Dečiji biseri

cerka:"mama a ko je ta zena na slici"
ja "merilin monro,to je bila jedna glumica,u koju su bili zaljubljeni svi muskarci u tom vremenu.bila je udata za jednog pisca,posle se razvela pa se zaljubila u predsednika kenedija i on u nju.na kraju je pocela da pije i nasli su je u sobi mrtvu"
cerka "aha,dobro"
ja "a je l si cula za majlla dzeksona"
cerka "da,to je bio kralj popa"
ja "tako kazu,izgleda da je i on bio nesrecan,zeleo je da postane belac,
cerka "pa kako"
ja "pa operacijama smanjio nos i nekako izbeleo kozu"
cerka"lekovima?"
ja "mozda,ali njegovo srce nije moglo to da izdrzi pa je prestalo da kuca"

nekoliko sati kasnije
ja"aj pokazi tati moonwalk i reci mu sta znas o majklu dzeksonu"
cerka "majkl dzeskon je bio nesrecan,bio je kralj i predsednik,pa je poceo da pije i nasli su ga u sobi mrtvog"
:hahaha:

LindaLee:zcepanje::zcepanje:,malena je odlicna :ok:

Moje dijete imalo dugu kosicu, nije se nikad sisala i kad joj bilo nekih 6 godina, osisamo je.Dodje moja frendica i sva iznenadjena frizurom kaze "joj pa osisali su te!"
Ona kao iz topa " I OKUPALI i osisali!"...ispalo da je nikad nismo kupali od rodjenja:hahaha::hahaha::zcepanje:

Sedim ispred sup-a i čekam supruga, dolazi curica i seda pored mene. Počinjemo da pričamo, kaže da se zove Iva i da ima 6 godina, pitam je koga čeka, a ona kaže "Mamu, ali nisu je uhapsili nego je došla nešto da završi":lol:. Pitam je da li ide negde na kupanje pošto je jako vruće a ona kaže da je mama upisala na plivanje pošto ima problema sa zglobovima, negde je izvrnula i kaže "Ali doktorica je rekla da mogu da vozim bicikl, mislim to mi je mnogo lakše nego da vozim auto recimo, a i nemam još položeno:hahaha:"

Sedim ispred sup-a i čekam supruga, dolazi curica i seda pored mene. Počinjemo da pričamo, kaže da se zove Iva i da ima 6 godina, pitam je koga čeka, a ona kaže "Mamu, ali nisu je uhapsili nego je došla nešto da završi":lol:. Pitam je da li ide negde na kupanje pošto je jako vruće a ona kaže da je mama upisala na plivanje pošto ima problema sa zglobovima, negde je izvrnula i kaže "Ali doktorica je rekla da mogu da vozim bicikl, mislim to mi je mnogo lakše nego da vozim auto recimo, a i nemam još položeno:hahaha:"

:hahaha: :hahaha: Pametnica :cmok2:

Nije smesna slika, al eto, cisto da dam doprinos :D
185c460924.jpg
:heart:

Zadala im vaspitacica u obdanistu da nacrtaju svoju porodicu. Lora mi sva ponosna pokazuje crtez na kojem je bila naslikana kuca, drvece i sve ostalo osim ljudi. Ja je na to pitam gde smo ja, ona i tata a ona ce zacudjeno:
"Pa tata je na poslu a ja i ti se setamo, jos nismo stigle pored kuce..."

Zadala im vaspitacica u obdanistu da nacrtaju svoju porodicu. Lora mi sva ponosna pokazuje crtez na kojem je bila naslikana kuca, drvece i sve ostalo osim ljudi. Ja je na to pitam gde smo ja, ona i tata a ona ce zacudjeno:
"Pa tata je na poslu a ja i ti se setamo, jos nismo stigle pored kuce..."

:hahaha:

To me podseti na jednu prijateljicinu cerkicu kojoj sam dala da nacrta porodicu, a on nacrtala sebe i brod u moru. Ja je pitam, pa dobro, gde su ostali, a ona kaze - pa kako gde, na brodu su!:zcepanje:

* Ne znam koliko imam godina. To se stalno menja.

* Tata je odrastao na selu. On je kravu video uživo!

* Jako sam se uplašio kad se mama razbolela. Pomislio sam da će nam tata kuvati.

* Ja se ne svađam s roditeljima. Nisu moj nivo.

* Kad se mama posvađala s tatom, prvi put sam video leteće tanjire.

* Životno osiguranje je novac koji dobije onaj ko preživi smrtni slučaj.

* Usvajanje je bolja mogućnost. Tako roditelji mogu sami da izaberu svoje dete i ne moraju da prihvate baš ono koje su dobili.

* Krave ne smeju brzo da trče, da ne bi prosule mleko.

* Crvi ne grizu jer imaju rep i napred i nazad.

* Breskva je kao jabuka sa tepihom.

* Proleće je prvo godišnje doba. U proleće kokoške nose jaja, a seljaci krompir.

* Psi obično vole vodu. Neki čak toliko, da u njoj i žive. To su morski psi.

* Sve ribe nose jaja. Ruske čak kavijar.

* Zoološki vrt je super. Tamo možemo da vidimo životinje koje i ne postoje.

* Nisam kršten, ali sam zato vakcinisan.

Zovem danas Loru da ruca a ona samo bulji u TV i ne registruje me... Ja joj nestrpljivo kazem:
"Lora, jel cujes ti mene?"
"Cujem te ali ne razumem sta pricas... Sigurno mi ispao mozak dok sam se kupala..." :eek: :D
ista priča
-Stefane, skidaj se (vreme za kupanje)
ne registruje uopšte
podviknem:
skidaj se!!
ništa
- Pa dobro, Stefane jel' čuješ ti mene, na kom jeziku ja govorim ??!!
okreće se i pokazuje prstićem - pa ovim mama, što ti je u ustima
:tongue2:

da, da... baš tim

Back