Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..spreman si da izdrzavash josh dvadesetoro gladne dece pored svog..?

Kojih dvadesetoro dece? Nema sta ko koga da izdrzava resursi bi trebali da bude zajednicko dobro covecanstva na koje svako ima pravo.
A ne ona sintagma ubijam da bi jeo,pa covece ubija se da bi se doslo i do resursa,jel to ispravno ili jednostavno je to cuvena teza o coveku kao destruktivnom i agresivnom bicu?

Kuće u kojoj živiš, vode koju piješ, ovog računara u čiji monitor gledaš.

Pojeli bi te sabljozubi tigrovi da nije bilo odlučnih i rešenih lovaca sposobnih da zaštite svoje potomstvo.

Nema dobrih životinja.

Ne prodaji te hipi fazone.

Ima jedi ili izumri.

Ko i svi nesposobni za opstanak kroz istoriju ljudske vrste.
Covece,na kojoj li si ti literaturi i propagandi?!
Meni to po svemu sudeci lici na eugeniku.

Čovek je vrhunski predator.
Ko ne ubija,taj bude ubijen.
Nemojmo se zanositi.

Dobri meda nema predrasude kakve ti usađuješ svojoj deci i pojeo bi te bez premišljanja da nema ozbilnjih ljudi koji ga drže na bezbednoj udaljenosti.
To sto prosipas su fasisticki citati kao i ono onaj ko ne poseduje moc gubi pravo na zivot.
Rekoh ja,eugenika je tebe ocigledno ocarala.

Kojih dvadesetoro dece? Nema sta ko koga da izdrzava resursi bi trebali da bude zajednicko dobro covecanstva na koje svako ima pravo.
A ne ona sintagma ubijam da bi jeo,pa covece ubija se da bi se doslo i do resursa,jel to ispravno ili jednostavno je to cuvena teza o coveku kao destruktivnom i agresivnom bicu?

..prvu ogradu na svetu napravio je prvi poljoprivrednik, ne prvi lovac..

..motiv ti je dobar i istinit, metod ti je, po mom mishljenju, besmislen..
..ti kao chovek koji ne jede meso, gibish pravo da odluchujesh o nachinu na koji meso dolazi drugim ljudima na sto..
..sam si sebe izopshtio iz odluchivanja, a zelish da menjash stvari..
..ne ide..

Kad vec pomenu pivo,ovo sam skoro jeo
Posna torta sa pivom
Sastojci

1/2 l piva
1/2 kg secera
1/2 kg brasna
1 kasicica sode bikarbone
1 limun iscedjen sok
fil
250gr mlevenih oraha
400gr secera
malo vode
Priprema
Pomesati brasno i sodu,dodati secer pa pivo i mesati masu da se sjedini,dodati limunov sok i jos malo promesati.
Ispeci dve kore,oko 25 min na 180/200 stepeni.
Za fil uspinovati secer sa malo vode,pa u to dodati mlevene orahe.
Kad se ohladi filovati kore i premazati celu tortu filom i posuti mlevenim orasima.
Sto se tice baklave kore se redjaju uspravno.

Ти хоћеш да кажеш да своју децу ХРАНИШ само посластицама?!
Језиво!

Pa ti kupi meso od seljaka, a ne sa industrijske farme (kad pozoveš nas svaštojede na ručak).
I neka se svi ugledaju na tebe, pa će industrijske farme propasti (mada ja i ne znam da ih kod nas ima tako mnogo).

Nazalost,stvari idu u suprotnom smeru.
Otezavanje uzgoja individualnim uzgajivacima zarad monopola industrijskih farmi.

Nazalost,stvari idu u suprotnom smeru.
Otezavanje uzgoja individualnim uzgajivacima zarad monopola industrijskih farmi.

Ovo je osnovni smisao postojanja veganske sekte.

Uvođenje poreza i ubijanje poljoprivrednika-proizvođača hrane.

Sve u ruke velikih korporacije koje če te onda ubediti da je GMO soja dobra za tvoje dete.

Opet oftopičimo.

Ili pak jetrena pasteta,virsle i drugi klanicni otpad...

Jeste, baš tako.

climatology_dees.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back