- Poruka
- 3.426
Па сад. И Хашим Тачи је могао бити и још многи други које поредим са Наташом Кандић. Па нису 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли си Ти за то да се Србија учлани у НАТО-а и да шаље своју децу по белом свету како би ширила демократију?
Da li to hoćeš da kažeš da se tragovi moraju sakriti !!! ?
To tvoje viđenje demoNkratije naravno da spada u američku propagandu viđenja njihove okupacije Iraka.
A gde su bolnice koje su oni izgradili?
A gde su fabrike?
A gde je mir i demokratija koji su doneli?
I kojiko pitanja treba da ti postavim ovakvog sadržaja?
Odmah ću ti reći mali milon.
A samo da znaš ja bih pre mučio onog psihopatu koji je to uradio i dao materijal za snimanje filma.
brate mili kakve veze ima sta su ameri radili u iraku???
to bi radili isto i da su usli u srbiju!!!
a zasto bi ulazili u srbiju kao neprijatelji, zato sto smo mi srbi glupi pa neznamo da im se uslihtamo, isto tako kao sto se sad slihtamo rusima!!!!
da, slihtamo se rusima! mozemo da nadjemo isto toliko stvari koje nas povezuju sa zapadom jedino nisu pravoslavci, e bas mi je zao al sta sad?
ovakvih klipova imate koliko hocete, jednostavno postavljac optuzuje ameriku, pricom ubijenog decaka. znaci dok ide klip on,to dete, prica kako je ubijen, kako je njegova majka plakala i ....
e sada koja je veza sa albancima ovde, ja ne znam.
ono, znam, poruka je: tako ce i vama biti cim odu ameri, mislim klasika serbskih patrijota, ali toliko sam njihovih bisera procitao na forumu, da to ne predstavlja nista novo.
Pa, mislim da tu postoji sustinska razlika. Rusi su (iako ne bas mnogo korisni) saveznici, da ne kazem prijatelji. Ameri zele da nas uniste i tu nikakvo slihtanje ne pomaze.
Батко ти се кријеш од грома под највећим дрветом....uhvati se za gromobran kad grmi i seva i kad te rokne munja onda kazi da i bog hoce da nas unisti. ako se stekas od oluje nece ti biti nista a ako prkosis sili koja je veca od tebe onda nemoj da se cudis sto ti se desava nesto strasno
sto bi amer unistavao nekoga ko je na drugom kraju sveta njihov interes je nafta i zato su u iraku a na kosovu nema nikakav drugi interes osim novca koji placa albanska mafija pa kad bi malo pokusali da podmazemo par američkih kongresmena sa jedno milijardu evra koliko treba da damo sad za dug albancima onda bi se shiptari pitali sto se ameri okrecu protiv njih.
isti sistem kao kad treba da se zaposlis na dobrom radnom mestu pa malo podamzes direktora ili rukovodeceg... to je nesto cega se niko ne zgrazava a ovo na globalnom nivou je svima tr u oku
NE KAPIRAM???
uhvati se za gromobran kad grmi i seva i kad te rokne munja onda kazi da i bog hoce da nas unisti. ako se stekas od oluje nece ti biti nista a ako prkosis sili koja je veca od tebe onda nemoj da se cudis sto ti se desava nesto strasno
sto bi amer unistavao nekoga ko je na drugom kraju sveta njihov interes je nafta i zato su u iraku a na kosovu nema nikakav drugi interes osim novca koji placa albanska mafija pa kad bi malo pokusali da podmazemo par američkih kongresmena sa jedno milijardu evra koliko treba da damo sad za dug albancima onda bi se shiptari pitali sto se ameri okrecu protiv njih.
isti sistem kao kad treba da se zaposlis na dobrom radnom mestu pa malo podamzes direktora ili rukovodeceg... to je nesto cega se niko ne zgrazava a ovo na globalnom nivou je svima tr u oku
NE KAPIRAM???
Амери подржавају Косово а Руси Србију.....Прво то ми је сумњиво....Друго....ми се не шлихтамо Русима већ нас руси користе ради својих интереса...А амери нису заинтересовани за нас....Па видели ти ону јудео фацу у УН,на гласању за отцепљење.....батко или си наиван или злонамеран или глуп,да тако кажем...форsnipes
Батко ти се кријеш од грома под највећим дрветом....![]()
И то хоћеш да ми одузмеш...једино што ми је остало од тебе....батко...
