Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
jaoj cy3a Ana ti je neodoljiva,a ovi zubići,šta reći...preslatko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(potrosila pare) 

...Secam se,kada sam bila bas mala,negde oko godinu i po dana,zivela sam sa mojima u Pristini.Posto svi verovatno znate kakvo je tamo stanje,niko nije smeo da prica srpski dok ide gradom.A ja pametna,kad god me mama vodi i vraca u vrtic,ja urlam na sav glas:,, VOJKO I TETELJ,VOJKO I TETELJ!!!" sa tri podignuta prsta,misleci naravno na Vojislava Seselja "Mama, ne mogu u vrtić danas, imam malu TEMPAMURU (temperaturu)"

Maaama, kakav dLugaL, pa JELO - LUK!!!
Ne znam da l' je njegov ili moj biser
jutros
u školici se preobuvamo, prethodno smo pročitali št aće biti za doručak, užinu i ručak
- mama, kad će biti Luka u školici?
- (ne znam, za drugara Luku, ali božemoj, ne znam ni ja sve) - ne znam, možda u ponedeljak
- jeeeeeee, u ponedeljak luuuuukaaa
- (ne bih li saznala ko je Luka) - a jel' ti Luka dobar drugar?
-Maaama, kakav dLugaL, pa JELO - LUK!!!
![]()

Sinisa(6) se zalio babi kako je njegova mama kupila kojekakvu sminku a njemu nije nista kupila ...a mogli smo da kupimo i babi bar dve zavese!
(zavese su taj dan bile skinute jer su bile na pranju!)
-------------------------------------------------------------------------------
ovo je biser kad je bio mladji....
umesto masiraj me govorio je testi me.

Ooooooooo... autor teme nam se vratio!Sinisa(6) se zalio babi kako je njegova mama kupila kojekakvu sminku a njemu nije nista kupila ...a mogli smo da kupimo i babi bar dve zavese!

Pravim ja mojima palacinke,a deca zanovetaju,mama daj ovo,mama daj ono...Moj muz im kaze: `Pa polako deco,nema mama motor u dupetu!`,na sta moja cerkica koja ima 4 god,posle kraceg razmisljanja,sva ozbiljna kaze:`Tata,pa ajde da joj kupimo jedan!`
Prolazim ja sa decom pored groblja,i vec ocekujem milion pitanja.A glasila su ovako:
ana(4 g0d);mama, a jel ovo groblje?
ja: da,ana,to je groblje.
ana; uuuuu,koliko ih je!!! a,jesu svi oni mrtvi?
ja; da,svi su mrtvi.
ana; a kako su umreli?
ja:a otkud znam,neko je ostario pa umro od starosti,neko od bolesti,neko je poginuo...
ana:a jesu baba i deda ostareli?
ja: jesu,ana,ali ne dovoljno da bi umrli...
ana: a mama kako ih stavljaju dole/
ja:iskopaju rupu,spuste ih dole i zatrpaju..
ana: mama,a kad ces ti da umres,pa da te zasadimo????

Ooooooooo... autor teme nam se vratio!
A i Siniša je baš, baš porastao!![]()

Sinisa(6) se zalio babi kako je njegova mama kupila kojekakvu sminku a njemu nije nista kupila ...a mogli smo da kupimo i babi bar dve zavese!