Afro zna gde mi je stan. Imam 15 min peske do plaze... i vise... kroz guzvu... i izbijam na slovensku gde je najvise mase...
Mi obicno idemo na Becice ili na okolne dalje plaze jer je cistija voda i mladi smo pa nam vise odgovaraju...
Ja nemam problem sa tim da ostavim dete sa babom i dedom. Nemam problem ni da razumem ljude koji to ne mogu. Nemam cak ni problem da razumem one koji ne razumeju mene.
Mm i ja imamo srecu da nemamo radno vreme. Nismo vezani za radno mesto.
Svo vreme smo sa decom.
Logicno da neko ko radi 8 sati dnevno zeli da odmor provede sa svojom decom. Ima smisla.
Nama je potreban odmor i to pravi.
Postujem ja i one mame koje ne mogu da se odvoje od svog deteta ni na sat. One ni ne treba da se odvajaju. Cine sebi samo gore.
Ja volim i vrlo rado ostavim Elenu da prespava kod mojih ponekad. Jes to retko. Mozda je svega 10ak puta prespavala. Ali Boze zdravlja bice.
Odmor je period u kojem ne radim ono sto radim u svakodnevnici. I trudim se da tako ostane. Koliko god je u mojoj moci.
Brankic, za traumu sto je nisam vodila sa 17 meseci na more preuzimam punu odgovornost(tesice se da je isla sa 5 meseci

)

Moji su kad smo bili mali, isli prvo sa nama, onda mi kod babe i dede a oni odu sami. I nismo trume dozivljavali. To nije ostavilo traga.