Deca 1-3 godine (toddlers)

hvala vam
baldino smo probali i ne odgovara mu, 21 mu je veliko, stane prst pozadi ali vise nego sto treba pa mu se nogica iskrenula dok je hodao
a prodavacca me ubedjuje kako su mu super

cicicab kao otisla da vidim jer imaju snizenje 50%, al malo sutra, sa 6.500 skinuli na 5.500

polino nam se nosu svidele prosle, a naturino ne mogu da nadjem broj

pogledacu onda pavle i jos neke radnje sa naturino obucom, valjda nesto nadjemo

pa jeste, luca ima zenstvenu nogu e da, a jakov ima pravu musku krofanstu nogu : ))
idem danas u pavle, cim se probudi, ima na bulevaru, nadam se dobrom ulovu : )

- - - - - - - - - -

gledala sam geox, super su ono sto sam videla na sajtu nekom stranom, bas mi se svidjaju i znam da su pdlicni i za nas, al 70 evra su
mnogo mi je to, posebno za ovaj period, nosi ih 2h dnevno (od toga 1 h na ljuljasci u parku, boze koliko se primio na ljuljaske ) i postace mu male za 2 meseca

iju nigde nikog

htedoh da vas pitam koje cipele kupujete deci?
trebaju mi neke za ovo prelazno vreme,dakle za februra i mart, nesto sto ce nosti par sati dnevno i ne bih da dajem previse para ako ne mora...
kakva je ona obuca pavle?

Mi smo upravo za vikedn bili u Rumi i uzeli joj prelepe cipelice u Naturinu..postavicu fotkicu kasnije..svakako se isplati..vecina kosta 1900 dindzi..ove nase su 2500, slucajno odabrali te, ali svakako su jeftinije od svih ostalih a odlicnan ulozak i sve..one prve je nosila 4 i po meseca, sad su joj knap..pa smo zato uzeli nove..
Pavle sam gledala na sajtu, nesto mi nema izbor neki, mozda je veci u prodavnici, ali nisam bila..svakako smo isli za Ns, pa smo preko Rume, a naturino mi je provereno dobar

nauturino se i meni svidja , i kako su uradjene i lepe su, imao ih je, ali nema sanse da idemo do rume samo zbog toga, nemam vremena nikako
znam da ih ima u beba kids-u ali im je izbor trenutno ocajan, bar u toj jednoj radnji

a nosi 21-22, kako koji proizvodjac, ali ima em krofnastu nogu <3, em visok ris

Junior je nosio Pollino dok smo bili u Srbiji. Prve sandalice su bile br 19 kada je imao 10 meseci, posle smo uzeli Poliino cipelice i neke ne-Pollino cizmice za zimu, pa sledeceg leta kada je imao oko 18 meseci opet Pollino sandalice, isti modela samo 3 broja vece. Sada nosi Lotto patike. Jesenas smo uzeli br 24 a sada smo uzeli isti model br 25. Ima i neke rezervne patikice sto svetle i cizmice za kisu koje je obuo dva puta. Nas poplasili da je zima kisna pa smo uzeli za svaki slucaj :roll:

Jos da uzmemo dvoje sandala negde oko aprila pa smo mirni do jeseni.

Eh mogli smo mu mi uzeti, mada opet ako ne proba nije to to..Sari sam 21 uzela, malo su joj velike, ali to je to..
ma da, mora da proba, to je nezgodacija

merili mu bas u cicibanu, imaju onaj kalup-merac, svi ga imaju
on meri 20, donela prodavacica, jakov ne moze ni da udje u 20 a kamoli da ima malo lufta

a kad ija spomenu polino, vidim da su pozatvarli sve radnje po beogradu, nigde ih nema vise

ma da, mora da proba, to je nezgodacija

merili mu bas u cicibanu, imaju onaj kalup-merac, svi ga imaju
on meri 20, donela prodavacica, jakov ne moze ni da udje u 20 a kamoli da ima malo lufta

a kad ija spomenu polino, vidim da su pozatvarli sve radnje po beogradu, nigde ih nema vise

Steta. Bas sam bila zadovoljna sa njima. Junior ima visoki ris pa nam to malo zadaje problem pri kupovini. Al dobro nacicemo neke druge.

I V. Ima visok ris... Zimske sam morala broj 23 da mu uzmem... Dobro , on u tome ne hoda, sluze mu da ne budu hladne noge kad se napolju vozamo....
Inaxe da ga pohvalim, mislim da je pitanja dana kada ce da se pusti, ocigledno moze I sve je bolji, al nikako tih famoznih osam :-)
I ovde spava ko pravi matori u velikom krevetu, isto sve, dobihr pricu, poljubim ga, pokrijem I izsdjem I on ne ustaje iz kreveta hehe, samo se namesti I zaspi....

uzeli smo baldino na kraju, nasla sam model koji mu je odgovarao, stvarno su uradjene super, mekane, i cvrste gde treba, kozne, ulzak odlican, , on lepo hoda u njima,ma bas sam zadovoljna, uz to jako lepe i kostaju 3.900 din.. uzeli smo 21
pavle mi se nesto uzivo nisu svidele, tj nije bilo broja , samo neka 3 modela koja mi se nisu svidela, mada kaze prodavacica da je u bulevaru najlosiji izbor

- - - - - - - - - -

i da, ima polino autlet u bulevaru ali nista se meni tu ne svdija, idu od 1.000 do 5.000 dinara, ali nor kada sam gurnula prst unutra pa tamo gde je jezik se oseca tako ostar konac nabudzen, to grebe bre uzas, i svaka ali svaka to ima

- - - - - - - - - -

i da, ima geox u piramidi autlet, ali to sam kasno saznala, tamo cu bas pogledati sledece

sali, mozda ti znas?

