"Deca su neprimereno istraživala polne razlike" Roditelji dižu paniku

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A u vezi ove vesti,pročitala sam saopštenje da nema krivičnog dela,jer deca ispod 14 godina krivično ne mogu da odgovaraju.

Mogu da odgovaraju za druga dela ili da im se ne uvaži mišljenje sa navršenih 8 godina jer tada svesno manipulišu tj znaju svrhu laži.

Ovo je dečja igra, eto škakljiva, ali dečja igra.

Vaspitači moraju i zimi da otvore prozore,ta deca,a i vaspitači, treba da udahnu i svežeg vazduha povremeno. U jaslicama je tek gasna komora,svako malo neko dete se ukaki. Zamislite da uopšte ne otvaraju prozore i da satima svi to udišu,njih 30.
Taj mit o vetrenju da bi se deca prehladila opstaje već godinama.
Ovo je od kuće doneto.
Češće se sve dešava u kući a zašto je po obdaništu bitnije ko će ga znati?
Mogli su isto da urade gde god su hteli.
Roditeljski rečnik i neki postupci...

Prolazna dečja faza i uz pravi pristup stručnije osobe stvoriće osećaj sramote...
A treba i roditelje proveriti...

Koliko puta po parkiću čujete "velikog oca" kako pred decom "demonstrira Baju pred nekim" uz: ****** mi K" uz varijacije oko završnice...

A onda deca imitiraju model odraslih...

Jer kao što znate ili ne znate - ovakav početak rasprave u drugim državama vodi do ubistva a kod nas po ciganski varanje na galamu pa izbegavanje obračuna ako nismo sigurni u snagu

A ti si zapisnik pravio, pa znas :)
Bilo u "TV Reviji" feljton 80-ih.
Ja školski uzrast.
Pročitao te "tekstove za odrasle"
Shvatio da su neke devojčice zatrudnele zbog istraživanja sveta odraslih.
Da to nije lepo ni poželjno.
Sve zavisi kako se prezentuje javnosti.
Verujem da bi danas isti tekstovi bili LGBT pročešljani pa bi se stavljalo "eto nisu pazili"

Bilo u "TV Reviji" feljton 80-ih.
Ja školski uzrast.
Pročitao te "tekstove za odrasle"
Shvatio da su neke devojčice zatrudnele zbog istraživanja sveta odraslih.
Da to nije lepo ni poželjno.
Sve zavisi kako se prezentuje javnosti.
Verujem da bi danas isti tekstovi bili LGBT pročešljani pa bi se stavljalo "eto nisu pazili"
Ne, te devojcice su bile seksualno zlostavljane od nekog ko je trebalo da ih stiti, a ne iskoristi na taj nacin. A sto smo mi, kao nacija, skloni romantizovanju proslosti, druga je prica

Sture su informacije
Bitno da se zna gde je vrtić i da su vaspitačice krive što nisu sprečile bar jedan pokušaj.
Koliko vidim iz šturih informacija deca već znaju da treba nekog držati za noge i ruke...

DOVOLJNO INFORMACIJA

Bio je incident gde je vaspitačica skidala gaćice šestogodišnja ju za kaznu čak i terala decu da pre toga urade to drugaru pa pošto su odbijala uz suze ona odradila...

PRIRODNA REAKCIJA DECE i manijak žena

Bitno da se zna gde je vrtić i da su vaspitačice krive što nisu sprečile bar jedan pokušaj.
Koliko vidim iz šturih informacija deca već znaju da treba nekog držati za noge i ruke...
Vaspitacice jesu krive, jer su im na cuvanje poverena deca, i zbog toga u svakom trenutku moraju da znaju gde se koje dete nalazi

Back