mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.416
Izvor kurir, informer, pink... Kaljuga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sjajna ideja.vidis, dade mi ideju, mozda ne bi bilo lose uvesti tagove "informer" "N1" i mozda jos neki pa da se u startu vidi cija je informacija?
Znači, da uskoro očekujem hapšenjeNaime, imala sam skoro nast. jedinicu Delovi tela čoveka, jedan od zadataka je bio nacrtaj svoju šaku i oboji je. Jedan deo dece je obojio crveno. Daklem, očekujem svinjormer da dođe, slika i uhapsi me
![]()
Ja nemam nikakve muke, hvala Bogu.Сви имамо неке муке. Мене тренутно брине да ли ће се Коломбија пласирати на свецки куп у фудбалу. Оно је лепота игре.
ovo si napisala kao zezanciju ali je u stvari vrlo ozbiljna stvar.Znači, da uskoro očekujem hapšenjeNaime, imala sam skoro nast. jedinicu Delovi tela čoveka, jedan od zadataka je bio nacrtaj svoju šaku i oboji je. Jedan deo dece je obojio crveno. Daklem, očekujem svinjormer da dođe, slika i uhapsi me
![]()
Ja nemam nikakve muke, hvala Bogu.
Količina dezinformacija, lazi, manipulacija, spinova, karikiranja je trenutno neverovatna i od strane vlasti i od strane pro-zapadne opozicije. U zadnje vreme pro-zapadna opozicija nadmasuje i Informer po lažima ali "ne daju se i ovi" pa se spirala trovacine celokupnog društva nastavlja sve zescim tempom. Pogotovo je iritantno kada jedni druge optužuju za laži a ne zna se ko više laže mada u zadnje vreme pro-zapadna opozicija preuzima primat. Psiho Marinika izmislja na paketima droge lik Vucica bez trunke blama. Onaj Neven sa Ju Tjuba se namazao crvenom bojom i iscenirao kao da su ga ovi iz Pionirskog parka raskrvarili, ludilo mozga sta se sve radi. Onaj Lazović posle "monstruznog" udarca retrovizorom prvo kulira pa posle minute pada pokošen kao Nejmar dok se čuje "dajte mu vode"
A sada im ovi uzvraćaju odvratnom manipulacijom sa foto-sopom.
Mislim da trenutno verujem jedino svojoj ženi, detetu, majci i bratu i tu se priča završava![]()
ovo si napisala kao zezanciju ali je u stvari vrlo ozbiljna stvar.
deca se indoktriniraju vec od malih nogu.
prevelik je uticaj medija i ostrascenih roditelja na malu decu i to bi trebalo da se zaustavi.
nenormalno je da date nacrta krvavu ruku,
pre 10 i vise godina da se to desilo, dete bi islo na razgovor sa psihologom da se vidi sta nije normalno u okruzenju u kome dete raste.
sad to kapiramo kao "sjajno, super... vidi i ono je protiv" a deca ne kapiraju, jos nisu na razvoju zrelosti da shvate sta crtaju i posle kad im kravava ruka bude nesto normalno u kodu ponasanja opet cemo pricati kako su nove genracije gore od prethodnih .. a i ovo je jedan od razloga zasto..
nenormalne stvari treba udaljiti od dece.. nebitno da li simpatisemo to sta su uradila ili ne.
Čoveče, nije zezancija, zaista sam imala takav čas. Niko osim maloumnih to ne bi shvatio kao indoktrinaciju dece niti to upotrebio u političke svrhe. Prvačići birali boje koje im se sviđaju, samo bolesni umovi mogu konstruisati političku priču na osnovu toga. To šta im roditelji govore, nije moja stvar, ja znam čime se bavim u školi i to je ono osnovno.što ja treba da radim a ne političke promocije deci u tom uzrastu. Moguće da u višim razredima ima nastavnika koji na neki suptilniji način to rade ali učiteljice i vaspitačice da ovo rade, pa tuga...ovo si napisala kao zezanciju ali je u stvari vrlo ozbiljna stvar.
prevelik je uticaj medija i ostrascenih roditelja na malu decu i to bi trebalo da se zaustavi.
pre 10 i vise godina da se to desilo, dete bi islo na razgovor sa psihologom da se vidi sta nije normalno u okruzenju u kome dete raste.