I V. Ima visok ris... Zimske sam morala broj 23 da mu uzmem... Dobro , on u tome ne hoda, sluze mu da ne budu hladne noge kad se napolju vozamo....
Inaxe da ga pohvalim, mislim da je pitanja dana kada ce da se pusti, ocigledno moze I sve je bolji, al nikako tih famoznih osam :-)
I ovde spava ko pravi matori u velikom krevetu, isto sve, dobihr pricu, poljubim ga, pokrijem I izsdjem I on ne ustaje iz kreveta hehe, samo se namesti I zaspi....

da znaš da sam večeras mislila na tebe i tvog žabca, dok sam uspavljivala ovu moju vešticu...užas više sa tim spavanjem.
uspeli smo da joj malo pomerimo bioritam, pa sad ustaje oko 8, jedva uspela da ubedim svekrvu da je u pola 12 već stavi da dremne, da se naaaaaaaaaajkasnije do 2 probudi, jer inače neće da nam zaspi do 23. danas na jedvite jade zaspala u 21,15.
moraćeš da mi otkriješ tajnu KAKO si ga naučila da sam zaspi. verovatno si već pisala ali mi promaklo. samo da nije ono ostavišgadaplačedoksamnezaspi sistem. to nam nije išlo do sad...

Suzi, bas taj :-D doduse ulazis u sobu na svakih par minuta, smirena si, pricas lepo, velika je ina, shvatice, I ako se dere, derace se jer je besna a ne zato sti joj nesto fali, I brzo ce da ukapira da nema vrdanja....
Kazem, evo sad na vikendaji nemam krevetac, ja ga ostavim na pravom pravcatom krevetu, on zagrli zeku, okrebe se.na stranu, ceka da ga pokrijem u jos mi se tako milo nasmeje kada izlazim iz sobe :-) bas vidis da zna da je vreme da se pajki I da se oseca sigurno.... Jer zna da sam tu :-)
Znaci ne ostavlas je u.sobi u nedogled, mislim da sam prvi dan ulazila u.sobu na tri I pet minuta.... I vec sutra je sam zaspo bez jednog kme , msm znam sve, svakoj mami je tesko I minut plakanja, I meni je bilo, ali smo tako odlucilu.za opste dobro svih nas, jer smo od rezima spavanja s nama, na nama, budjenja svako malo, sisanja, jahanja mene nocu, svi skrenuli :-D

uradila si to u pravo vreme...ja i kad pokušam da je ostavim samu u sobi, ona ne plače, nago lepo hopp iz kreveta i evo je kod nas. a lepo sam rekla mužu treba dok ne prohoda....
a to da plače pa da ulazim - izlazim, neće mm. NIKAKO. eto ti. sad nas urniše sa piškenjem, na svakih 3 minuta, kad to više ne pali onda joj se kaki...
ja je sad držim u krilu dok popije mleko, pevam joj šta mi naredi :), pa se posle još malo mazimo i spustim je u krevetac. ja legnem u naš i krevet i čekam da zaspi. eventualno joj dam ruku, i kao žandar, smiri se, lezi, spavamo....zaspi jadna ali treba joj baš baš puno da se umiri.min 30 min. kao da ne ume da se opusti i ne nalazi mesto, samo se baca po krevetu. kao mm. i taj isto tako.

ali sad kad zaspi ne budi se uopšte. to me spašava. jer ona ustajanja na svakih sat su me uzluđivala...

uživajte, je ima snega tamo? mi hteli u slovačku na skijanje, kad ono nema snega...

ima neko predlog kako Irinu da odviknem od uspavljivanja?

- - - - - - - - - -

Napomena: ona je prepametna, tvrdoglava i krajnje namazana...

- - - - - - - - - -

jos jedna napomena...ja sam debil,koji je dete navikao na uspavljivanje kada je imalo skoro 3 godine...sad ima 3 ipo

mico, a kako je uspavljues?

ima ona knjiga "The No-Cry Sleep Solution", imam u pdf-u, na srpskom ,ja sam davno pokusal kao nesto ali sam odustala, nisam bila azurna, ali ima ok saveta,mogu da ti sazmem kad procitam knjigu : ))
sada sam pocela opet da je citam pa cemo videti, nama je idalje problem dnevno spavanje, mada je sada opet u fazi da zaspi za 3 minuta preko dana, uspela sam dva puta da bude u kretevcu, ali sam ja tu
videcemo

i mnogo mi prija ovo lepo vreme, napolju smo po 3-4 sata, on uziva, parkic pun dece, pocinje onako fino da se igra sa njima, mada vise se igra za sebe, ali onako svi donesu igracke pa se oni menjaju, uci da ljuljaska nije samo za njega, ima super pasa pa se i sa njima igra, ima i deo sa drvecem i travom pa istrazuje bube stapom, ma mnogo nam je lepo od kada hoda i od kada je vreme lepo

tako sto sedim pored nje(do pre par dana lezala al sad sedim) i mazim je po kosi ili je ceskam po ledjima
to sam se jednom zeznula kad je imala 40.1 t letos i od tada je tako uspavljujem
s tim sto sam u pocetku mogla da je zeznem da zaspi sama dok ja radim nesto al sada nema teorije...prvo me zove,pa ja kao kazem evo sad cu samo da...blabla...pa onda kad vidi da me nema dodje da me trazi...ako pokusam da je nateram da lezi i spava sama,ona u histeriju

Back