- Poruka
- 6.496
Zdravo meso je kad moji prijatelji utove june ,hraneci ga zdravpom hranom, po vecim delom na pasi. Uz upotrebu samo onoliko antibiotika kolko treba u uz poistovanje karenci, kako to inace dobroi domacini rade. Pa ja lepo platim da ga srede. Slicno sa svinjiom , isto i sa curkom, guskom patkom,. Samo ribu ili lovim , il kupim morsku.
Al i to znam da biram.
Imnace, jedna od najzdravijih biljaka, bez koje ne moze da se zamisli nasa domavca kuhiinja je Kupus. On je svez ne samo antioksidans , nego je visestruko koristan za organizam. E al treba voditi racuna i ne kupovati ga u supermarketima, jer je on ujedno i najopasniji. radi se o tome da Kupus zavija list preko lista. Pa ako posle prskanja insekticidom ili fungicidom kisa ne padne, list koji zavija preko onog oprskanog cuva hemikalije i usporava karencu i vreme raspada, pa je takva biljka i bukvalno otrovna.
tako svi ljudi na svetu, niko ne kupuje meso u marketima, ali ovo mi se svidja ZDRAVO MESO, A UPOTREBI ANTIBIOTIKA KOLIKO TREBA !!!!! Legiju casti trebas da primis licno od Sarkoziju za doktorat o zdravom mesu.
Jede meso koje je ''zdravo'' sa ANTIBIOTICIMA, a kupus je zivi otrov...
Sto ti prijatelj ne napravi zdrav kupus, kada moze ''zdravo'' meso sa antibioticima ? Ovde sve sami doktori nauka, sta ja radim ovde ???