Xoomor
Zainteresovan član
- Poruka
- 310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,malena je odlicna 

nekoliko sati kasnije
ja"aj pokazi tati moonwalk i reci mu sta znas o majklu dzeksonu"
cerka "majkl dzeskon je bio nesrecan,bio je kralj i predsednik,pa je poceo da pije i nasli su ga u sobi mrtvog"
![]()

Mama, a jel ja više ne kašljem?
- pa, ne kašlješ
A jel više ne pijem sirup?
- ne piješ
JEEEEE, onda nema razloga da mi ne kupiš sladoled!!!
I je si li mu kupila sladoled?

prošlo je oko 24 sata od odgovora na ovo pitanje (ne živi niko; a zaSto?, zato što je pretoplo, vidiš kako nas greje, a tako je jako, jako, jako, jako daleko; jel 'ovoliko', i više od toga........)-
- Ko živi na Suncu?

. Pitam je da li ide negde na kupanje pošto je jako vruće a ona kaže da je mama upisala na plivanje pošto ima problema sa zglobovima, negde je izvrnula i kaže "Ali doktorica je rekla da mogu da vozim bicikl, mislim to mi je mnogo lakše nego da vozim auto recimo, a i nemam još položeno
"Sedim ispred sup-a i čekam supruga, dolazi curica i seda pored mene. Počinjemo da pričamo, kaže da se zove Iva i da ima 6 godina, pitam je koga čeka, a ona kaže "Mamu, ali nisu je uhapsili nego je došla nešto da završi". Pitam je da li ide negde na kupanje pošto je jako vruće a ona kaže da je mama upisala na plivanje pošto ima problema sa zglobovima, negde je izvrnula i kaže "Ali doktorica je rekla da mogu da vozim bicikl, mislim to mi je mnogo lakše nego da vozim auto recimo, a i nemam još položeno
"
Pametnica 

Ne zna se koje je lepse od kog...

Zadala im vaspitacica u obdanistu da nacrtaju svoju porodicu. Lora mi sva ponosna pokazuje crtez na kojem je bila naslikana kuca, drvece i sve ostalo osim ljudi. Ja je na to pitam gde smo ja, ona i tata a ona ce zacudjeno:
"Pa tata je na poslu a ja i ti se setamo, jos nismo stigle pored kuce..."

ista pričaZovem danas Loru da ruca a ona samo bulji u TV i ne registruje me... Ja joj nestrpljivo kazem:
"Lora, jel cujes ti mene?"
"Cujem te ali ne razumem sta pricas... Sigurno mi ispao mozak dok sam se kupala..."![]()
![]()