Deca u vrtiću na Voždovcu u majicama sa crvenim šakama, ministarstvo prosvete odmah reagovalo!

Svako ko podržava ovakve zloupotrebe dece, bezobzirno koršćenja u političke svrhe , treba biti zalebežen kao nasilnik upisati u registar počevši ovde na forumu sad i odmah.
mememe_5daa2087c04ccfd943e0b31c11fe1aee-1.jpg

Ne znam kako je u drugim gradovima, ovde blokaderi nose takve majice i bedževe.

Postovana, kako komentarisete to da posle 7 meseci ne znamo bar jedno ime koje je odgovorno za pad rekonstruisane nadstresnice i smrt 16 ljudi i to da se ocigledno pokusava da se zataska slucaj?

A prica lazna.

Problem je sto je kurir/informer i ostalo SNS zlikovacko smeće uopste proglaseno za legalnim ovde.
slazem se sa tobom ali je problem sto je izvor legalan.
ako bi njega sad zabranili sutra ce traziti da zabranimo N1 zbog neke njihove objave ala marinike tepic i vuciceve slike na drogi.

zato prosto dopustamo sve sta dolazi iz legalnog izvora.

slazem se sa tobom ali je problem sto je izvor legalan.
ako bi njega sad zabranili sutra ce traziti da zabranimo N1 zbog neke njihove objave ala marinike tepic i vuciceve slike na drogi.

zato prosto dopustamo sve sta dolazi iz legalnog izvora.

Onda predlog: uvedi neke tagove da se jasno vidi da je priča iz izvora laž, i kad se utvrdi kao u ovom slučaju, da tema dobije tag da se vidi da je na osnovu lažne vesti.

Ili da se zakljuca, besmislena je dalja diskusija.

Btw, slicno rade u vrticu u Nemackoj, gde ide moje dete, s tim sto umoče stopala u boju, i ostave na belim majicama otisak stopala sa svojim imenom za najboljeg drugara/drugaricu.

realno postoji velika razlika.
prvo stopalo je specificnije, imam poznanika koji je tetovirao stopalo svog deteta ... a na ulici sam video slicne tetovaze vise puta..

drugo, sad smo u specificnim vremenima, zasto raditi nesto sta se moze protumaciti kao provokacija?

realno postoji velika razlika.
prvo stopalo je specificnije, imam poznanika koji je tetovirao stopalo svog deteta ... a na ulici sam video slicne tetovaze vise puta..

drugo, sad smo u specificnim vremenima, zasto raditi nesto sta se moze protumaciti kao provokacija?
Ovo je snimak od prosle godine, pboogu, citaj!!!

cekaj, suspenduju vaspitacice sad za nesto sta je bilo prosle godine?

koliko sam shvatio ovo je od ove godien a u pitanju je tradicija koja se radi godinama?

Drugarica, cije dete ide u taj vrtic, kaze da su slike od prosle godine.

A oni suspenduju i policajca koji radi svoj posao i brani sebe od poludelog SNS majmuna, pa sto ne bi par vaspitacica.

Količina dezinformacija, lazi, manipulacija, spinova, karikiranja je trenutno neverovatna i od strane vlasti i od strane pro-zapadne opozicije. U zadnje vreme pro-zapadna opozicija nadmasuje i Informer po lažima ali "ne daju se i ovi" pa se spirala trovacine celokupnog društva nastavlja sve zescim tempom. Pogotovo je iritantno kada jedni druge optužuju za laži a ne zna se ko više laže mada u zadnje vreme pro-zapadna opozicija preuzima primat. Psiho Marinika izmislja na paketima droge lik Vucica bez trunke blama. Onaj Neven sa Ju Tjuba se namazao crvenom bojom i iscenirao kao da su ga ovi iz Pionirskog parka raskrvarili, ludilo mozga sta se sve radi. Onaj Lazović posle "monstruznog" udarca retrovizorom prvo kulira pa posle minute pada pokošen kao Nejmar dok se čuje "dajte mu vode" 😅

A sada im ovi uzvraćaju odvratnom manipulacijom sa foto-sopom.

Mislim da trenutno verujem jedino svojoj ženi, detetu, majci i bratu i tu se priča završava 🙄

Onda predlog: uvedi neke tagove da se jasno vidi da je priča iz izvora laž, i kad se utvrdi kao u ovom slučaju, da tema dobije tag da se vidi da je na osnovu lažne vesti.

Ili da se zakljuca, besmislena je dalja diskusija.
Slicno kao na X-u vrlo brzo se provali laz.

Back