Zdravo Andreavk! Kako si, sta radis, jel' si presla na vegetarijansku ishranu? Koliko ja znam kamael ni jedan dokaz nije pokazao da meso ne valja,nego stalno kopira tekstove sa drugog sajta, tako da neko drugi je patetican, a ne mi.
I vec sam ti rekao da ako izbacis neku namirnicu iz ishrane to nije nikakava savrsena ishrana, zasto bi izbacila nesto sto su ljudi konzumirali miliona godina unazad...
I zasto ni jedan vegan ne kaze koje su mane veganstva, nego samo suprotno govore, kao da mane ne postoje, a znas i sama da nije tako. Ti ako si pravi vegan prvo ces upozoriti ljude na probleme u ishrani, a ne odmah da im pricas kako je to nesto najzdravije kad znas i sama da nije. Treba da razlikujes pravog vegana, i militarnog vegana. Ovo ovde su militarni vegani, a ne pravi vegani.
I zar ne vidis zasto je otvorena ova tema? Da bi arlington road mogao da siri lazi kako je veganstvo zdravo, a ne kako deca da se hrane zdravo...Zato mu i zatvorene sve teme ako pogledas istoriju jer svaka tema ima isti sadrzaj, i istu pricu...
Tema je otvorena sa razlogom jer verovatno ga placaju da siri ove gluposti, a ljudi kao ti i jos neki ovde slepo veruju sve sto cuju i vide...Ko jos normalan otvara toliko istih tema na svim razlicitim podforumima vise puta, a samo menja naslov? Coveka placaju veruj mi, nije ovo poducavanje ljudi, jer ni jedna mana nije pomenuta sto se tice veganstva, a ima ih dosta, posebno kod dece i starijih...Na sve strane su prevaranti veruj mi, budi vegan, ali nemoj da budes militarni vegan, jer onda vec imas problema sa poremecenom osobom...
Laku noc