamo njene bisere![]()
![]()
ali sta da radim kad tad nisam imala ni volje, ni zelje, ni snage da se obracunavam kao danas 
npr. ja nosim naocare i ponekad iz zaboravim skinuti kad se igramo i onda ona tako kmeci (namerno), ja je uzmem i onda mi opali kez i mazi me po obrazu, a ja kazem "Dragaaa mamaaaa" (tako je ucimo da mazi ljude, a ne da ih udara!
i sto je najgore: mama uvek nasedne na tu foru i evo vec 4 put placam popravku istih! 
Ma nemoj se zahvaljujes za tako nesto
Eh nedostajale smo ocigledno, posto odmah kad sam dosla svi zivnuli!ali sta da radim kad tad nisam imala ni volje, ni zelje, ni snage da se obracunavam kao danas
E jeste da jos uvek nema izrecene bisere, ali ih pravi!npr. ja nosim naocare i ponekad iz zaboravim skinuti kad se igramo i onda ona tako kmeci (namerno), ja je uzmem i onda mi opali kez i mazi me po obrazu, a ja kazem "Dragaaa mamaaaa" (tako je ucimo da mazi ljude, a ne da ih udara!
) a ona u 1sek eto ti vec moje naocare u rukama i skici radosno!
i sto je najgore: mama uvek nasedne na tu foru i evo vec 4 put placam popravku istih!
![]()

![]()
![]()
Ljubi je puno od mene i Lore...
A za tebe![]()
evo poljubac Lori i tebi

Ma odlicno je, hvala... 

sanja se konsultovala sa mnom, svidjaju joj se on i lazar,al obojica imaju opasne taste,al nema veze, resili smo da se borimo...

obozavam ovu temu.... deca su vam preslatka.... micimacko,jel gabriel vise voli crnke ili plavuse? ubice me kockicasanja se konsultovala sa mnom, svidjaju joj se on i lazar,al obojica imaju opasne taste,al nema veze, resili smo da se borimo...
![]()

Opet me teras da ponavljam...
Ne diraj mog zeta...
Gde je Kockica da cuje sta se ovde desava...![]()
![]()

Sinoc sam cuvala pored svog deteta jos dvoje dece. Andjela koja ima 4 godine nikako nije mogla da zaspi. Pre toga sje pevala : Okos bokos prdi kokos.Rekla sam joj da proba da broji ovcice pa ce zaspati a ona meni: Ne mogu, sad mi ne da kokoska da spavam posle mi nece dati ovcice