Frederick_
Elita
- Poruka
- 16.486
Btw, slicno rade u vrticu u Nemackoj, gde ide moje dete, s tim sto umoče stopala u boju, i ostave na belim majicama otisak stopala sa svojim imenom za najboljeg drugara/drugaricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako je u drugim gradovima, ovde blokaderi nose takve majice i bedževe.Opet guraju taj simbol krvavih ruku, jesu im ruke krvave ali to nije simbol protestanata.
Svako ko podržava ovakve zloupotrebe dece, bezobzirno koršćenja u političke svrhe , treba biti zalebežen kao nasilnik upisati u registar počevši ovde na forumu sad i odmah.
a sta je problem sa temom?Tema moze pod kljuc, osim ako @tab503 ne zeli da nastavi da mu krstarica bude proxy za SNS zlocince.
Ne znam kako je u drugim gradovima, ovde blokaderi nose takve majice i bedževe.
A prica lazna.a sta je problem sa temom?
koliko vidim izvor je legalan?
zar nisu neki pohapseni i zar ne traje sudski proces?Postovana, kako komentarisete to da posle 7 meseci ne znamo bar jedno ime koje je odgovorno za pad rekonstruisane nadstresnice i smrt 16 ljudi i to da se ocigledno pokusava da se zataska slucaj?
slazem se sa tobom ali je problem sto je izvor legalan.A prica lazna.
Problem je sto je kurir/informer i ostalo SNS zlikovacko smeće uopste proglaseno za legalnim ovde.
zar nisu neki pohapseni i zar ne traje sudski proces?
koliko vidim za sada 13 optuzenih?Kazi ko je to uhapsen i koji sudski proces?
Jer ovde znamo ime i detaljne podatke o svakom studentu u medijima
i ime svakom maturanta koji uhapsi ova vlast
slazem se sa tobom ali je problem sto je izvor legalan.
ako bi njega sad zabranili sutra ce traziti da zabranimo N1 zbog neke njihove objave ala marinike tepic i vuciceve slike na drogi.
zato prosto dopustamo sve sta dolazi iz legalnog izvora.
Za pocetak.vidis, dade mi ideju, mozda ne bi bilo lose uvesti tagove "informer" "N1" i mozda jos neki pa da se us tartu vidi cija je informacija?
koliko vidim za sada 13 optuzenih?
https://www.nin.rs/drustvo/vesti/69888/pet-meseci-od-pada-nadstresnice-u-novom-sadu
Btw, slicno rade u vrticu u Nemackoj, gde ide moje dete, s tim sto umoče stopala u boju, i ostave na belim majicama otisak stopala sa svojim imenom za najboljeg drugara/drugaricu.
Ovo je snimak od prosle godine, pboogu, citaj!!!realno postoji velika razlika.
prvo stopalo je specificnije, imam poznanika koji je tetovirao stopalo svog deteta ... a na ulici sam video slicne tetovaze vise puta..
drugo, sad smo u specificnim vremenima, zasto raditi nesto sta se moze protumaciti kao provokacija?
cekaj, suspenduju vaspitacice sad za nesto sta je bilo prosle godine?Ovo je snimak od prosle godine, pboogu, citaj!!!
cekaj, suspenduju vaspitacice sad za nesto sta je bilo prosle godine?
koliko sam shvatio ovo je od ove godien a u pitanju je tradicija koja se radi godinama?
Naravno. I ovdje u vrtiću su djeca pravila otisak dlana.cekaj, suspenduju vaspitacice sad za nesto sta je bilo prosle godine?
koliko sam shvatio ovo je od ove godien a u pitanju je tradicija koja se radi godinama?
Nema smisla. Oni se svim sredstvima bore da kontriraju. Isto imaju foru nadjeni dzakovi u djubre kao sto je onomad svevišnji vadio.Da sam roditelj nekog deteta, tužio bih. Ne zato što sam za ili protiv blokada već što je ovo totalno neumesno
Slicno kao na X-u vrlo brzo se provali laz.Onda predlog: uvedi neke tagove da se jasno vidi da je priča iz izvora laž, i kad se utvrdi kao u ovom slučaju, da tema dobije tag da se vidi da je na osnovu lažne vesti.
Ili da se zakljuca, besmislena je dalja diskusija.