Prijatelju, ja da sam htela da čitam novine, ukucala bih
www.presonline, a ne www krstarica.com.

Inače, meni, a verujem - i tebi, i dalje nije jasno šta spada u meso I, II, i III kvaliteta
Zašto postavljaš stvari tako da ispada da se može jesti ili otrov u vidu paštete ili ovsenih pahuljica? Zar se ne može jesti ništa treće? Mislim, jedi šta želiš i prijatno ti bilio, ali izbor je ipak malo veći, zar ne?

Hehehe, ja se u'vatih za papak kao Arlington za "biljke" gljive, ali ne mari...

Hajde sad da za'ebemo i pres i ju tjub, i samo da uključimo mozak, pa da uporedimo papak i but, važi? Po čemu se to oni razlikuju, pa je jedan delikates, a drugi otpad? Jel oba imaju koštano tkivo - imaju. Jel imaju mišićno tkivo - imaju. Krvne sudove - imaju. Masno tkivo - imaju. Vezivno hrskavičasto, kao i tkivo tetive - imaju. Nervno tkivo - imaju. Vezivno tkivo kože, kao i kožni epitel - imaju.Ima li još koje tkivo...? Nije ni bitno, ovo je dovoljno. Dakle, u čemu se razlikuju, kada imaju apsolutno ista tkiva??? Jedino u procentualnoj zastupljenosti tih tkiva ( ipak but ima više mesa, nego papak ) i u tome što papak, pored sveg tog već navedenog tkiva, pride ima i rožnato tkivo. Eto, to su razlike. I po čemu je to papak otpad???

Ljudi, isključite uticaje i uključite mozak, veća je korist nego slušati ministarstva, UN, novine i ju tjub klipove!
Usput, svidja mi se recept za ovu paštetu