Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Šta ti je to džem bez šećera? Izgnječeno sveže voće?Ja jedem dzem bez secera. Ajde,nadji i njemu zamerku,izjednaci ga sa gumenim bombonama.

PS ne tražim ja ničemu zamerke već ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti je to džem bez šećera? Izgnječeno sveže voće?Ja jedem dzem bez secera. Ajde,nadji i njemu zamerku,izjednaci ga sa gumenim bombonama.

joj lexa prosecno vreme za prolaz hrane (osim voca koje se najlakse vari) kroz telo je oko 30 sati a za meso duplo vise ono se najteze razgradjuje...jedi meso ali u razumnim kolicinama...neki vegetarijanci misle da ako ne jedu meso mogu da jedu sta god drugo pozele i zato su mnogo nezdraviji od onih koji ga jedu racionalnoNe budi žrtva propagande. Prva neistina ti je da se meso teško vari. Ako se nešto teško vari to je sirovo voće koje toliko preporučuješ. Pojedeš jabuku a ona sama sebe svari... što ih više jedeš više gubiš.
i jos nesto - najvece istrazivanje o stetnosti zivotinjskih proteina radjeno je na nivou drzava - kinezi, kod kojih je zastupljenost zivotinjskih proteina nekoliko desetina puta manja nego u britaniji (ne zato sto oni ne bi jeli meso nego ne mogu ga priustiti) neuporedivo su zdraviji od britanaca a medju stanovnicima afrike koji skoro da umiru od gladi i kod kojih je meso misaona imenica rak, osteoporoza, visok pritisak i druge bolesti karakteristicne za zapad su skoro nepoznate
joj lexa prosecno vreme za prolaz hrane (osim voca koje se najlakse vari) kroz telo je oko 30 sati a za meso duplo vise ono se najteze razgradjuje...jedi meso ali u razumnim kolicinama...neki vegetarijanci misle da ako ne jedu meso mogu da jedu sta god drugo pozele i zato su mnogo nezdraviji od onih koji ga jedu racionalno
Majke ti obrazuj se o necemu o cemu zelis da pricas. Problem nije u proteinima nego u ZASICENIM MASTIMA. Kinezi nisu zdraviji zato sto ne jedu proteine nego zato sto njihovi proteini dolaze iz ribe i iz zivotinja cije meso ima MALU KOLICINU ZASICENIH MASTI. Dok se britanci koje si pomenula hrane predezno zivotinjskim mesto sa velikom kolicinom zasicenih masti. Izmedju svinjskog mesa i govedine je ogromna razlika.

Seća li se iko od vas starijih one divne pesme"Neću da živim hiljadu godina" ...JER CEO BI MI ŽIVOT STAO U JEDAN DAN

negde sam procitala da neki ljudi imaju neki enzim koji razlaze otrove iz cigareta a neki ga nemaju (ili neko ima vise a neko manje ne secam se) tako da onima koji ga nemaju 1 cigareta nanese vise stete nego ovim koji ga imaju 10... nisu samo cigarete uzrok raka pluca... telo se moze neko vreme prilagodjavati otrovima koje unosimo ali ne moze beskonacno.... ako ti nesto ne prija nemoj to da jedes koliko god te ubedjivali da je zdravo i bla, bla, bla... kako se osecas kad se prezderes mesa i mislis li da ces se tako osecati i da pojedes istu kolicinu voca i povrca...upotrebi zdrav razum...mozes ti svaki dan da uzimas milioniti deo bilo kog otrova i da mislis da je sve ok ali postoji i kumulativno dejstvo
Andrea... voće se ne vari lako. A prolaz hrane i varenje nije jedno te isto.
Normalno da jedem meso u razumnim količinama, što i tebi preporučujem. Zato nikada nisam ni imala problema sa njim, za razliku od paprike, pasulja i luka.
Potrebna kolicina proteini minimalna je 1 g po kilogramu telesne tezine.
Ja bih da se vratimo na ono što si najpre rekla...ja pricam o tome koliko se vremena telo muci da razgradi hranu a ako ti nesto smeta ne moras ni da jedes ... za proteine zivotinjskog porekla je potrebno najvise vremena zato mesozderi imaju kratka creva inace bi se otrovali
ja se posle 300g cokolade super osecam i puna sam energije...posle 300g mesa ne bih mogla da ustanem sa stolice proteini iz mesa ne stvaraju energiju nego je upotrebljavaju...cak i lav kome je meso osnovna hrana kad ga pojede odmara po 20 sati treba to svariti
http://covermagazin.com/dijeta-negativnih-kalorija.htmsto vise proteina jedes imas manje energije a vise toksicnog otpada u organizmu...nemas energije cak ni za eliminaciju tog toksicnog otpada koji si unela viskom proteina... te price o raznovrsnoj ishrani su glupost, ne postoji ni 1 zivotinjska vrsta koja treba da kombinuje razlicite namirnice da bi bila zdrava ali ljudi vole da komplikuju
To samo kad konzerviraš štrokave cipele.A može bez konzervansa i sa minimumom šećera? Koji je minimum, kilogram po tegli?
Veliki si poznavalac stvari.
Око 16-20 сати, чак и кад је шунка у питању која најдуже остаје у желуцу, око 6 сати.joj lexa prosecno vreme za prolaz hrane (osim voca koje se najlakse vari) kroz telo je oko 30 sati a za meso duplo vise ono se najteze razgradjuje...jedi meso ali u razumnim kolicinama...neki vegetarijanci misle da ako ne jedu meso mogu da jedu sta god drugo pozele i zato su mnogo nezdraviji od onih koji ga jedu racionalno
Око 50 година.obrazuj se ti eskimi su jeli samo ribu pa im je zivotni vek bio 20g...i otkud ti to da kinezi jedu ribu mozda oni koji zive pored mora vise je jedu britanci
Проблем варења лука указује на слабост пробавног тракта.Andrea... voće se ne vari lako. A prolaz hrane i varenje nije jedno te isto.
Normalno da jedem meso u razumnim količinama, što i tebi preporučujem. Zato nikada nisam ni imala problema sa njim, za razliku od paprike, pasulja i luka.
Ajde, ne preteruj i tiTo samo kad konzerviraš štrokave cipele.
, kakve veze imaju štrokave cipele(to je za drugu temu), deca, Bogu 'fala, još nisu počela da ih jedu, a šta će biti, ne znamo
Око 16-20 сати, чак и кад је шунка у питању која најдуже остаје у желуцу, око 6 сати.
Преживари најдуже варе храну,
Око 50 година.
Са 20 година живота не постоји математичка могућност да се породица/народ уопште одржи.
Управо сам тако и мислио16-20 сати мало више, ако се преједеш ,,тешке хране".more mislila sam od kad je stavis u usta dok je ne izbacis,
Све трули сестро слатка, иначе би после милиона година вегетације живели на планинама лишћа и грања!sve moram crtati.... a prezivari mogu da zadrze one biljke koliko hoce ne trule kao meso i ne postaju otrov
Па то што ти и други мислите да се доскора(колико доскора?) живело као трептај ока не показује ништа друго него ваше незнање.50 g danas imaju markete....kako su onda pecinski ljudi preziveli...uslovi zivota su im bili stvarno nemoguci kao i eskimima...prosecan vek u ostatku evrope je bio oko 30 - 40g do skoro
Па онда није како си првобитно рекла.pa naravno da je prosecni vek kakav bi mogao da bude ...kao svi zive do 20 i onda kraj
a i to da sve truli ali da meso oslobadja mnogo vise otrova u organizmu od biljaka valjda sam dovoljno jasno napisala da me ne ispravljas