Ova diskusija je izgubila svaki smisao. Doduše, odavno još, ali sam se nadala da će se javiti i sagovornici sa kojima se može prijatno razgovarati, iako smo neistomišljenici. Ali povukli su se ljudi, izgleda mi.
Bez veze, izbacivanje floskula, koje se vrte u krug, nazivanje ubicama ljudi koji jedu meso i ostale namirnice životinjskog porekla, upranje prstom i konstatacija ( koja veze sa realnošću nema ) da nekome mi direktno uništavamo ozonski omotač time što jedemo meso, jer je zaboga, mesna idustrija najveći zagadjivač na planeti.... i slična gomila bombastičnih reči i izjava, koje tako malo dodira sa realnošću imaju.
Posebno je morbidno "gadjanje" umrlim bebama. Fanatika ima medju svim ljudima i činjenica je da nisu svi vegetarijanci opičeni toliko da izgladnjuju decu do smrti, ali svejedno, mnogo mi je mučno sve to. Izbacivanje klipova, pozivanje na američko ministarstvo... Ovo je Srbija, znaš. Imamo i mi ovde nutricioniste i, verovatno da imamo i savetovališta za vegetarijance, pa ko voli neka izvoli. Ništa protiv nemam.
Arlingtone, nisam te vredjala, ni jednog trena. Jesam zbijala šalu na tvoj račun, ali vredjala nisam. Rekla sam da si neodgovoran i neozbiljan po mom mišljenju, ali to teško da može da se okarakteriše kao vredjanje. Na kraju, neka moderator odluči. A ti, preleti malo po svojim postovima na temi, pa vidi količinu perfidnih i uvijenih uvreda koje si ispalio ovde prema neistomišljenicima. I kako ti već rekoh - ako imaš i malo obraza, trebalo bi da pocrveniš kao rak.
Zabavljajte se i dalje, ja odoh sa ove morbidne teme, na kojoj se ne poštuju čak ni deca koja su umrla usled izgladnjavanja, hrana naziva leševima i slično. Sramota i greh od Boga samog!