Него видим Адем помиње извештаје Наташе Кандић, гошће са проглашења независноти. Врло непристрасно.![]()
za vreme iracko-iranskog rata navijao sam za iracane, a imao sam i jednog studenta iz iraka u komsiluku, on mi je objasnio neke "sitnice" u pogledu iraka. ali sam definitivno prestao da navijam za njih kada su odmah nakon zavrsetka tog rata napali kuvajt. znaci...Ademe, evo trenutka istine za tebe:
1. Za koga si navijao kada su Ameri napali Irak; za pravdoljubive i demokratski nastrojene Amerikance koji su pošli da unište "zlog" Sadama Huseina i njegovo biološko-hemijsko-nuklearno-šta ti ja znam kakvo oružje (za koje se ispostavilo da ga nije ni bilo) ili za taj "zli, nedemokratski, gadni, prljavi Irački režim"?
Dakle, za Amerikance i Britance ili za Iračane (Muslimane)????
mislim da jevreji kao narod koji je zaista propatio tokom istorije zasluzuje svoju drzavu. ne slazem se sa njihovim sadasnjim nacinom resavanja problema, i sve bih pokusao da zadovoljim i jedne i druge,znaci oba ta naroda zasluzuju svoje drzave.2. Ko je u pravu u Palestinsko-Izraelskom sukobu i za koga navijaš?
sta bi bilo kad bi.... ne volim takva pitanja.3. Ako su se u BiH i na KiM na istoj strani borili mudžahedini i Amerikanci (protiv Srba) kako objašnjavaš tu čudnu "koaliciju".
nadam se da nece, licno mislim da je dovoljno tih mega sila na svetu, amerika, rusija, kina, indija.... danas iran,sutra .... lako je voditi brigu o par "siledzija", balasnirati ... ali ako ih ima vise onda jednostavno ne znas od koga da se plasis.4. Ako Amerikanci (kojima ste podigli spomenike i nazvali ulice po njima) napadnu Islamsku Republiku Iran, za koga ćeš da navijaš???
nadam se da si zadovoljan,ovo je sta ja mislim. a ako ponekad nesto i "izbegnem", nije namerno, pa nisam ja gvozdeni da moram da citam sve vase postove, jednostavno prema naslovu teme zakljucim da li da se zezam malo sa nekim patrijotama iliEto odgovori na ova četiri pitanja iskreno i sam ćeš nam reći sve o sebi...
P.S. Znam da ćeš opet da se napraviš da ovo nisi video i nastaviti dalje kao što stalno činiš![]()
za vreme iracko-iranskog rata navijao sam za iracane, a imao sam i jednog studenta iz iraka u komsiluku, on mi je objasnio neke "sitnice" u pogledu iraka. ali sam definitivno prestao da navijam za njih kada su odmah nakon zavrsetka tog rata napali kuvajt. znaci...
mislim da jevreji kao narod koji je zaista propatio tokom istorije zasluzuje svoju drzavu. ne slazem se sa njihovim sadasnjim nacinom resavanja problema, i sve bih pokusao da zadovoljim i jedne i druge,znaci oba ta naroda zasluzuju svoje drzave.
sta bi bilo kad bi.... ne volim takva pitanja.
nadam se da nece, licno mislim da je dovoljno tih mega sila na svetu, amerika, rusija, kina, indija.... danas iran,sutra .... lako je voditi brigu o par "siledzija", balasnirati ... ali ako ih ima vise onda jednostavno ne znas od koga da se plasis.
nadam se da si zadovoljan,ovo je sta ja mislim. a ako ponekad nesto i "izbegnem", nije namerno, pa nisam ja gvozdeni da moram da citam sve vase postove, jednostavno prema naslovu teme zakljucim da li da se zezam malo sa nekim patrijotama ili![]()
naravno da nisam i nemoze nika da te natera da ides u rat ako neces. ako neko ponudi nasem ugovorcu 5 10 ili 15 hiljada dolara da ide neggde da cuva red i mir i on pristane sta ja imam sa tim?? ovde radi za 30.000 hiljada dindzi *** to je njegova stvar dal ce da ide.
a i neznam odakle crpite te gluposti demonski zapad itd. pa najveci srbin kojega mi velicamo veliki NIKOLA TESLA sad je veliki srbin a kad je trebalo da mu damo finansisku podrsku nije je dobio ni od nas ni od hrvata nego upravo od tih amera. stoga bilo vama drago ili ne tesla je amer!!!
odoh u offtopic al moram svaki put da podsecam da nismo ni mi srbi cvecke.
znaci taj koji je snimao to i koji je radio to je bolestan napacena dusa jadnik... i sve naj naj naj gore ali to nema veze sa nasim ulaskom u nato i u evropsku uniju
i nemesajte babe i zabe