sad to kapiramo kao "sjajno, super... vidi i ono je protiv" a deca ne kapiraju, jos nisu na razvoju zrelosti da shvate sta crtaju i posle kad im kravava ruka bude nesto normalno u kodu ponasanja opet cemo pricati kako su nove genracije gore od prethodnih .. a i ovo je jedan od razloga zasto..
nenormalne stvari treba udaljiti od dece.. nebitno da li simpatisemo to sta su uradila ili ne.
bukvalno nije nego deca uzimaju crvenu i tapkaju setotalna bolest mozga kod blokadera
Ma vecina ih ima decu, nego su jednostavno zli i stavili su se u sluzbu SNS zla!Meni je žao svih ovih koji nemaju svoju decu, jer bi možda uspeli da razumeju količinu gluposti u ovim postu.
Specifična okolnostIndoktrinacija ili zloupotreba?
Nebitno je, ali može da se iskoristi da pošalje "neke poruke".Vecini dece, pogotovo predskolskog uzrasta, omiljena boja je crvena.
U napetim političkim okolnosti i ostrašćenom društvu se neće videti ovo što si naveo - ovo važi za situaciju kod kuće, međutim događaj se dogodio u školskoj ustanovi.Tu nema indoktrinacije, a to sto je crvena boja protumacena kao boja krvi, iskljucivo je na savest onoga ko tumaci.
Svako zloupotrebaljava šta stige iz razloga što se takve stvari kod nas generalno ne sankcionišuDakle ovde imamo iskljucivo zloupotrebu od strane smeća od medija (kojima bi, da se Zakon sprovodi, odavno bila oduzeta dozvola za rad).
Zadala im učiteljica namernobukvalno nije nego deca uzimaju crvenu i tapkaju se
Ne znam da li shvataš da deca u tom uzrastu pokazuju interesovanja za ono što vole, možeš ih uputiti u pravim smeru ili ne, ali će svakako odabrati ono što vole da rade. Vaspitačice, kakve god da su, takve stvari ne bi mogle ni da hoće da nametnu deci ako ona to ne žele. Razumela bih da je ovi neka smišljena provokacija koju su htele da izvedu koristeći decu, ali jeste li svesni da su to ipak odgovorne osobe koje brinu o vašem detetu na pravi način? I da im ni na kraj pameti nije političko delovanje na ovaj način.Specifična okolnost
Nebitno je, ali može da se iskoristi da pošalje "neke poruke".
U napetim političkim okolnosti i ostrašćenom društvu se neće videti ovo što si naveo - ovo važi za situaciju kod kuće, međutim događaj se dogodio u školskoj ustanovi.
Vlast može da popisdi zbog toga, deo građana može da podrže to - vaspitači će se svakako naći na tapeti kod vlasti, dela roditelja, dela građana, a sve se svede na kraju da su deca iskorišćena za političke igre.
Svako zloupotrebaljava šta stige iz razloga što se takve stvari kod nas generalno ne sankcionišu
Care ja sam samo realan. I jedni i drugi masno lazu kako kažeš i ti običan narod. Ja vidim patologiju i kod jednih i kod drugih. Vlast ima neke rezultate pogotovo u geopolitici i ekonomiji ali su puni korupcije, osilili se bili, mute svašta deceniju ali neki rezultati im se ne mogu osporiti. Pogotovo vrhunsko geopoliticko balansiranje i podizanje standarda. Sa druge strane pro-zapadna opozicija totalno Igra na pogrešne karte. To iskazivanje antagonizma prema Srbima sa Drine, Srbima sa Kosova, penzionerima, Rusiji, Kini, stanovnicima Bg predgradja, antagonizam prema crkvi, vojsci itd ih tesko degradira.Pro zapadna opozicija
Čim ti veruješ u neku legitimnost bilo koje, navodno, opozicione partije, pa ih još kritikuješ više nego vlast, jasno je na čijoj si strani. I ti zajedno sa istom tom opozicijom.
Jedini pravi protivnik ovog zla je običan narod i mali, lokalni pokreti.
