november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Kojim Čedom. Nekadašnjim urednikom školskog programa Čedomirom Mirkovićem?
Ne znam, pitaj američko ministarstvo zdravlja jel ok sa Čedom, pa da razmislimo![]()
Podatak koji je nedavno objavljen kaže da se delu Japana u kome su ljudi najdugovečniji godišnje pojede najviše prasetine po glavi stanovnika.
Inace u Japanu se najvise pojede ribe, nije ti wikipedija dobra, mislim napises velikim slovima onda je to istina....
Ti nisi premitila da si se izula ispred igloa, kada si dosla kod svojih prijatelja Eskima sto jedu samo meso i puni su vitamina C
Ti se mnozis, ako se ja delim ? Ko se deli,sabira,oduzima ????? Narvno svinjsko meso je zdravo da se jede, vidimo da ga Muslimani i Jevreji konzumiraju svaki dan, a osobama koje boluju od srca i krvnih sudova ,povisenog holesterola upravo treba da jedu po kilu prasetine na dan, da procisti mast sto se skupila od voca i povrca. Sada si me uhvatila nisam zna sta da napisem ...
Podatak koji je nedavno objavljen kaže da se delu Japana u kome su ljudi najdugovečniji godišnje pojede najviše prasetine po glavi stanovnika.
Njegova stvar sta ce jesti,sta tebe briga!?
Na forumu su ljudi raznih obrazovnih profila,i svako iznosi svoj stav o nekom pitanju.Desi se da forumas i promeni svoj pocetni stav,kada sa druge strane pise neko normalan,argumentovano i bez uvreda!Meni se desilo upravo to i lepo sam na kraju rekla da sam na pocetku pogresila i da menjam misljenje!Ovo sto ti radis nema nikakvu svrhu.Ti ili si frustriran od detinstva te na forumu smes iskazati neku svoju potisnutu ili ne agresivnost,ili si jednostavno po prirodi agresivac!
nego sta cemo sa prskanim i genetski modifikovanim povrcem, da ne napisem povrackama?![]()
..nizak holesterol....ubice nekog ili sebe, pre ili kasnije..
..nadam se samo da pre toga nece odgajati decu, svoju ili tudju..![]()
nego sta cemo sa prskanim i genetski modifikovanim povrcem, da ne napisem povrackama?![]()
Moram za tebe i da istaknijem i bojom
Daj nesto novo ovo si vec stavio, inace vegani ne jedu cheese, 80. jos ne znas razliku veganstva i vegeterijanstva ?
ovaj...izgleda da lapis, posto sam vec par puta napisala. svinjsko meso nije jedino meso koje postoji na ovom svetu. ljudima koji su bolesni od kardiovaskularnih bolesti se ne ukida meso potpuno, nego jedu druge vrste mesa. nisam ni muslimanka, ni jevrejka, ni vernik generalno. da bi mi petljao veru u celu pricu. vis' da sam nekrstena.![]()
Ti si rekla da nisam ineo nikave dokaze protiv svinjskog mesa, ja ti iznesem dokaze, a ti meni sada kazes svinjsko meso nije jedino...Bezis da drugu temu, pricamo o svinjskom mesu. Sime gubis se, orasaste plodove za memoriju i pamcenje. Ponovo koliko je svinjetina dobra, dokaz Jevreji i Muslimani ne jedu, a ti ponovo bezis da ne petljamo veru u celu pricu. Ako pricamo o svinjetini, pricamo o njoj !
Reče neko ko bolduje svaki post..................![]()
Tehnički je ima ali praktično ste opičeze i jedni i drugi, isto ko kad bi mi sad neko drvio da treba da jedem samo mast od foke jer Eskimi tako rade.
Pa kad si pokazao problem sa vidom.........