Убиће нас Хелен, и крви ће нам се напити!
Ali ne važi ako ne dovede ekskurziju, da gledaju deca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Убиће нас Хелен, и крви ће нам се напити!
Да, БоК те.Убиће нас Хелен, и крви ће нам се напити!
Јасно бwе, па нико се није научен родио!Ali ne važi ako ne dovede ekskurziju, da gledaju deca![]()
Да, БоК те.
Позивамо на канибализам, насиље и тако то!!!
Јасно бwе, па нико се није научен родио!
Срећно!Одох да уловим нешто у комшилуку за ручак, па се врћем..
М јок!Tako je! A učenje na primeru vredi više od svih teJorija skupa, zar ne?
( Još da promene naziv ovog lepog mesta u "Karnexstarica")
Да, БоК те.
Па да!Samo se vi šalite, al ovi se primirili...! Mora da kradom roštiljaju!
Ма, ја кашику Мирка, па таблетицу Б12,па опет мало Миркића...Има он сам да коагулише од муке!
М јок!
Ми овде причамо о најфришкијој клопи, а не о тамо неким прерађевинама од отпадака!
Да, БоК те.
Sto se tice same teme, ishrana djece.
I dobro osmisljena vegetarijanska prehrana, i prehrana koja ukljucuje ne prevelike kolicine zdravog mesa uzgajanog u prirodnim uslovima su dobri.
To bi bio moj zakljucak. Budite pozdravljeni.![]()
Ne brini, sve je pod kontrolom. Ako si ispratio prethodne stranice, i pored mog izvinjenja za podvođenje ljudi i navođenje istih na genocid prema životinjama, dobio sam rigoroznu kaznu koju izdržavam sa tim doktorom.Jedan doktor je rekao da se jede meso ! Svet vise nikada nece biti isti jer je jedan doktor atakualpi rekoa da pojede parce mesa. WOW DUDE !!!! Americko savetovaliste za trudnice , daje savete zenama koje su veganke u trudnoci sta da jedu (spisak namirnica) i sta da rade, savetovaliste za dete, ishranu spiskovi obaveznih namirnica i redovne lekarke kontrole kao i za sve ljude.
Zato sto se covek u 21.veku oslanja na nauka, a ne na vraceve. zivot vegana se bazira da se zivi u skladu sa prirodom, bez ubijanje i patnjr zivih bica. naravno da cu da planiram sta cu jedem i koliko cu da pojedem, nego cu da se ugojim i da se setam od specijaliste do specijaliste. Sve si promasila.
Ja kada putujem za Srbiju idem avionom, a ne camcom. Bolje jednu tableticu, nego da jedem meso. Kakav zakljucak !!!! Koliki je procenat i cena vitamina b12, u odnosu na druge lekove ??? Ti koji jedes meso i direktno ucestvuje u genocidu zivotinja i podrzavas mesnu industriju, pricas meni da ja ucestvujem u zlocinu !!! Razlika je ogromna izmedju industrije mesa i farmaceutika,jer on mesna industrije ja nema sta da koristim, a od farmaceutske imam.
I tako je covek poceo da pati od povisenog holesterola,dijabetisa,povisenog pritiska,bolesti srca...
Ovo nema veze s vezom, ali ako sam ja tu nešto razumeo, dete nije radilo u logoru. (!)2. Dete umrlo jer su je roditelji hranili sokom od narandze...po toj logici logorasi su umirali u logorima, a dobijali su da jedu meso, ...kakve veze ima izgladnjivanje sa veganstvom ?
NeskafuI da vidimo...na raport...ŠTA JE KO DORUČKOVAO?
Pošto ste svi vi vegetarijanci ovde doktori nuklearne fizike, a mi smo svi glupi kao Patrik i Sunđer Bob, zašto ne krenete lepo nešto da menjate?
I kad već toliko spominjete te doktore i Ameriku, idite ubeđujte njih da ne jedu meso.
Ovo nema veze s vezom, ali ako sam ja tu nešto razumeo, dete nije radilo u logoru. (!)
Ponovo mi ništa nije jasno, ali pravim se kao da sve razumem, ipak pričamo ovde sa doktorima nuklearne fizike.![]()