Deca iz opstine Presevo dobijaju stipendiju od drzave Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gde sam ja to rekao?

kako te nije sramota da mi imputiras nesto sto nigde nisam pomenuo?

ja samo kazem da je praksa pokazala da albanci i srbi ne mogu da zive u okviru jedne drzave harmonicno , ma kakva i koja ona bila.

zar to nije cinjenica ?

i zasto onda gubiti vreme i novac na nesto sto je unapred osudjeno na propast?

Pa taj 'novac' nisu samo stipendije, vec milion drugih stvari...
Tako da, posto imas taj zakljucak, ne znam kakvo bi ti resenje doneo povodom toga?

gde sam ja to rekao?

kako te nije sramota da mi imputiras nesto sto nigde nisam pomenuo?

Pa nije ga sramota,to mu je hleb nasusni.

Mora da se u zivotu iskaze bar necim,a to je odlucio da uradi preko gistro tolerancije.

E da bi on ispao tolerantan treba mu izmisljeni protivnik,kao sto je demokratama bio Sloba......e na osnovu laznog protivnika on ispada gotivac.

Ne bi me cudilo da on i slicni njemu nemaju par "divljackih" nikova,pa sa njih pljuju najgrdje a sa ovog prosipaju svetu vodicu.

c010.gif

Pa nije ga sramota,to mu je hleb nasusni.

Mora da se u zivotu iskaze bar necim,a to je odlucio da uradi preko gistro tolerancije.

E da bi on ispao tolerantan treba mu izmisljeni protivnik,kao sto je demokratama bio Sloba......e na osnovu laznog protivnika on ispada gotivac.

Ne bi me cudilo da on i slicni njemu nemaju par "divljackih" nikova,pa sa njih pljuju najgrdje a sa ovog prosipaju svetu vodicu.

Kad budem imao neki klon nalog, bicete obavesteni ...
A i nisam uvek tolerantan, znas da i ja pljujem ponekad...

resenje je otkup albanske imovine i njihov transfer na zapad ili u albaniju.

mislim ako se ja i ti sporimo oko recimo neke livade gde ti imas stalu , i ja kazem da je livada moja a ti kazes da je stala tvoja na mojoj livadi i da ja treba tebi da prepustim livadu , a ja kazem da necu .

kako da resimo problem kami?

postoje 2 resenja - ili da se pobijemo pa ko koga ubije da uzme sve, ili da te ja isplatim za tu tvoju stalu i da se kupis sa moje livade.

mislim ako se ja i ti sporimo oko recimo neke livade gde ti imas stalu , i ja kazem da je livada moja a ti kazes da je stala tvoja na mojoj livadi i da ja treba tebi da prepustim livadu , a ja kazem da necu .

postoje 2 resenja - ili da se pobijemo pa ko koga ubije da uzme sve, ili da te ja isplatim za tu tvoju stalu i da se kupis sa moje livade.

Postoji jedno resenje i milion gluposti,a jednu od tih gluposti si stavio kao drugo resenje :cool:

Super, samo sto je u ovom slucaju livada svacija ko se i rodi na njoj, nije ona niste vise tvoja, nego sto je moja...

pa tretirali su vas 50 godina kao malo vode na dlanu

kao izbeglicama iz albanije u srbiji vam je drzava davala dzabe kuce i stanove, zaposlenje, niste placali struju , vodu , grejanje sve vam je to bilo dzabe , a uzimali ste od te iste drzave plate socijalna davanja i decije dodatke.

imali ste skolovanje na sopstvenom jeziku do univerziteta , sto nema nijedna manjina ni dan danas nigde u svetu, ali vam ni sve to nije bilo dosta hteli ste kosovo republjik naravno bez srba.

Dokle bre Tugomire sa ovakvim nebulozama za koje i sam znas da su neistinite, ti zivis u nekakvom snu iz kojeg se nikako ne budis...

Bojim se da su se srpska deca u toj grupi stipendista našla onako zbog ravnoteže....Recite šta god hoćete, jeste da je to lep gest vlade, ali kad iza nečega stoji i Riza Haljimi onda u toj aktivnosti ima previše sumnjivog sadržaja.

Pa seti se samo Kosova i Metohije iz vremena SFRJ,samodoprinosi,stipendije...za siptare se davalo sakom i kapom....i pored toga,jedan tako "kulturan" narod nije imao strucnjake da se pokrene Trepca kad su dobili Kosovo republjik...tako ce biti i sa ovim malim sipcima,ko sto rece "hrani kuce da te ujede",jos su mali kad porastu pocece da ujedaju

Kako ja u životu ni dinar od države dobio nisam, vezano za školu. U gimnaziji stalno odličan, par četvorki, na faksu preko 9 prosjek (pravni u bgd, nije baš lako), i opet ni dinara ne dobijam, iako npr. prenesem po jedan ispit, ili sam prošle godine očistio, pa opet ni dinara.

Važno je da dobijaju oni kojima se namješta, šiptari zarad nekog političkog mira, a ko zna koliko dobrih đaka/studenata u Srbiji ne dobija ni dinar...

Sad bila informacija na Dnevniku 3...ucenici srpske,albanske i romske nacionalnosti dobili mesecne stipendije za skolovanje u iznosu od 5 000 dinara...bio i Riza Halimi na dodeli stipendija,i to vrlo nasmejan i veseo...naravno Boris Tadic je urucivao stipendije...mali Albanci bili bas srecni zbog ovoga...govorili su i za televiziju...
Bilo kako bilo,lep gest...skromno,ali lepo...

A sad me samo zanima kakve ce sve komenatre da daju ovde dezurni negativci na forumu,i ostrasceni nacionalisti...

Мало сам прочитао шта све људи пишу, и стварно си био у праву, толико ђубрета тамо где му није место, да ја немам речи!
То да ли ће Шошони радити ово или оно - не знам, вероватно хоће, али ово је један симболичан гест који заслужује сваку похвалу, уз напомену да наравно треба помоћи свима, али то није тема!

Back