Dečiji biseri

Ocu da mi kupish ove kolace.....ma bezi bre vidish da nisu svezi....
Pa shta ...kad ih kupimo oni ce da ih Svezu ..jel da...
Moja Tale...

:zcepanje: :heart:

Lora se juce maze mojim sjajem za usne i tata joj kaze:
"Ostavi to, ti si jos mala devojcica."
"Ali tata, jel razumes ti, ja sam pre svega zena?" :eek:
(cula iz crtaca) :roll:

"Marina, a zasto ti imas brkove, jesi ti cika?" :lol:
(zena je malo dlakava) ;)

"Mama, kad ces vise da iskakis tu bebu, meni je dosadno..." :lol:

Najnoviji biser...
Bila malopre na kafu moja koleginica Jelena koja ima 37 god i jos nije udata.
Lora je pita: "Teta Jelena, a zasto ti nemas decu?" :rumenko:
"Pa zato sto se nisam jos udala..." :(
"A zasto se nisi udala"? :eek:
"Pa jos nisam nasla decka..."
"Teta Jelena, evo ja cu da ti nadjem decka ako hoces. Ja cu sutra da izadjem na Kamegdan :) , i kad prodje neki decko ja cu da ga pitam "Jel si ti dobar i lep i pametan za tetu Jelenu" i ako on kaze "Nisam, ja sam ruzan i glup", onda ja idem dalje. I tako kad neki decko kaze da je lep i pametan ja cu da ti ga donesem. Jel moze?" :lol: :heart:

Hvala Kockice... :heart:
I ti i Martica ste nama jako nedostajale... A kako je samo Marta porasla, lepotica mala... :cmok2:
Jedva cekamo njene bisere :lol: :heart:

Ma nemoj se zahvaljujes za tako nesto :D
Eh nedostajale smo ocigledno, posto odmah kad sam dosla svi zivnuli! :zcepanje: ali sta da radim kad tad nisam imala ni volje, ni zelje, ni snage da se obracunavam kao danas :mrgreen:

E jeste da jos uvek nema izrecene bisere, ali ih pravi! :zper: npr. ja nosim naocare i ponekad iz zaboravim skinuti kad se igramo i onda ona tako kmeci (namerno), ja je uzmem i onda mi opali kez i mazi me po obrazu, a ja kazem "Dragaaa mamaaaa" (tako je ucimo da mazi ljude, a ne da ih udara! :D ) a ona u 1sek eto ti vec moje naocare u rukama i skici radosno! :zcepanje: i sto je najgore: mama uvek nasedne na tu foru i evo vec 4 put placam popravku istih! :brus:

Ma nemoj se zahvaljujes za tako nesto :D
Eh nedostajale smo ocigledno, posto odmah kad sam dosla svi zivnuli! :zcepanje: ali sta da radim kad tad nisam imala ni volje, ni zelje, ni snage da se obracunavam kao danas :mrgreen:

E jeste da jos uvek nema izrecene bisere, ali ih pravi! :zper: npr. ja nosim naocare i ponekad iz zaboravim skinuti kad se igramo i onda ona tako kmeci (namerno), ja je uzmem i onda mi opali kez i mazi me po obrazu, a ja kazem "Dragaaa mamaaaa" (tako je ucimo da mazi ljude, a ne da ih udara! :D ) a ona u 1sek eto ti vec moje naocare u rukama i skici radosno! :zcepanje: i sto je najgore: mama uvek nasedne na tu foru i evo vec 4 put placam popravku istih! :brus:

:lol: :lol:
Ljubi je puno od mene i Lore... :cmok2:
A za tebe :cvet:

obozavam ovu temu.... deca su vam preslatka.... micimacko,jel gabriel vise voli crnke ili plavuse? ubice me kockica :per: sanja se konsultovala sa mnom, svidjaju joj se on i lazar,al obojica imaju opasne taste,al nema veze, resili smo da se borimo...:rumenko::heart:

Sinoc sam cuvala pored svog deteta jos dvoje dece. Andjela koja ima 4 godine nikako nije mogla da zaspi. Pre toga sje pevala : Okos bokos prdi kokos.Rekla sam joj da proba da broji ovcice pa ce zaspati a ona meni: Ne mogu, sad mi ne da kokoska da spavam posle mi nece dati ovcice

Back