Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fali mi da mi objasniš što ti pašteta smeta pored reklamiranja lekova. Što o tome ne pišeš, agresivno? Što si navalio na te reklame, ko da druge ne postoje?
I zašto je čorba bolja od supe? Nisi mi odgovorio juče.

Smeta mi jer sadrzi klanicni otpad.
Pisem o svemu,ako malo bolje obratis paznju.
Tek kad ti meni odgovoris zasto je macka bolja od konja.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/668048.stm

Monday, 6 March, 2000, 17:22 GMT

Antichrist is a vegetarian

A leading conservative candidate to succeed Pope John Paul II has warned that the Antichrist foreseen in the Book of Revelations is already among us.

As the Pope becomes frailer, questions about the succession are more pressing
Cardinal Giacomo Biffi, 71, said that the modern Antichrist, identified in the Book of Revelation as a seven-headed beast, was most likely now disguised as a philanthropist supporting creeds like vegetarianism, animal rights or pacifism, or advocating dialogue with Orthodox or Anglican believers.
But his true aim was to undermine the Catholic church, the Cardinal argued.

Smeta mi jer sadrzi klanicni otpad.
Pisem o svemu,ako malo bolje obratis paznju.
Tek kad ti meni odgovoris zasto je macka bolja od konja.
Nije bolja od konja. Konj je ukusniji (pretpostavljam). Zašto je tebi konj bolji od mačke?
Ne vidim da pišeš o svemu. Pišeš isključivo o paštetama, viršlama i mesu. Ne smeta ti čips? Što drugi ljudi moraju da te podsećaju da ni čips ne valja? :think: ni belo brašno...

proganja coveka ukaljao joj je lik i delo staro zlopamtilo ...ne optuzujem ja nikoga samo navodim kao i ostali razloge zasto treba zaobilaziti meso u ishrani sto tebi izgleda daje za pravo da nas nazivas sektom + da nam pretis da cemo svi zavrsiti kod tebe na pilulama mrske ti farmaceutske mafije :D

Андреа, и ти не разликујеш прогањање од смислене дискусије.
Ако неко тврди да ја постављам своје фотографије на којима сецирам ,,мртве лешине'' и ја тражим да ми копира те фотографије које сам ,,постављала'', а он се прави блесав...да ли је то прогањање с моје стране? Зашто не уради ако већ тврди тако нешто?
И не ради се о ,,каљању лика и дела старог злопамтила'', ради се о кредибилитету некога да уопште дискутује.
Ако тврди тако нешто, а за то нема ниједног доказа, како тек да му верујемо кад цитира Пају, Шају, Мику и остале ,,научнике''? Ако није у стању да поткрепи оно што је о неком од нас писао, како да му верујемо за неког кога нема међ' нама?!
Од жеље да се сврсташ са овим секатшима, покушаваш да вређаш мене, називајући ме старим злопамтилом. Но, знамо те, не бринем ја за то...

50 milijardi zivotinja se zakolje godisnje trenutno sa tendencijom porasta. 7 milijardi ljudi bi pojelo mnogo manje od toga pod uslovom da se dozvoli ravnomerna raspodela hrane na sve ljude.

Dakle, da rezimiramo: svega 10% trenutno obradivog zemljišta je dovoljno da se prehrani 7 milijardi ljudi, a ostalo da vratimo životinjama?
Samo sam htela da ti skrenem pažnju na to da i obradivo zemljište zahteva ubijanje životinja. Očigledno sam to znaš. Ne vidiš ništa pogrešno u tome?

Ако неко тврди да ја постављам своје фотографије на којима сецирам ,,мртве лешине'' и ја тражим да ми копира те фотографије које сам ,,постављала'', а он се прави блесав...да ли је то прогањање с моје стране? Зашто не уради ако већ тврди тако нешто?
И не ради се о ,,каљању лика и дела старог злопамтила'', ради се о кредибилитету некога да уопште дискутује.
Ако тврди тако нешто, а за то нема ниједног доказа, како тек да му верујемо кад цитира Пају, Шају, Мику и остале ,,научнике''? Ако није у стању да поткрепи оно што је о неком од нас писао, како да му верујемо за неког кога нема међ' нама?!
Од жеље да се сврсташ са овим секатшима, покушаваш да вређаш мене, називајући ме старим злопамтилом. Но, знамо те, не бринем ја за то...

Znate je?

...mora da te zahebavao zbog one izlozbe sargarepa :D

Da si stvarno psiholog rekao bih ti da si sektas,ali posto sumnjam,nista od toga.

Sektas govori o sektastvu. Sta si do sada rekao, ne samo ti vec i ona andrea i jos ona dva nika? Uzivaj u svome vegetarijanstvu, jedi jaja, pij mleko, jedi sir, voce i povrce. Da li ti neko brani? Imas svoj nacin zivota i vegetarijanci koji nemaju veze sa nekom sektom, se tako ne ponasaju. Vi ste nesto drugo.

Nije bolja od konja. Konj je ukusniji (pretpostavljam). Zašto je tebi konj bolji od mačke?
Ne vidim da pišeš o svemu. Pišeš isključivo o paštetama, viršlama i mesu. Ne smeta ti čips? Što drugi ljudi moraju da te podsećaju da ni čips ne valja? :think: ni belo brašno...

Zasto je dozvoljeno ubijanje konja a ubijanje macaka zabranjeno? Zasto o tome ne pises? Ja sam pisao i o tome.
Smeta mi cips,slatkisi,gumene bombone,gazirani napitci i sve sto se uvaljuje deci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back