- Poruka
- 12.982
Ajde da se slozimo da se ne slazemo, jer me mrzi da ti objasnjavam....moze?Ništa one ne mogu da spreče.
Skinute sutra drugara na poljančetu ili na školskom van nastave.
Bilo po novinama, postoje linkovi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde da se slozimo da se ne slazemo, jer me mrzi da ti objasnjavam....moze?Ništa one ne mogu da spreče.
Skinute sutra drugara na poljančetu ili na školskom van nastave.
Bilo po novinama, postoje linkovi...
Teške teme stojko, koje ti i ja ne možemo rešiti. Ali zato red bull za sirotinju 150 rsd. Zašto?![]()
Ona je divna dama, bavi se drugim stvarima. Znači, ja naebem zbog lopova a sve pošteno platim. I ne pipam ako neću da kupim.Jok će ga reši SeroFino
150 din jer u kalkulaciju ulaze i masovne kradje ovih što se dogegali plus oštećuju robu jer nemaju poverenje u gramažu pa da se uvere koliko ima unutra
Od devedesetih svašta se naziva "damom"Ona je divna dama,
O, veruj mi...jesamOd devedesetih svašta se naziva "damom"
Jbg, sad. Ja ti pričam a ti okrećeš kako ti odgovara.Od devedesetih svašta se naziva "damom"
Svašta ti čitaš i tumačiš napamet.A u vezi ove vesti,pročitala sam saopštenje da nema krivičnog dela,jer deca ispod 14 godina krivično ne mogu da odgovaraju.
PozdravljamDžegi bi na kec odgovorila oko brendova
Džegi je dama
Kako se zove to kad neko sam sebe prijavljuje? Konkretno,kako se zove ova pojava da prijavljuješ moderatorima sopstvene postove?