Ali da je npr neka specifična stvar ili okolnost tj. nešto što bi moglo da se protumači kao provokacija od strane odraslih zar se vaspitači ne bi zapitali da li je možda racionalno takvu stvar preskočiti bar na neko vreme?Ne znam da li shvataš da deca u tom uzrastu pokazuju interesovanja za ono što vole, možeš ih uputiti u pravim smeru ili ne, ali će svakako odabrati ono što vole da rade. Vaspitačice, kakve god da su, takve stvari ne bi mogle ni da hoće da nametnu deci ako ona to ne žele. Razumela bih da je ovi neka smišljena provokacija koju su htele da izvedu koristeći decu, ali jeste li svesni da su to ipak odgovorne osobe koje brinu o vašem detetu na pravi način? I da im ni na kraj pameti nije političko delovanje na ovaj način.
Mi u Srbiji nemamo opoziciju, imamo samo lopove i lažove . U tome je problem. Sada, kad bi neko da to menja, opet ne valja. Ja zaista ne znam šta treba da se desi da bi ovaj narod shvatio u kakvoj nepravdi živimo decenijama.Vučićevića, Mariniku, Sarovica i jos 10-ak likova treba zatvoriti na jedno godinu dana jer će stvarno bolesnici dovesti do građanski sukoba sa žrtvama. Ali naravno to se neće desiti pa ostaje samo da se pomolimo Bogu da ne bude neki žešći sukob jer su 2 tabora potonula u tešku patologiju.
Care ja sam samo realan. I jedni i drugi masno lazu kako kažeš i ti običan narod. Ja vidim patologiju i kod jednih i kod drugih. Vlast ima neke rezultate pogotovo u geopolitici i ekonomiji ali su puni korupcije, osilili se bili, mute svašta deceniju ali neki rezultati im se ne mogu osporiti. Pogotovo vrhunsko geopoliticko balansiranje i podizanje standarda. Sa druge strane pro-zapadna opozicija totalno Igra na pogrešne karte. To iskazivanje antagonizma prema Srbima sa Drine, Srbima sa Kosova, penzionerima, Rusiji, Kini, stanovnicima Bg predgradja, antagonizam prema crkvi, vojsci itd ih tesko degradira.
Nisam glasao 25 godina samo gledam realno. Ne gledam ovu situaciju crno-belo kao vecina Srbije. Vidim trovanje naroda i sa Informera i sa N1 i od Sarovica i od Vučićevića, i od Marinika i od svih njih. Zagazili su u tešku patologiju i zavadili narod do te mere da ovi iz opozicije dehumanizuju pristalice vlasti ili ko nije za blokadere striktno dok sa druge strane vlast ove predstavlja kao da su svi neki strani plaćenici i izdajnici.
Ja sam se borio za Srbiju na Košarama i bio i ranjen i kada smo jurisali na šiptarske položaje niko nikoga nije pitao za koga je. Mene duša boli kada vidim ovu mržnju. Mada i dalje mislim da su najglasniji i najagresivniji u manjini. Mislim da ipak postoji barem oko 3 miliona ljudi u Srbiji koji nisu toliko ostrasceni a dosta ima i apolitičkih ali nažalost ovi trovaci su najglasniji.
Mene samo fascinira kako jedna strana vidi laži i manipulacije od druge strane a ne vidi laži i manipulacije od svojih pristalica. To je vrlo ozbiljan brainwashing i ne vidim skoro neki izlazak iz političke krize. Jedino daj Bože da ne dodje do nekih građanskih sukoba.
Imaš plan i program po kome radiš, znači ništa od juče da je smišljeno. Ako taj plan ne poštuješ, takođe možeš biti kažnjen.Ali da je npr neka specifična stvar ili okolnost tj. nešto što bi moglo da se protumači kao provokacija od strane odraslih zar se vaspitači ne bi zapitali da li je možda racionalno takvu stvar preskočiti bar na neko vreme?
Pa trebalo bi za početak svako da odgovara javno za svoja dela/reči, bez toga sam skeptičan da naše društvo može da se primeni na bolje.Mi u Srbiji nemamo opoziciju, imamo samo lopove i lažove . U tome je problem. Sada, kad bi neko da to menja, opet ne valja. Ja zaista ne znam šta treba da se desi da bi ovaj narod shvatio u kakvoj nepravdi živimo decenijama.