EPS gde se placaju racuni za struju ne radi,salter zatvoren.Gde ste vi platili racun,koliko ste platili?
Na koji nacin kad racuna nema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve račune uvek plaćam na šalterima pošte...EPS gde se placaju racuni za struju ne radi,salter zatvoren.Gde ste vi platili racun,koliko ste platili?
Ne pitaj, skupo.Kolika je cijena kw u Srbiji?
Cena, prava sitnica.Kolika je cijena kw u Srbiji?
Proradio sajt. Mašala.Imate sve na njihovom sajtu https://portal.eps.rs/home
i ja isto takoJa plaćam po slobodnoj proceni pre nego što mi stigne račun pa ili sam malo u preplati ili dugujem stotinjak dinara koje nadomirim.
9 dinara skuplja struja.Kolika je cijena kw u Srbiji?
Nizi racun zavisi od same potrosnje, struja jeste poskupela i to ne malo.Dobila račun juče, platila online. Imam aplikaciju od banke. Da nije stigao, platila bih malo više nego prethodni. Možeš da platiš i u pošti.
Bili naslovi na netu kako su svi dobili enormno veliki račun.
Te poskupela struja, te lupaju stanje, itd. Ja nisam. Čak je malo i niži. Jedino me to plašilo. Nemaš kome da se žališ u tom slučaju.
Ne znam kako sam uspela da trošim manje struje.Nizi racun zavisi od same potrosnje, struja jeste poskupela i to ne malo.
EPS gde se placaju racuni za struju ne radi,salter zatvoren.Gde ste vi platili racun,koliko ste platili?
Postoje vise zona cena struje a od toga zavisi koliko košta.(Uz to racunaj sve ono osim struje sto se placa uz racun za struju.)Kolika je cijena kw u Srbiji?
I ja platim mjesecno struju od 3000-3500.Stigao pre dva dana. Uvek plaćam mobilnom aplikacijom. Oko 3600 din.
zato nocu se koristi kada je jeftina strujaCena, prava sitnica.